Ελένη Μενεγάκη για τα Τέμπη: «Δεν είμαι στη θέση των γονιών αλλά η καρδιά μου χτυπάει μαζί τους»

Ελένη Μενεγάκη για τα Τέμπη: «Δεν είμαι στη θέση των γονιών αλλά η καρδιά μου χτυπάει μαζί τους»

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε αυτό που έπρεπε και εξήγησε γιατί δεν είδαμε την εκπομπή της στον αέρα μετά το δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη.

Παρά το γεγονός πως πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές βγήκαν κανονικά στον αέρα την προηγούμενη εβδομάδα, τροποποιώντας τη ροή και τη θεματολογία τους, η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της στο MEGA αποφάσισε να απέχει από την επικαιρότητα και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την εκπομπή της τις ημέρες αυτές.

Τον πρώτο λόγο είχε η ενημέρωση

«Επιστρέψαμε κι εμείς στη θέση μας, διότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμασταν εδώ. Γιατί την προηγούμενη εβδομάδα πρώτο λόγο είχε η ενημέρωση, η ενημέρωση που θέλαμε να ακούσουμε και να έχουμε όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας. Μπορεί το τριήμερο πένθος πέρασε αλλά το πένθος των Ελλήνων συνεχίζεται», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη και τόνισε:

«Όσο πονούν όσοι έχασαν δικούς τους ανθρώπους δεν συγκρίνεται με τον πόνο που νιώθει κάθε ένας από μας, κάθε ένας που δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτό που ακούμε είναι η πραγματικότητα κι όχι ταινία.

Όσο για το πώς νιώθουμε ως γονείς, η Ελένη τόνισε ως μητέρα 4 παιδιών τα εξής:

«Όλοι τα ίδια αισθανόμαστε, κι αυτά που δεν λέμε, είναι μέσα μας, πολλές φορές δεν χρειάζεται να πεις πολλά, νιώθεις, συμμετέχεις και δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Όλα αυτά που λέγαμε στη δική μας μάνα, βλέπω πως όταν γίνεσαι εσύ γονιός, τα κάνεις, έχεις εσύ τις ίδιες αγωνίες. Καταλαβαίνω, δεν είμαι στη θέση αυτών των γονιών αλλά η καρδιά μας χτυπάει μαζί τους».

Η εκπομπή της Ελένης ήταν έτσι κι αλλιώς αφιερωμένη στην επικαιρότητα, με τρόπο επιστημονικό, μιλώντας με ειδικό ψυχολόγο και με τον Κώστα Τσουρό στο πάνελ της.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για όσα καταγγέλουν τα παιδιά της Κιβωτού