Συγκινεί η Sharon Stone: «Λάβετε μία δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας»

Συγκινεί η Sharon Stone: «Λάβετε μία δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας»
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

H 64χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

H Sharon Stone είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της. H 64χρονη σταρ διαγνώστηκε με νέο όγκο, μετά τη δεύτερη γνώμη που ζήτησε από γιατρό, καθώς η πρώτη διάγνωση ήταν λανθασμένη με αποτέλεσμα να λάβει λάθος θεραπεία.

Η Sharon Stone διαγνώστηκε με όγκο- Το μήνυμά της

Η διάσημη ηθοποιός, με ανάρτησή της στα social media, έκανε γνωστό ότι έλαβε λανθασμένη αρχική διάγνωση για το πρόβλημα υγείας της, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επίσης «λανθασμένη διαδικασία», την οποία δεν διευκρίνισε.

Όταν ο πόνος επιδεινώθηκε, αναγκάστηκε να λάβει διπλή επισκληρίδιο ένεση για να τον αντιμετωπίσει και έτσι αποφάσισε να ζητήσει δεύτερη ιατρική γνώμη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαπιστωθεί τελικά ότι έχει εκδηλώσει «μεγάλο ινώδη όγκο» που πρέπει να αφαιρεθεί άμεσα.

H Sharon Stone αποκαλύπτει πως η μεταθανάτια εμπειρία της την έκανε να νιώσει «υπέροχα» (video)

«Ιδίως προς τις γυναίκες. Μην εκπλαγείτε. Λάβετε μία δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας», τονίζει η Χολυγουντιανή σταρ.

Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι θα χρειαστούν τέσσερις έως έξι εβδομάδες για την πλήρη ανάρρωσή της και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τον ενδιαφέρον που έχουν δείξει μετά την γνωστοποίηση της περιπέτειας της υγείας της.

Είναι η δεύτερη φορά που η Sharon Stone χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου. Η ίδια είχε αποκαλύψει στο βιβλίο της «The Beauty of Living Twice», ότι οι γιατροί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους το 2001.

Μετά από εκείνη την επέμβαση, ένας πλαστικός χειρουργός της έβαλε εμφυτεύματα μεγαλύτερα από το στήθος της (χωρίς τη συγκατάθεσή της), με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και εγκεφαλική αιμορραγία την ίδια χρονιά.

stone_minima.jpeg

Λόγω της εξέλιξης αυτής η ηθοποιός αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι της στην Ελλάδα και την Αθήνα όπου θα έδινε το παρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 8 Νοεμβρίου.

Η αποκάλυψη της Sharon Stone για τις αποβολές

Τον περασμένο Ιούνιο η 64χρονη σταρ έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη αφήνοντας ένα σχόλιο στο επίσημο προφίλ του People στο Instagram. Το περιοδικό μοιράστηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τους με την χορεύτρια Peta Murgatroyd, η οποία μίλησε για τις τρεις αποβολές της και το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

sxolio_stone.jpg

«Έχασα εννέα παιδιά από αποβολή. Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, όμως είμαστε φτιαγμένες να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέχουμε μόνοι και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας. Αντί να λάβουμε την τόσο αναγκαία συμπόνια, ενσυναίσθηση και θεραπεία που τόσο χρειαζόμαστε», συμπλήρωσε η 64χρονη σταρ.

Παρόλο που η διάσημη ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον αγώνα της να γίνει μητέρα, δεν είχε διευκρινίσει ποτέ τον αριθμό των αποβολών που είχε βιώσει. Η Stone έχει αυτοάνοσο νόσημα και ενδομητρίωση, που την εμπόδισε να κάνει βιολογικά παιδιά. Υιοθέτησε έναν γιο, τον Roan, το 2000 με τον τότε σύζυγό της, Phil Bronstein. Μετά το διαζύγιο, η ηθοποιός υιοθέτησε δύο ακόμη γιους μόνη της: τον Λέρντ το 2005 και τον Κουίν το 2006.

Πηγή κεντρικής: apimages.com