20 χρόνια μετά από έναν τσακωμό Ρουβάς & Ζυγούλη γιόρτασαν τον έρωτα εντελώς κινηματογραφικά

20 χρόνια μετά από έναν τσακωμό Ρουβάς & Ζυγούλη γιόρτασαν τον έρωτα εντελώς κινηματογραφικά

«Δεν ήμουν ούτε Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του», είπε κατά το παρελθόν η Κάτια και μετά έκανε 4 υπέροχα «Ρουβάκια».

Εορταστική είναι η ατμόσφαιρα σήμερα στο σπίτι της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά, οι οποίοι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έκαναν το ωραιότερο post αγάπης.

Πριν λίγες ώρες ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Ιnstagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο με τη σύζυγό του. Στην #couplegoals ανάρτηση του τραγουδιστή βλέπουμε το ζευγάρι σε όμορφες και ανέμελες στιγμές.

Ρουβάς και Ζυγούλη γιόρτασαν την ημέρα των ερωτευμένων

Σάκης και Κάτια αγκαλιάζονται μέσα στο μετρό, ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές και μας δείχνουν πώς παραμένουν full in love μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας.

https://www.instagram.com/p/Cooy496DxwJ

«Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες», έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η Κάτια Ζυγούλη άλλαξε τα μαλλιά της και έκανε την τάση που θα αντιγράψουν πολλές γυναίκες

Το lovestory του ζευγαριού

Η πρώτη φορά που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη δεν ήταν στα γυρίσματα για διαφημιστικό γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας όπως όλοι ξέραμε. Την αποκάλυψη έκανε φέτος η 44χρονη μέσα από το κανάλι της στο YouTube. Η Κάτια Ζυγούλη ομολόγησε ότι η πρώτη φορά που συνάντησε τον τραγουδιστή ήταν σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο. Θυμάμαι η πρώτη μας στιγμή, (τη στιγμή) που συστηθήκαμε έπρεπε να ποζάρουμε για να μας βγάλουν φωτογραφία. Όταν έπρεπε να πάμε στα τραπέζια μας να καθίσουμε ώστε να ξεκινήσει η εκδήλωση, θυμάμαι, περπατούσα προς το τραπέζι μου κι ένιωσα κάποια μάτια καρφωμένα στην πλάτη μου. Γύρισα και τον τσάκωσα να με κοιτάει».

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού πραγματοποιήθηκαν το 2004 σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και οι πρωταγωνιστές είχαν μια σκηνή που κατέληγε στο περίφημο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη.

Σε συνέντευξή του στον Θέμη Γεωργαντά ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως έφαγε πολλά χαστούκια για τις ανάγκες του διαφημιστικού ενώ εξαιτίας λάθους του οπερατέρ, οι δύο σταρ έπρεπε να ξυπνήσουν ξανά το επόμενο πρωί των γυρισμάτων για να ξαναγυρίσουν τη σκηνή με το χαστούκι.

Eκείνη την περίοδο ο τραγουδιστής ήταν single ενώ το μοντέλο φημολογείται πως βρισκόταν σε σχέση η οποία και διακόπηκε μόλις γνώρισε τον έρωτα της ζωής της.

Ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε στην Κάτια Ζυγούλη ένα περιστατικό που είχε στο αεροπλάνο με τον Σάκη Ρουβά το 2004, σε ταξίδι στους στην Κωνσταντινούπολη, όταν εκείνος «ψάρευε» τον παρουσιαστή για το μοντέλο θέλοντας να μάθει περισσότερα για εκείνη.

Δες το απόσπασμα στο [30.15]

«Δεν ήμουν ούτε Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του. ”Πολύ ωραίο αγόρι αυτός”, είχα πει γιατί μου είχε αρέσει και τον είχα βρει πολύ νόστιμο. Όταν, όμως, γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερα με τις ζήλιες και τις ανασφάλειες, πρέπει να τα ξεχάσεις γιατί αλλιώς θα τρελαθείς. Νομίζω όταν είπα επιτέλους το ναι στον γάμο, μετά από τέσσερα παιδιά, σκέφτηκα πάρ’το απόφαση, εδώ είσαι», δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη.

Ο παραμυθένιος γάμος τους

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 3 Ιουλίου του 2017, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και 4 παιδιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου με κουμπάρους τον Βαρδή και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

https://www.instagram.com/p/BWGlyYGgK8N

Ο παραμυθένιος γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου με αποτέλεσμα η επέτειός τους να γιορτάζεται διπλά κάθε χρόνο. Η γαμήλια δεξίωση ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά και με έναν πρωτότυπο τρόπο από τους καλεσμένους να μην δημοσιεύσουν φωτογραφίες στα social media. Τους καλεσμένους υποδέχθηκε στον χώρο της γαμήλιας τελετής μία 30μελης συμφωνική ορχήστρα, ενώ ο Σάκης Ρουβάς έφτασε πρώτος στην εκκλησία, συνοδευόμενος από τα τέσσερα παιδιά τους.

«Με την Κάτια δεν παντρευτήκαμε, γιατί απλά δεν έτυχε. Όχι επειδή θέλαμε να κάνουμε κάτι ριζοσπαστικό. Ο γάμος μας είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Σάκης Ρουβάς.

Πηγή κεντρικής: sakisrouvas