H Jennifer Aniston αποφάσισε να κάνει μήνυση στον Brad Pitt και αυτό μας θυμίζει την Jolie

Κατερίνα Μπούσιου
H Jennifer Aniston αποφάσισε να κάνει μήνυση στον Brad Pitt και αυτό μας θυμίζει την Jolie

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Γιατί η Aniston ζητά 100 εκατομμύρια δολάρια από τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt; Η δική της υπόθεση μοιάζει αρκετά με εκείνη της Angelina Jolie. 

Αν κάποιος παραγωγός του Hollywood αποφάσιζε κάποια στιγμή να κάνει ταινία τη ζωή του Brad Pitt με τις πρώην συζύγους του, σίγουρα θα έκανε την επιτυχία της δεκαετίας στα box office. Μετά την πολύπλευρη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο Angelina Jolie, η πρώτη πρώην σύζυγος, Jennifer Aniston ετοιμάζεται να του ζητήσει 100 εκατομμύρια δολάρια και να τον μηνύσει.

Μετά την Jolie και η Aniston πηγαίνει τον Pitt στα δικαστήρια

Από το 2005 όταν και χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου το «φάντασμα» του Pitt, φαίνεται να καταδιώκει την Jen. Χιλιάδες είναι τα δημοσιεύματα μέχρι σήμερα που υποστήριξαν μέχρι σήμερα, ότι αυτός ο μεγάλος έρωτας, κάποια στιγμή θα αναβιώσει και πάλι. Τους πρόλαβαν ωστόσο οι Bennifer, δηλαδή η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck.

Ο Brad Pitt μας ξεναγεί στο κτήμα του στο Miraval - Η επιστροφή του μετά την κόντρα με την Jolie

Brad Pitt-Angelina Jolie-Divorce

(AP Photo/Chris Pizzello, File)

AP2000

Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι το αλλοτινό ζευγάρι αποκαταστήσει τις σχέσεις του και να τις κρατήσει σε ένα φιλικό επίπεδο, για να μπορούν να δείχνουν ευδιάθετοι μιλώντας μαζί σε πάρτι στο Hollywood ή στην απονομή των βραβείων Όσκαρ, πριν από 3 χρόνια. Η αιτία του χωρισμού τους, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι, ήταν η απιστία του Brad με την Angelina Jolie, που οδήγησε και στον γάμο τους.

«Είναι θέμα τιμής για την Jennifer να πάρει αυτά τα χρήματα»

Ο Pitt, ο οποίος δέχθηκε μεγάλο σοκ, όταν η Jolie μετά το διαζύγιό τoυς, πούλησε το μερίδιο της στο κτήμα Miraval στην Νότια Γαλλία, φαίνεται πως θα πάθει και ένα δεύτερο σοκ, όταν δει την Aniston, να καταθέτει σε λίγες μέρες την μήνυση και την απαίτηση να τις καταβληθούν 100 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το site Marca και τις πληροφορίες των διεθνών μέσων, το ζευγάρι είχε ιδρύσει τα χρόνια του γάμου τους, με πρωτοβουλία της Jennifer, την εταιρεία παραγωγής Plan B. Η εταιρεία πέρασε μετά το γάμο τους στα δικά του χέρια, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν της είχε αποδώσει χρήματα επειδή την ίδρυσαν μαζί.

https://www.instagram.com/p/CbaLli5rmW_

Η εταιρεία που ήταν συμπαραγωγός στις ταινίες «12 χρόνια σκλάβος» και «Μοοnlight», ετοιμάζεται να πουληθεί από τον ηθοποιό, αλλά η πρώην σύζυγός του και συν-ιδρύτρια της εταιρείας, δεν είχε λάβει τα ποσοστά που της αναλογούσαν την περίοδο του γάμου τους. Και τώρα σκοπεύει να τα διεκδικήσει. «Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα τιμής για την Jen, γιατί δημιούργησε μαζί του αυτή την εταιρεία», λέει ο στενός της κύκλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αν προχωρήσει τελικά στην μήνυση και στην συνέχεια στην αγωγή για τυχόν διαφυγόντα κέρδη, τότε ο Pitt θα περάσει τα υπόλοιπα χρόνια και με τις δύο πρώην σύζυγους του, στα δικαστήρια. Υπάρχουν ακόμη πολλές εκρεμότητες με την Jolie και τώρα καλείται να λύσει και αυτό το ζήτημα. Αν και προβλέπεται ένας χρυσός συμβιβασμός και στις δύο περιπτώσεις, γιατί τον έχουν βλάψει αρκετά αυτές οι υποθέσεις με τις πρώην, στην δημόσια εικόνα του.