Νίκος Μπάρτζης: Το All Star σπίτι στο χωριό, το μαγαζί & το μυστικό που μπορεί να τον βγάλει νικητή

Νίκος Μπάρτζης: Το All Star σπίτι στο χωριό, το μαγαζί & το μυστικό που μπορεί να τον βγάλει νικητή
Instagram

Η ζωή στο Ζευγολατιό Κορινθίας, οι αγροτικές εργασίες, το ποδόσφαιρο και γιατί θα είναι ο νικητής του Survivor All Star. 

Ένα σχετικά αδιάφορο επεισόδιο παρακολούθησαν οι φανς του All Star Survivor το βράδυ της Δευτέρας (13/2). Σε περίπτωση που κάποιος δεν το παρακολούθησε δηλαδή, μπορεί εύκολα να συμπαιράνει και ποια ομάδα έχασε την ασυλία αλλά και και ποιοι παίκτες βγήκαν στον τάκο.

Ο Κρις Σταμούλης βγήκε υποψήφιος στο Survivor All Star αλλά η αδικία με Μελίνα δεν έμεινε ασχολίαστη

Και έτσι για την ιστορία, η Μελίνα Μεταξά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς η αποδυναμωμένη μπλε ομάδα ηττήθηκε (ξανά) στο αγώνισμα ασυλίας και μετά τον Κρις Σταμούλη έπρεπε να βγάλει στον τάκο ακόμα δυο παίκτες της.

Στα highlights της βραδιάς, και όχι ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν και η κακή ψυχολογική κατάσταση της Αφροδίτης Σκαφίδα η οποία έκανε λόγο για πίεση που της ασκεί ο Γιώργος Κόρομι. Ειδικότερα, η 40χρονη αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, περιέγραψε τον αποκλεισμό που υφίσταται από ορισμένα μέλη της ομάδας της και αναφέρθηκε σε μια υποομάδα, που την έχει κάνει πέρα και δεν της δίνει σημασία.

Εκτός Survivor, η Eύη Σαλταφερίδου λατρεύει τις προπονήσεις, τις βόλτες και το ζεστό σπίτι της

Τα προγνωστικά την έκτη εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης

Στα πιο juicy νέα τώρα και στα στοιχήματα των φανς του ριάλιτι επιβίωσης, τα προγνωστικά σε διάφορες σελίδες που αφορούν στο παιχνίδι, θέλουν τον Νίκο Μπάρτζη να είναι το άτομο που θα σηκώσει το έπαθλο. Εκτός από το ότι φέτος μπήκε πιο υποψιασμένος (σε αντίθεση με τη συμμετοχή του πριν από δύο χρόνια που κάποιοι τον έλεγαν υποχείριο του James λόγω του ήπιου χαρακτήρα του), αυτή τη χρονιά τον βλέπουμε να παίρνει συχνά τον λόγο από τον Γιώργο Λιανό, να μιλάει πολύ ανοιχτά στις μίνι συνεντεύξεις του, να βάζει στη θέση τους τόσο τους συμπαίκτες του όσο και παίκτες από την αντίπαλη ομάδα, να «διώχνει» από το παιχνίδι δύο πολύ δυνατές παίκτριες. Να «διώχνει» επειδή είδε τους κανόνες να μη τηρούνται βεβαίως βεβαίως και όχι επειδή κινήθηκε ύπουλα. Το αν έκανε καλά που «κάρφωσε» τις Δαλάκα και Ασημίνα σε ένα ριάλιτι επιβίωσης αυτό είναι κάτι που ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Σίγουρα εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε θέση διότι δεν είμαστε στη θέση τους.

https://www.instagram.com/p/CZpi7wKrHmL

Πέρα από το πώς χειρίζεται όμως ο ίδιος την εικόνα του αυτή τη φορά, η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Μπάρτζης έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει το κοινό για να τον κατατάξει νικητή. Από την εποχή του Περικλή Στεργιανούδη στο Fame Story μέχρι τον Τσάκα του Big Brother αλλά και τον Ντάνο του Survivor 2017, το κοινό δεν κοίταζε τις ικανότητες (μόνο) αλλά και το να είναι κάποιος το παιδί του λαού. Μπορεί ο Ντάνος να ήταν δηλαδή ο κορυφαίος παίκτης αλλά έπαιξαν πολλά ρόλο ώστε να βγει νικητής (από ένα σκηνικό με μια πατάτα και το γεγονός πως η μπλε ομάδα τον έστειλε στην κόκκινη μέχρι την αντιπαράθεσή του με τον Στέλιο). Ο Περικλής του Fame Story από την άλλη, δεν ήταν και ...αηδόνι, αλλά το κοινό τον ανέδειξε σε νικητή γιατί ήθελε νικητή το παιδί του λαού που όλοι το πολεμάνε και το βγάζουν υποψήφιο. Άρα λοιπόν, είναι παραδοσιακή η συνταγή που κάνει τον κόσμο να ψηφίσει (τα έλεγε και η νικήτρια του Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη με το ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ).

Πίσω στον Νίκο Μπάρτζη και ο νεαρός παίκτης της κόκκινης ομάδας έχει όλο το πακέτο για να κερδίσει. Είναι ο ορισμός του παιδιού του λαού, είναι δίκαιος, τα δίνει όλα στον στίβο μάχης -ανεξάρτητα με το αν κερδίζει, και ναι «γράφει» στην κάμερα και αυτό παίζει τεράστιο ρόλο όπως έχει αποδειχθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε όλο το φάσμα της τηλεόρασης. Ο Νίκος Μπάρτζης βέβαια, έχεις επίσης δύο στοιχεία με πολύ θετικό πρόσημο κατά τους φανς του ριάλιτι: είναι πολύ καλό παιδί και είναι αληθινός. Και αυτό για τον κόσμο είναι το Α και το Ω.

Ποιος είναι όμως ο Νίκος Μπάρτζης εκτός Survivor;

Η απάντηση βρίσκεται στο προφίλ του στο Instagram και είναι ξεκάθαρη: δεν έχει καμία σχέση με ποζεριά, είναι αληθινός και ...προβλέψιμος. Τόσο προβλέψιμος όσο και ο κωδικός που είχε κατά το παρελθόν στο Insta με αποτέλεσμα να του το χακάρουνε.

«Σας άκουσα και έβαλα δύσκολο κωδικό..αντί για 123 έβαλα 321😝😂ωχχχ τ μαρτύρησα λες να με χακάρουν πάλι…🤔τότε είμαι άξιος της μοίρας μου😝».

https://www.instagram.com/p/CYmBODDIzo1

Χωρίς να σπαμάρει δίχως αύριο με μηδέν κόντεντ, ο Νίκος Μπάρτζης έχει σχεδόν 60 χιλιάδες followers στο Instagram. Ο Νίκος είναι 28 ετών και μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα, ενώ μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 2021 μπήκε στο κόσμο των επιχειρήσεων. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον έκανε να ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το άθλημα.

«Δεν μου αρέσει να χάνω και έρχομαι στο Survivor All Star για να ξεπεράσω οποιοδήποτε εμπόδιο και να κατακτήσω τον τίτλο του νικητή», έχει πει για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Ας δούμε τώρα πλάνα από τη ζωή του 28χρονου αγρότη και κατά πάσα πιθανότητα νικητή του Survivor

Φωτογραφίες από το μαγαζί του παίχτη

Πλάνα από το σπίτι του στο χωριό

Φωτογραφίες από τα ταξίδια του

Το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη αγάπη του Νίκου