Patrick Stone: Ο αδερφός της Sharon Stone έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών

Τσακιρίδου Χριστίνα
Patrick Stone: Ο αδερφός της Sharon Stone έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών

H 64χρονη ηθοποιός περνά δύσκολες ώρες μετά την μεγάλη απώλεια στην οικογένειά της.

Βυθισμένη στο πένθος είναι εδώ και λίγα 24ωρα η Sharon Stone, μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού της σε ηλικία 57 ετών. Όπως αναφέρει το TMZ ο Patrick Stone έφυγε από τη ζωή λόγω ανακοπής που προκάλεσε καρδιακή νόσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Patrick πέθανε περίπου δύο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του River σε ηλικία 11 μηνών εξαιτίας πολυοργανικής ανεπάρκειας. Η γυναίκα του, Tasha έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media.

«Nιώθω σαν να έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου από το στήθος μου. O Patrick πήγε να βρει τον γλυκό μας River. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ήταν ο κόσμος μου. Δεν είμαι σίγουρη πως θα είναι η ζωή μου χωρίς τον άντρα μου στο πλευρό μου. Ελπίζω μόνο να είσαι πάντα στο πλευρό μου και να προσέχεις τον Hunter, την Kaylee και μένα».

Η συγκινητική ανάρτηση της Sharon Stone για τον αδερφό της

Φορώντας ένα μαύρο t-shirt και κλαίγοντας, η 64χρονη σταρ μίλησε στην κάμερα για την απώλεια του αδερφού της και δημοσίευσε το video στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Con1kUlsFes

«Γεια σε όλους. Με αυτό το μήνυμα θέλω να επιβεβαιώσω ότι χάσαμε τον αδερφό μου, Patrick Joseph Stone, από καρδιακή προσβολή, χτες. Ήταν ο πατέρας του River, που χάσαμε πέρυσι, σε ηλικία 11 μηνών. Θα τον θυμούνται η γυναίκα του, Τasha, ο γιος του, Huntwe, και η κόρη του, Κelly. Όπως κάθε οικογένεια, σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας σε αυτή την περίοδο της ανυπολόγιστης θλίψης και εκτιμάμε τα μηνύματα παρηγοριάς σας. Ναι, τα τελευταία χρόνια είχαμε φοβερές απώλειες, όπως και πολλοί από εσάς», είπε η Stone.

Λίγο αργότερα η διάσημη ηθοποιός πόσταρε δύο throwback φωτογραφίες με τον αγαπημένο της αδερφό που έφυγε τόσο απρόσμενα από τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/Con2QegvV6x

Μέχρι να ξανασυναντηθούμε θα κρατάω εσένα και τις υπέροχες (και μερικές όχι τόσο υπέροχες, αλλά εξίσου σημαντικές) αναμνήσεις μας κοντά στην καρδιά μου. Σε αγαπώ καρδιά μου. Η ευχή μου μέσα από όλο αυτό είναι ότι τουλάχιστον τώρα ο River θα έχει μαζί του τον μπαμπά του και ελπίζω να περάσετε οι δυο σας όσο καλύτερα γίνεται”.

https://www.instagram.com/p/CTNcofsJlLC

Συγκινεί η Sharon Stone: «Λάβετε μία δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας»

Η Sharon Stone διαγνώστηκε με όγκο- Το μήνυμά της

Tον Νοέμβριο η διάσημη ηθοποιός, με ανάρτησή της στα social media έκανε γνωστό ότι έλαβε λανθασμένη αρχική διάγνωση για το πρόβλημα υγείας της, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επίσης «λανθασμένη διαδικασία», την οποία δεν διευκρίνισε.

Όταν ο πόνος επιδεινώθηκε, αναγκάστηκε να λάβει διπλή επισκληρίδιο ένεση για να τον αντιμετωπίσει και έτσι αποφάσισε να ζητήσει δεύτερη ιατρική γνώμη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαπιστωθεί τελικά ότι έχει εκδηλώσει «μεγάλο ινώδη όγκο» που πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα.

«Ιδίως προς τις γυναίκες. Μην εκπλαγείτε. Λάβετε μία δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας», τονίζει η Χολυγουντιανή σταρ.

Η διάσημη ηθοποιός είχε αναφέρει ότι θα χρειαστούν τέσσερις έως έξι εβδομάδες για την πλήρη ανάρρωσή της και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τον ενδιαφέρον που έχουν δείξει μετά την γνωστοποίηση της περιπέτειας της υγείας της.

Είναι η δεύτερη φορά που η Sharon Stone χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου. Η ίδια είχε αποκαλύψει στο βιβλίο της «The Beauty of Living Twice», ότι οι γιατροί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους το 2001. Μετά από εκείνη την επέμβαση, ένας πλαστικός χειρουργός της έβαλε εμφυτεύματα μεγαλύτερα από το στήθος της (χωρίς τη συγκατάθεσή της), με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και εγκεφαλική αιμορραγία την ίδια χρονιά.

Η αποκάλυψη της Sharon Stone για τις αποβολές

Τον περασμένο Ιούνιο η 64χρονη σταρ έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη αφήνοντας ένα σχόλιο στο επίσημο προφίλ του People στο Instagram. Το περιοδικό μοιράστηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τους με την χορεύτρια Peta Murgatroyd, η οποία μίλησε για τις τρεις αποβολές της και το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

sxolio_stone.jpg

«Έχασα εννέα παιδιά από αποβολή. Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, όμως είμαστε φτιαγμένες να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέχουμε μόνοι και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας. Αντί να λάβουμε την τόσο αναγκαία συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία που τόσο χρειαζόμαστε», συμπλήρωσε η 64χρονη σταρ.

Παρόλο που η διάσημη ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον αγώνα της να γίνει μητέρα, δεν είχε διευκρινίσει ποτέ τον αριθμό των αποβολών που είχε βιώσει. Η Stone έχει αυτοάνοσο νόσημα και ενδομητρίωση, που την εμπόδισε να κάνει βιολογικά παιδιά. Υιοθέτησε έναν γιο, τον Roan, το 2000 με τον τότε σύζυγό της, Phil Bronstein. Μετά το διαζύγιο, η ηθοποιός υιοθέτησε δύο ακόμη γιους μόνη της: τον Leard το 2005 και τον Quinn το 2006.

Πηγή κεντρικής: apimages.com