Survivor: Ντράπηκε και η ντροπή με τα σχόλια του Μαρτίκα για τον Παπαδόπουλο

Survivor: Ντράπηκε και η ντροπή με τα σχόλια του Μαρτίκα για τον Παπαδόπουλο

Αν είχε σχέδιο ο Μαρτίκας, θα καταλάβαινε πως τα λόγια του θα μπορούσαν να γίνουν η καταδίκη του.

Όπως όλα τα spoilers επέμεναν, μετά από μόλις 1,5 εβδομάδα στο Survivor, ο Σώζων Παλαίστρος - Χάρος αποχώρησε από το Survivor και όπως ακριβώς συνέβη και το 2018, έτσι και χτες, ο προπονητής χόκεϊ επί χόρτου έφυγε αθόρυβα τονίζοντας πως θα ήθελε να μείνει λίγο ακόμα.

Πριν φτάσουμε στην αναμενόμενη αυτή αποχώρηση, είχαν προηγηθεί οι προβλέψεις των Κόκκινων για το ποιος παίκτης από την Μπλε ομάδα θα ήθελαν να αποχωρήσει.

Το μεγάλο φάουλ του Μαρτίκα

Τρεις επιλογές είχαν να ονοματίσουν οι Διάσημοι, μιας και υποψήφιοι από τους Μαχητές ήταν και η Μαριαλένα και ο Κρις και ο Σώζων.

Οι Κόκκινοι στο σύνολό τους, προέβλεπαν έξοδο είτε του Κρις, είτε του Σώζωντα με τον Στέλιο Χανταμπάκη να εξηγεί χαρακτηριστικά πως δεν θα ήθελε να δει εκτός Survivor τη Μαριαλένα γιατί δεν θα μπορούσε να αντέξει τα κλάματα του συμπαίκτη του Σάκη Κατσούλη.

Κι εκεί που φανταζόμασταν πως τα έχουμε ακούσει όλα, πήρε τον λόγο ο «στρατηλάτης» Σπύρος Μαρτίκας για να εξηγήσει πως δεν θα ήθελε να δει κάποιον Μαχητή εκτός παιχνιδιού αλλά τον συμπαίκτη του Κώστα Παπαδόπουλο και δικαιολόγησε την άποψή του τονίζοντας πως ο ζαχαροπλάστης του Survivor θα αποχωρούσε και θα έκανε μετά αήττητη την κόκκινη ομάδα.

«Kώστα μου συγγνώμη αλλά αν ακούσουμε το όνομα του Κώστα απόψε, αυτό θα σηματοδοτήσει την ύπαρξη μιας αήττητης κόκκινης ομάδας, σε οποιοδήποτε ματσάρισμα της μπλε.

Δεν θέλω να φύγει και να αποχωρήσει κανείς από τους μπλε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεται κάποιος, πρέπει να λέμε αλήθειες.

Δεν θέλουμε να αποχωρήσει κανείς από τους μπλε, η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει πάρα πολύ, αγωνιστικά πάντα. Οποιοδήποτε ματσάρισμα των μπλε, θα βρίσκει όλους τους υπόλοιπους έτοιμους. Είναι η τρίτη του φορά που είναι υποψήφιος και φυσικά υπάρχει συμπάθεια προς τον Κώστα από τον κόσμο. Υπάρχει φυσικά και το συναισθηματικό κομμάτι, έχουμε όλοι δέσιμο αλλά αγωνιστικά θα ήταν καθοριστικό για την κόκκινη ομάδα», είπε ο Μαρτίκας δίχως φόβο και πάθος.

Ο Κώστας πάντως, είχε υποθέσει πως ο κόσμος θα του δώσει μια ακόμα ευκαιρία και τόνισε:

«Θέλω να φανεί η εξέλιξή μου, δεν θα ήθελα να φύγω τώρα, θα ήθελα να παραμείνω λίγο ακόμα στο παιχνίδι Δεν θεωρώ πάντως ότι θα φύγω εγώ».

Πάντως, ο Μαρτίκας που υπήρξε αγωνιστικά κατώτερος στο περσινό Survivor και είχε βγει τουλάχιστον 12 φορές υποψήφιος στο Survivor 2022, δεν μιλούσε ποτέ για την αγωνιστική του κατάσταση- θυμόμαστε πέρσι τις αδυναμίες του- και προτιμούσε να μιλά για την αγάπη του κόσμου και να τον ευχαριστεί.

«Νιώθω υπέροχα, πάντα έλεγα ότι αξίζει να μένουν οι νέοι και φεύγω τη στιγμή που μένουν οι νέοι και μια ανακούφιση για μένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη στον κόσμο που με στήριξε, νιώθω πολύ τυχερός που συμμετείχα», είπε τον Ιούνιο του 2022 ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η αντίδραση του Μαρτίκα στην αποχώρησή του είναι το mood όταν φτάνεις στην πηγή αλλά νερό δεν πίνεις

Έξαλλο το κοινό με τον Μαρτίκα

Πάντως, το κοινό δεν είδε με καλό μάτι τον τρόπο που ο Μαρτίκας δεν στήριξε τον συμπαίκτη του Κώστα, ο οποίος είναι ένας οικογενειάρχης βιοπαλαιστής, όπως τόνισαν τα μηνύματα του κοινού, που έχει ανάγκη τα χρήματα.

Πάντως, το κοινό του Survivor, που θυμάται καλά, θυμάται πως και το 2021, ο James Καφετζής ζητούσε να φύγει ο Κώστας Παπαδόπουλος και πάλι συμπαίκτης του, που ήταν και τότε αδύναμος αγωνιστικά.