Το ποστ της Aniston ξεπέρασε τα 5 εκατ. likes αλλά δεν ήταν το σχόλιο του πρώην το πιο δημοφιλές

Πατούλια Κατερίνα
Το ποστ της Aniston ξεπέρασε τα 5 εκατ. likes αλλά δεν ήταν το σχόλιο του πρώην το πιο δημοφιλές

Η  εξομολόγηση από καρδιάς της Jennifer Aniston στο τελευταίο τεύχος που τυπώνεται ever για το περιοδικό Allure, απάντησε στο ερώτημα δεκαετιών: Γιατί δεν έγινε μαμά η Jennifer Aniston; Γιατί δεν απέκτησε ποτέ παιδιά. 

Από τη στιγμή που τελείωσε ο γάμος της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt το 2005, σχεδόν όλος ο πλανήτης επικεντρώθηκε στην ερωτική της ζωή, στους λόγους που έφεραν τον χωρισμό και στον εγωισμό της τάχα, να μην αφήσει την καριέρα της για να κάνει ένα παιδί. Ύστερα ήρθε το 2011, η σχέση με τον ηθοποιό Justin Theroux, και γάμος τους το 2015 που έληξε τον Φεβρουάριο του 2018. Κι εκεί τα σχόλια για την Aniston που δεν ήθελε να χαλάσει το σώμα της για να κάνει παιδιά, ήταν πολλά και τα δημοσιεύματα που τάχα την είχαν δει με φουσκωμένη κοιλιά ήταν ακόμα περισσότερα.

Η Αniston μίλησε, ο Justin απάντησε

Στο τελευταίο έντυπο τεύχος που θα τυπωθεί ποτέ, για το περιοδικό Allure, η Aniston όχι μόνο έκανε μία από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις της ever αλλά βγήκε όπως είπε από τη χειμερία νάρκη και αποφάσισε πως δεν έχει πια τίποτα να κρύψει.

Στα ψέματα δεκαετιών, η Aniston μίλησε με ειλικρίνεια στην καρδιά κάθε γυναίκας που παλεύει με την υπογονιμότητα, αναφέρθηκε στις αποτυχημένες εξωσωματικές και έδωσε μια χρυσή συμβουλή: Καταψύξτε τα ωάριά σας.

https://www.instagram.com/p/CkvyyHTLLgz

Και στο post για τη συνέντευξη αυτή, που ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια likes, μπορεί να μην ήρθε το like της Angelina Jolie- πολύ θα θέλαμε να το δούμε- ήρθε όμως ένα μήνυμα υποστήριξης σε μορφή σχολίου από τον Justin Theroux.

aniston1.JPG

Κι όμως δεν ήταν το σχόλιο του Theroux κάτω από τη δημοσίευση της Aniston που κέρδισε τα περισσότερα likes, μιας και το καλύτερο σχόλιο το έκανε η ηθοποιός Sara Foster, η οποία και αναρωτήθηκε αν έχει τσεκάρει κανείς πώς είναι οι πρώην της Aniston λαμβάνοντας περισσότερα από 10.000 likes.

aniston2.JPG

Το πλοίο της μητρότητας έχει πια σαλπάρει

«Νιώθω καλύτερα σήμερα σε σχέση με το πώς ήμουν στα 20, στα 30, ακόμα και στα 40 μου. Σκέφτομαι και τώρα πως κάποια στιγμή θα είμαι 65 και θα σκέφτομαι πως στα 53 μου έδειχνα απίθανη. Στο τέλος των 30 και σρα 40 πέρασα πολύ δύσκολα, και αν δεν ζούσα όλο αυτό, δεν θα ήμουν ποτέ αυτό που ήμουν προορισμένη να γίνω σήμερα. Γι΄αυτό και τρέφω μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όλα αυτά τα σκατένια πράγματα που μου έτυχαν, αλλιώς θα ήμουν μια γυναίκα φοβισμένη, νευρική, αβέβαιη για το ποια είμαι. Και ξέρεις κάτι δεν με νοιάζει τίποτα πια. Ξέρεις προσπαθούσα να μείνω έγκυος, ήταν δοκιμασία για μένα, αυτός ο δρόμος του να αποκτήσω μωρό. Κανείς δεν το ξέρει, χρόνια και χρόνια εικασιών, ήταν πολύ δύσκολο, έκανα εξωσωματική, έπινα κινέζικο τσάι, ονόμασε κάτι και θα το έχω κάνει. Τα έπαιξα όλα για όλα και θα έδινα τα πάντα για να μου έχει πει κάποιος να καταψύξω τα ωάριά μου. Ποτέ δεν το σκέφτεσαι, οπότε να μαι εδώ, αυτό το πλοίο έχει σαλπάρει».

Οι πρώην δεν την άφησαν επειδή δεν ήθελε παιδιά

Υπήρξε μια μυθολογία πως ήμουν εγωίστρια. Πως με ένοιαζε μόνο η καριέρα μου και ο θεός μάλλον δεν επιτρέπει σε μια γυναίκα να είναι επιτυχημένη και να έχει παιδί. Και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε και γι’ αυτό χωρίσαμε και τέλειωσε ο γάμος μας, γιατί εγώ δεν ήθελα να του χαρίσω ένα παιδί.

Όλα ψέματα και δεν έχω να κρύψω τίποτα αυτή τη στιγμή, ήμουν εξοργισμένη και έγραψα στην Huff το 2016 γιατί δεν είμαι υπεράνθρωπος και όλο αυτό με πλήγωνε», είπε η Aniston φωτογραφίζοντας τον γάμο με τον Brad Pitt που κράτησε επτά χρόνια.