H Jennifer Aniston συγχώρεσε την μητέρα της και για πρώτη φορά αναφέρεται σε εκείνη με αγάπη

H Jennifer Aniston συγχώρεσε την μητέρα της και για πρώτη φορά αναφέρεται σε εκείνη με αγάπη

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Invision

7 χρόνια από το θάνατό της και ενώ αναφέρονταν σε εκείνη με πολύ ακραίους χαρακτηρισμούς κατά το παρελθόν, η Jennifer Aniston αποφάσισε επιτέλους να τη συγχωρέσει με τον τρόπο της και με αφορμή τα 54α της γενέθλια. 

Ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές, αλλά φαίνεται πως η Jennifer Aniston χρειαζόταν να περάσουν 7 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της Nandy Dow, για να πει έστω και έναν γλυκό λόγο για εκείνη. Φαίνεται πως τα πρόσφατα γενέθλιά της την έκαναν πιο γενναιόδωρη στα συναισθήματά της και έτοιμη να συμφιλιωθεί με το παρελθόν της.

https://www.instagram.com/p/Coc9XOwvpfU

Η κόντρα με την μητέρα της Nancy

Η μοναχοκόρη Jennifer και θυγατέρα του ηθοποιού John Aniston και της επίσης ηθοποιού για ένα μικρό διάστημα Nancy Dow, έζησε από μικρή ηλικία το διαζύγιο των γονιών της. Επεισοδιακό με όλη τη σημασία της λέξης μετά τη φυγή του πατέρα της από το σπίτι.

Η μητέρα της αντί να ηρεμήσει τα πνεύματα εκείνη την εποχή έκανε τα πάντα για να δείξει στην κόρη της πως ο πατέρας της δεν την νοιαζόταν όσο εκείνη νόμιζε. Με τα χρόνια όμως η Jen ερχόταν όλο και πιο κοντά στον πατέρα της, αντί να απομακρυνθεί.

Το λάδι στη φωτιά των σχέσεων μαμάς - κόρης πυροδότησε και το βιβλίο της Nancy όπου ενώ ξεκίνησε να είναι η βιογραφία της, κατέληξε να βγάζει τα μυστικά των πρώτων σχέσεων της κόρης της. Αυτό ήταν η αφορμή για να έρθουν σε κόντρα.

https://www.instagram.com/p/Ck8aKjLrYzs

«Δεν θα ήθελα να γίνω αυτή η μητέρα» δήλωνε τότε ηθοποιός, η οποία ωστόσο στην κηδεία της μητέρας της το 2016 ήταν παρούσα, αλλά αρνήθηκε να παραλάβει τη στάχτη της.

«Μεγάλωσα βλέποντας καθημερινά μία γυναίκα να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος. Δεν μου άρεσε το πώς φαινόταν. Μου έδινε ένα παράδειγμα που δεν ήθελα ποτέ να είμαι και δεν θα γίνω ποτέ. Είναι τοξικό και σου διαβρώνει τη ψυχή σου» είχε επίσης δηλώσει όταν εξομολογήθηκε πως εκείνη ήταν ο λόγος που καθυστέρησε την απόφαση να γίνει και εκείνη μητέρα. Έστω και αν μετά ήταν αργά.

Όμως ο χρόνος καθαρίζει τη σκέψη και επουλώνει τις πληγές. Και τώρα πια η Jennifer αποφάσισε να αποδώσει έστω μία μικρή τιμή στην μητέρα της ως γονιό, με αφορμή τα 54α της γενέθλια και να δημοσιεύσει για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία του πατέρα και της μητέρας της γράφοντας: «Σκέφτομαι αυτούς τους δύο ανθρώπους που με δημιούργησαν καθώς απολαμβάνω τη λάμψη των όμορφων γενεθλίων. Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές για τα γενέθλιά μου. Ένιωσα πάρα πολύ αγάπη από τόσους πολλούς και όλα θα μεταφέρουν σε αυτή την άγρια και όμορφη χρονιά που έρχεται. Σας αγαπώ».

«Θα σ' αγαπώ ως το τέλος του κόσμου» Η Jennifer Aniston θρηνεί την απώλεια του πατέρα της