Γιώργος Λιανός: Όλες οι photos της κόρης του που έχουμε δει και οι σπάνιες λήψεις με την σύζυγό του

Γιώργος Λιανός: Όλες οι photos της κόρης του που έχουμε δει και οι σπάνιες λήψεις με την σύζυγό του

O 45χρονος παρουσιαστής απολαμβάνει την παρουσία των γυναικών της ζωής του στο Άγιο Δομίνικο και δημοσιεύει τα ωραιότερα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από τις αρχές του χρόνου για τα γυρίσματα του Survivor All Star. Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής να λείπει μακριά από την σύντροφό του και την κόρη τους, φροντίζει ωστόσο να «σβήνει» την απόσταση με όποιο τρόπο μπορεί.

Το post αγάπης για την σύντροφο και την κόρη του

Πριν λίγες ώρες ο 45χρονος δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με την Κωνσταντίνα Καραλέξη και τη μικρή Βαλέρια-Ασημούλα. Μαμά και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές στον φακό με τον παρουσιαστή να γράφει στη λεζάντα:

lianos_kori.jpg

Ο Γιώργος Λιανός έγραψε: «Σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι δεξιά, ο άνθρωπός μου. Σε λίγες μέρες το πολύ μικρό αριστερά. Υπέροχος Φλεβάρης».

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star υποδέχθηκε πριν λίγες ημέρες την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη μαζί με την κόρη τους και φωτογράφισε την μικρή στο καταπράσινο τοπίο του Άγιου Δομίνικου.

lianos-kori.webp

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor All Star», ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster. Στο νέο επεισόδιο διάρκειας 41 λεπτών ο τραγουδιστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο γνωστός παρουσιαστής που έχει τρία υπέροχα παιδάκια από προηγούμενο γάμο και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, βάφτισαν πριν λίγους μήνες την κορούλα τους, Βαλέρια – Ασημούλα σε στενό κύκλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα με νοσταλγία για τον Ντάνο και με απογοήτευση για τους παίκτες

https://www.instagram.com/p/B676kRjly0k

To σύμφωνο συμβίωσης με την Kωνσταντίνα Καραλέξη

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν το νιώσουμε μπορεί να κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο για το μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ low profile, δε θέλει να εκτίθεται. Στη βάφτιση που είχαν έρθει κάποιοι δημοσιογράφοι την τραβούσα από το χέρι να πούμε τουλάχιστον ένα ευχαριστούμε που ήρθατε. Καταλαβαίνω και τον κόπο που κάνουν οι άνθρωποι που έχουν έρθει με εντολή ενός αρχισυντάκτη», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού

Το ζευγάρι κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και οι φορές που έχουν φωτογραφηθεί στα social media είναι από σπάνιες έως πολύ σπάνιες. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από αυτές.

Πηγή κεντρικής: giorgoslianoss