Η Καλομοίρα γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με το mini me της και απέκτησε το πιο ανατρεπτικό look

Η Καλομοίρα γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με το mini me της και απέκτησε το πιο ανατρεπτικό look

Η 38χρονη τραγουδίστρια υιοθέτησε ένα από τα πιο hot κουρέματα της σεζόν που θα αντιγράψουν πολλές γυναίκες.

Η φετινή χρονιά βρίσκει άκρως ανανεωμένη την Καλομοίρα η οποία έχει επιστρέψει στην Αμερική. Η 38χρονη και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης ζουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ουάσινγκτον όπου κατοικούν σε ένα υπέροχο σπίτι το οποίο έχουν διακοσμήσει με πολύ φινέτσα και στυλ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τα 3 τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία) να αποτελούν την πηγή της ευτυχίας τους. Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Ιnstagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών και μας αποκάλυψε με ποιον πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Καλομοίρα απέκτησε ίδιο κούρεμα με την κόρη της

Η 38χρονη απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές στην Νέα Υόρκη με την 6χρονη κόρη της, Αναστασία και μοιράστηκε τα ωραιότερα στιγμιότυπα από τις βόλτες τους. Μαμά και κόρη έκαναν μια στάση στο κομμωτήριο και απέκτησαν ένα από τα πιο hot κουρέματα που δεν είναι άλλο από το bob cut.

Το καρέ ή bob σε κοντό, μεσαίο ή και μακρύ μήκος, είναι ένα κούρεμα που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα αφού κάθε σεζόν είναι ανάμεσα στις τάσεις που προτείνουν οι hair experts.

https://www.instagram.com/p/Cop1Tm-r768

Η τραγουδίστρια φωτογράφισε την μικρή Αναστασία με το ολοκαίνουριο look της και μας θύμισε πως είναι το mini me της. Λίγο αργότερα τα κορίτσια σταμάτησαν για καφέ και φαγητό με την Καλομοίρα να ποστάρει αργότερα τα ροφήματά της.

Η Καλομοίρα είχε γενέθλια αλλά δέχτηκε τα πιο τοξικά σχόλια για την εμφάνισή της

giannetos1.jpg

H ανάρτηση της Καλομοίρας συγκέντρωσε περισσότερα από 11 χιλιάδες likes και πολλά θετικά σχόλια για το νέο της look. Ανάμεσά τους αυτό του κολλητού της φίλου και κομμωτή, Δημήτρη Γιαννέτου ο οποίος έγραψε: «Αγαπώ αυτό το κούρεμα».

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο η Καλομοίρα απέκτησε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό look. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα νέο κούρεμα σε ξανθιά πλατινέ απόχρωση που αποκάλυψε στο φετινό MadWalk.

«Να σου πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και ρώτησα τον Γιώργο για την αλλαγή που θα κάνω, επειδή δεν ήμουν πολύ καλά είπα να κόψω και να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά. Το είπα στην κομμώτριά μου και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη», είχε αποκαλύψει η Καλομοίρα.

Η διαφορά στα μαλλιά της τραγουδίστριας είναι άκρως εντυπωσιακή και αν διαφωνείς δεν έχεις παρά να θυμηθείς πώς ήταν πέρσι.

kalomoira9.jpg

Πηγή κεντρικής: itskalomira