Η 8χρονη Ελένη Πασχαλίδη είναι το καμάρι Ρέμου - Μπόσνιακ με ταλέντο στην μόδα ως μίνι fashionista

Η 8χρονη Ελένη Πασχαλίδη είναι το καμάρι Ρέμου - Μπόσνιακ με ταλέντο στην μόδα ως μίνι fashionista

Η Ελένη έδειξε το ταλέντο της στην μόδα και η μαμά Υβόννη δεν μπορούσε παρά να είναι υπερήφανη. 

Στις 14 Φεβρουαρίου η Ελένη Πασχαλίδη και μοναχοκόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, θα κλείσει τα 8 της χρόνια. 8 χρόνια που ομορφαίνει τη ζωή των γονιών της που της έχουν μεγάλη αδυναμία. Πολλές φορές εκείνοι με καμάρι μας έχουν δείξει στιγμές μαζί της, επαινόντας τα ταλέντα της.

Αυτή τη φορά όπως καταλάβαμε, η Ελένη έδειξε ξεκάθαρα πως σύντομα θα κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Η Υβόννη μας παρουσίασε τα μικρά της κατορθώματα.

https://www.instagram.com/p/CeGWLRRj5et

«Η κόρη μου είναι άτυχη. Έχει μαμά την Υβόννη και εκείνη μοιάζει σε εμένα»

Αυτή την δήλωση είχε κάνει πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος, κάνοντας μία έμμεση φιλοφρόνηση στην πανέμορφη σύζυγό του Υβόννη. Η κόρη τους Ελένη είναι αλήθεια πως του μοιάζει πολύ και αυτό το είχαμε καταλάβει και από μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει εκείνος, όταν είχε η μικρή είχε πάει να τον δει στις φετινές του πρόβες στο Νox.

https://www.instagram.com/p/CkLlklHtCmd

Είναι το γούρι του πέρα από κάθε αμφιβολία, αφού δεν χάνει καμία συναυλία του. Ένας ακόμη λόγος που υπάρχει αυτό το ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ τους, είναι και πως η μικρή έχει το όνομα της αγαπημένης του μητέρας, στην οποία ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/CZ9s1Y5NbEz

Δεν ξέρουμε αν η Ελένη μεγαλώνοντας αποφασίσει να ασχοληθεί με την μουσική ή το χορό, αφού κάνει και μαθήματα πιάνου αλλά και μπαλέτου, αλλά σίγουρα φαίνεται να έχει μεγαλύτερη έφεση στην μόδα, στον τομέα της μαμάς της.

https://www.instagram.com/p/CLR4B2gjRPl

Η Υβόννη από την εποχή που η Ελένη ήταν μικρότερη σε ηλικία την έπαιρνε συχνά στην εταιρεία της και πιο πολύ το έβλεπε ως παιχνίδι. Τώρα μας έδειξε πως σε λίγο καιρό μπορεί να μας εκπλήξει και να δημιουργήσει τα πρώτα της πατρόν.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζουν την 4η επέτειο του γάμου τους με μία αφιέρωση

Η κόρη της Μπόσνιακ άρχισε να πειραματίζεται σε μικρές κούκλες, πανομοιότυπες με εκείνες που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές μόδας, έκοψε κάποια υφάσματα και τα προσάρμοσε πάνω τους. Όπως κάνει και στις κανονικές της κούκλες.

koribosniak_talento.jpg

Παρόλα αυτά η Υβόννη έχει ένστικτο πως το παιδί της έχει ταλέντο και με μία μικρή περηφάνια μας έδειξε τι της έφτιαξε το μικρό της κορίτσι, καθώς την Ελένη συνεχίζει να την αποκαλεί ως #babygirl.

koribosniaktalento.jpg

Οι δυό τους φαίνεται πως έχουν κοινό γούστο. Μας το έχουν αποδείξει και άλλη φορά κατά το παρελθόν με τα matchy matchy σύνολα τους, ακόμη και όταν πάνε παραλία.

https://www.instagram.com/p/CPyE3wWDpGw

Μαμά και κόρη περνούν πολύ χρόνο μαζί και σε άλλες δραστηριότητες.

https://www.instagram.com/p/CZHSwoRj7Nf

Τόσο με το να μαγειρεύουν μαζί και να πειραματίζονται με νέες συνταγές στην κουζίνα (ένα ακόμη ταλέντο της Υβόννης) αλλά όσο και να αθλούνται μαζί κάνοντας ιππασία. Δεν αφήνουν λεπτό να πάει χαμένο και αυτό έχει σημασία.

https://www.instagram.com/p/CdWQSm_DGuO