Η Sharon Stone είχε απορρίψει το Botox εδώ και χρόνια αλλά τώρα έχει ακόμη έναν λόγο να μην κάνει

Μαρία Ροδίτη
Η Sharon Stone είχε απορρίψει το Botox εδώ και χρόνια αλλά τώρα έχει ακόμη έναν λόγο να μην κάνει

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Invision

Η συνέντευξη της Sharon Stone στην αραβική Vogue, τα Botox και τα fillers και ο πρόσφατος χωρισμός της από νεότερο άνδρα.

Είναι μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood και μία γυναίκα που αποτέλεσε sex symbol της δεκαετίας του 1990. Όχι ότι- στα 64 της- δεν είναι υπέροχη, αλλά τότε -και λόγω του ρόλου της στο «Βασικό Ένστικτο»- έκανε… χαμό.

Ο λόγος για τη Sharon Stone, η οποία έδωσε συνέντευξη στην αραβική Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου και μίλησε για τα botox και τα fillers, αλλά και για τον λόγο που νεότερος άνδρας την απέρριψε πριν λίγο καιρό.

Η Sharon Stone ποζάρει με μαγιό στα 64 της και με το παράπονό της ταυτιζόμαστε (σχεδόν) όλες

Τέλος τα botox για τη Sharon Stone , τέλος και ο νεότερος άνδρας

Ποζάροντας με μία κίτρινη και μία μπλε δημιουργία για την αραβική Vogue, η Sharon Stone αποκάλυψε ότι έχει πάψει εδώ και καιρό να κάνει αισθητικές επεμβάσεις, μετά από ένα σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό που είχε το 2001. Η 64χρονη ηθοποιός και μητέρα 3 παιδιών ήταν άκρως αποκαλυπτική λέγοντας ότι η τόσο σθεναρή στάση της ενάντια στις επεμβατικές μεθόδους ομορφιάς ήρθε μετά από πρόσφατη σχέση που είχε με νεότερο άνδρα.

https://www.instagram.com/p/Ch5IMX3J-ns

«Υπήρχαν περίοδοι που ήμουν στα φόρτε μου και έκανα Botox και filler, και μετά είχα αυτό το τεράστιο εγκεφαλικό και μια εγκεφαλική αιμορραγία 9 ημερών. Και έπρεπε να κάνω περισσότερα από 300 Botox και fillers υαλουρονικού για να φτιάξω τη μία πλευρά μου και για να επανέλθει το πρόσωπό μου», δήλωσε η star. Και συνέχισε: «Η χαριτωμένη πολυτέλεια έγινε ένα είδος μαζικής, επίπονης νευρολογικής ανάγκης».

https://www.instagram.com/p/Ch4eK-TBb_c

Η Sharon Stone μίλησε, επίσης, και για τη σχέση που είχε πρόσφατα με νεότερο άνδρα, ο οποίος της πρότεινε να κάνει Botox. «Με ρώτησε γιατί δεν κάνω και του απάντησα ότι ίσως θα ήταν καλύτερο για το εγώ σου και για το δικό μου φυσικά αν το έκανα. Τον είδα ακόμα μία φορά και μετά από αυτό δεν ενδιαφερόταν να με ξαναδεί. ''Αν δε βλέπεις κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται, σε παρακαλώ να βρεις τον δρόμο της εξόδου’’, του είπα», αποκάλυψε η 64χρονη star λέγοντας ότι αυτός ήταν και ένας παραπάνω λόγος να μη θέλει να κάνει ποτέ ξανά Botox.

Η Sharon Stone αγαπά τον εαυτό της έτσι όπως ακριβώς είναι

Η Sharon Stone φαίνεται πως… έχει δει αλλιώς τη ζωή. Έτσι όπως πρέπει όλες να τη βλέπουμε. Η 64χρονη star χαίρεται και απολαμβάνει την ηλικία της με τις πόζες με μπικίνι στον λογαριασμό της στο Instagram να είναι ολοένα και περισσότερες. Στα τέλη Ιουλίου, μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε topless και αποκάλυψε στη συνέντευξή της για αυτό το post: «Τη δημοσίευσα, γιατί νιώθω ότι οι γυναίκες γινόμαστε αόρατες από τη στιγμή που γινόμαστε μαμάδες και είσαι 45 και ο κόσμος περπατά δίπλα σου σαν να μην υπάρχεις».

https://www.instagram.com/p/CgavJKKuLH7

Η Stone είπε, ακόμη, ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε ένα απόγευμα από μία φίλη, με τη μία να φωτογραφίζει την άλλη γιατί «η ζωή δεν σε κάνει πάντα να νιώθεις νικητής όσο μεγαλώνεις».