Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε το μεγάλο «παράπονο» που έχει από την κόρη του

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε το μεγάλο «παράπονο» που έχει από την κόρη του

«Αυτό είναι και η ατυχία μου. Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει σε εμένα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους στο Nox, μετρούν ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή. Οι γνωστοί τραγουδιστές έδωσαν μια κοινή συνέντευξη Τύπου για όσα ετοιμάζουν επί σκηνής και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στη συνεργασία τους και τα παιδιά τους.

Οι δυο τους φάνηκαν ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη μουσική τους σύμπραξη ενώ ο Αντώνης Ρέμος δεν παρέλειψε να μιλήσει με χιούμορ και να εκφράσει δημόσια το «παράπονό» του για την κόρη του, Ελένη Πασχαλίδη.

Το παράπονο του Αντώνη Ρέμου για την κόρη του

Όταν η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε on camera στην κόρη του τραγουδιστή είπε: «Η Ελένη είναι ο Ρέμος με μαλλιά μακριά καστανά».

https://www.instagram.com/p/CZ9s1Y5NbEz

Λίγο αργότερα ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο και εξέφρασε το παράπονό του: «Αυτό είναι και η ατυχία μου. Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει σε εμένα. Το χρώμα των ματιών. Η άλλη έχει μπλε, πράσινο, όλα τα χρώματα στα μάτια της και πήρε τα δικά μου που είναι για γέλια».

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζουν την 4η επέτειο του γάμου τους με μία αφιέρωση

Ο δημοφιλής ερμηνευτής βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συζύγου της, Υβόννης Μπόσνιακ. Το ζευγάρι συμπλήρωσε φέτος 4 χρόνια έγγαμου βίου και 12 χρόνια σχέσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παραμένουν αγαπημένοι και full in love, αποτελώντας #couplegoals.

Οι #familygoals φωτογραφίες με την κόρη του

Καλεσμένος στην εκπομπή Traction, ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε αναφερθεί στα όνειρα που κάνει για την κόρη του. «Τώρα το όνειρό μου είναι να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω και αυτό, αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα», είχε πει on camera ο Αντώνης Ρέμος.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του τραγουδιστή με την κόρη του.

H γνωριμία με την γυναίκα της ζωής του στην Ρόδο

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2010, όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα, κατά τη διάρκεια της παράλληλης παραμονής τους στη Ρόδο.

https://www.instagram.com/p/CRZMC0mDCsu

Η σχέση τους ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου του 2010 ενώ σχεδόν έναν μήνα αργότερα, στα τέλη Αυγούστου, έκαναν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις στο νησί, «βάζοντας φωτιά» στα φωτογραφικά φλας. Την ακριβή ημερομηνία της γνωριμίας τους αποκάλυψε η Υβόννη Μπόσνιακ το 2017 μέσα από ένα Instagram-post για την επέτειο 7 χρόνων σχέσης.

Ο παραμυθένιος γάμος Ρέμου-Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος επισφράγισαν τον έρωτά τους, ύστερα από 8 χρόνια κοινής πορείας, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Σεπτεμβρίου 2018. O παραμυθένιος γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι τη λατρεμένη τους κόρη Ελένη.

Πηγή κεντρικής: aremovic