Ο Κρις Σταμούλης βγήκε υποψήφιος στο Survivor All Star αλλά η αδικία με Μελίνα δεν έμεινε ασχολίαστη

Ο Κρις Σταμούλης βγήκε υποψήφιος στο Survivor All Star αλλά η αδικία με Μελίνα δεν έμεινε ασχολίαστη

Πόσες ακόμα φορές θα ακούσουμε τη λέξη ματσαρίσματα στο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star; Πόσο καιρό μπορεί ένας παίκτης να είναι τραυματίας σε μια ομάδα και να μην ψηφίζεται; Πόσες ακόμα φορές θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κρις Σταμούλης; 

Στα νέα του Survivor All Star, εκείνη η 70χρονη γιαγιά που στηρίζει τους Μπλε και είχε μιλήσει στον Γιώργο Λιανό για τις ήττες τους, μάλλον είναι με υπογλώσσια, καθώς χθες οι Μαχητές γνώρισαν μια ήττα – σοκ και παραλίγο να χάσουν με 10 – 0.

Στο συμβούλιο του νησιού, η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πιο μεγάλη από ποτέ, μιας και οι Κόκκινοι έσπευσαν να δικάσουν τους Μαχητές για τα λάθη τους, στα ματσαρίσματα, στον τρόπο που δεν παίζουν ομαδικά, στο γιατί ψήφισαν ξανά τον Κρις Σταμούλη, σε όλα!

Φάκελος Ματσάρισμα:

Μπάρτζης και Μαρτίκας με τη βοήθεια του Σάκη Κατσούλη που προσπαθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ, δίκασαν τους Μαχητές για τον τρόπο που 1,5 μήνα τώρα δεν μπορούν να βρουν τον τρόπο να επιλέγουν σωστά αντιπάλους. Η λέξη ματσάρισμα, ακούστηκε δεκάδες φορές στο συμβούλιο του νησιού και το κοινό θυμήθηκε στο Twitter τον μετρ του ματσαρίσματος το 2021 James Καφετζή.

Πάντως και οι δύο ομάδες αλλά και ο Γιώργος Λιανός συμφώνησαν πως ο Μαρτίκας έχει προκαλέσει τον φόβο όλων, με αποτέλεσμα κανείς να μην τον επιλέγει στα ματσαρίσματα.

Φάκελος κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες:

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σπύρος Μαρτίκας πήραν και πάλι πάνω τους την κόντρα με τους Μαχητές με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τους δύο Ηλίες (Γκότση και Μπόγδανο) να κρατούν τη σημαία της αντιπολίτευσης στα σχόλια των αντιπάλων τους για τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα τους.

«Έχουν φάει όλα τα έπαθλα και έρχονται εδώ να μας στρίψουν το μαχαίρι στην πληγή και να μας ανακατέψουν. Κάθε φορά το ίδιο κάνουν, δεν σέβονται ότι εμείς πεινάμε 1 μήνα τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικαστής Μπόγδανος που δεν θυμίζει σε τίποτα το παιδί χαμηλών τόνων του 2021.

«Δεν συμφωνώ με τον Σπύρο και ούτε δέχομαι υποδείξεις από τον Σπύρο για το πως θα παίξουμε. Μιλάει εκ του ασφαλούς επειδή κερδίζει», συμπλήρωσε ο δικαστής Βασάλος.

https://www.instagram.com/p/ColGvXtrWjN

To Τwitter στηρίζει τη Μελίνα

Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στο Survivor που θέλει τους παίκτες που έχουν τραυματιστεί, να μην ψηφίζονται στα συμβούλια.

«Δεν θεωρώ πως είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια. Δεν κοιμάμαι όλη μέρα στην καλύβα. Γύρισα από το νοσοκομείο και καθάρισα με όλα τα κορίτσια. Δεν νομίζω πως θα έπρεπε να είμαι στη θέση αυτή», τόνισε η Μελίνα που εξήγησε πως η γιατρός του παιχνιδιού την έχει δίπλα της και δεν της επιτρέπει να παίξει.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κρις Σταμούλης ήταν οι τρεις παίκτες που ψήφισαν τη Μελίνα προς αποχώρηση, κάνοντας έξαλλο το κοινό.

Ωστόσο, το Twitter βλέπει ακόμα μια ήττα για τους Μπλε με υποψήφιους μαζί με τον Κρις, τον Γιώργο και τη Μελίνα.

spoiler.JPG

Survivor: Ντράπηκε και η ντροπή με τα σχόλια του Μαρτίκα για τον Παπαδόπουλο