Λένε πως η κόρη του Ρέμου είναι ίδια με εκείνον αλλά η αλήθεια είναι πως μοιάζει και με την Υβόννη

Λένε πως η κόρη του Ρέμου είναι ίδια με εκείνον αλλά η αλήθεια είναι πως μοιάζει και με την Υβόννη
NDP

Σήμερα γιορτάζει ο έρωτας αλλά και η κόρη του τραγουδιστή που έγινε 8 ετών και είναι πανύψηλη και ξανθιά σαν τη μαμά της. 

Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια, η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε την Ημέρα των Ερωτευμένων ή αλλιώς ποια καλύτερη ημέρα ώστε να επισφραγιστεί ένας μεγάλος έρωτας με έναν τέτοιο τρόπο;

Τόσο η σχεδιάστρια μόδας- μοντέλο, όσο και ο τραγουδιστής, έχουν τεράστια αδυναμία στην Ελένη της οποίας μοιράζονται κάποιες σπάνιες και πάντα διακριτικές φωτογραφίες στο Instagram. Σε γιορτές και γενέθλια, οι περήφανοι γονείς ποστάρουν την καθιερωμένη φωτό γράφοντας πάντα κάποια λιτά και γεμάτα λόγια αγάπης.

Η 8χρονη Ελένη Πασχαλίδη είναι το καμάρι Ρέμου - Μπόσνιακ με ταλέντο στην μόδα ως μίνι fashionista

Έτσι και σήμερα, η 37χρονη Υβόννη μάς έδειξε το κοριτσάκι της σε ένα throwback στιγμιότυπο από το καλοκαίρι και τις διακοπές τους στη Μύκονο. Η Ελένη Πασχαλίδη -που όπως είναι γνωστό μοιάζει στον πατέρα της αλλά είναι ξανθιά σαν τη μαμά της, στο εν λόγω πλάνο ποζάρει στη φάρμα που είχαν επισκεφτεί.

Στη φωτογραφία με φόντο το υπέροχο μέρος στο Νησί των Ανέμων για ακόμα μία φορά η κόρη του γνωστού ζευγαριού ποζάρει πλάτη δείχνοντας έτσι τα υπέροχα μαλλιά της τα οποία και είναι καστανόξανθα όπως τα φυσικά μαλλιά της Υβόννης.

https://www.instagram.com/p/CoooYPsDXKf

Τα πρώτα post του ζευγαριού όταν γεννήθηκε η μικρή Ελένη

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε γράψει όταν γεννήθηκε η κόρη του: «Το θαύμα θέλει δύο!!! Η ημέρα της ζωής μας. 14 Φεβρουαρίου 2015! Η ημέρα της παντοτινής αγάπη».

https://www.instagram.com/p/zFEiyIRE3b

Η περήφανη μαμά με τη σειρά της είχε γράψει σε αντίστοιχη ανάρτηση: «Κράτα μου το χέρι και μην φοβάσαι τίποτα. Καλωσήρθες στη ζωή μας άγγελέ μας. Σε ευχαριστώ Αντώνη».

https://www.instagram.com/p/zFzoPJguRN

Η ομοιότητα του Αντώνη Ρέμου με την κόρη του

Σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό στο Happy Day ο Αντώνης Ρέμος είχε εκφράσει το γλυκό «παράπονό» του για τη μικρή Ελένη: «Αυτό είναι και η ατυχία μου. Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει σε εμένα. Το χρώμα των ματιών. Η άλλη έχει μπλε, πράσινο, όλα τα χρώματα στα μάτια της και πήρε τα δικά μου που είναι για γέλια».

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε το μεγάλο «παράπονο» που έχει από την κόρη του

https://www.instagram.com/p/CZ9s1Y5NbEz

Καλεσμένος στην εκπομπή Traction, ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε αναφερθεί στα όνειρα που κάνει για την κόρη του. «Τώρα το όνειρό μου είναι να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω και αυτό, αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η Υβόννη Μπόσνιακ είχε πει συγκινημένη για την κόρη της: «Νιώθω πολύ ευγνώμων και ευλογημένη για τη ζωή μου. Πίστευα ότι θα είμαι αυστηρή μαμά, αλλά όταν είσαι μανούλα πώς να είσαι αυστηρή; Πάντως εγώ σίγουρα είμαι πιο αυστηρή από τον Αντώνη. Η σχέση τους είναι μαγική. Είναι υπέροχος μπαμπάς. Είμαι πολύ περήφανη και ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άντρα για μπαμπά του παιδιού μου. Η μικρή έχει έρωτα με τον μπαμπά της, λέει ότι θα τον παντρευτεί. Είναι καλό παιδί».

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Ελένης

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι φέτος θα συμπληρώσει 5 χρόνια έγγαμου βίου και 13 χρόνια σχέσης

O παραμυθένιος γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, έγινε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο κτήμα Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι τη λατρεμένη τους κόρη Ελένη.

https://www.instagram.com/p/Bn1vNNpH1oa

Κάποια διακριτικά πλάνα από το σπίτι τους