Με τακούνια και κρασί ή αλλιώς ο fun τρόπος με τον οποίο η Καλομοίρα γυμνάστηκε για το Madwalk 2022

Με τακούνια και κρασί ή αλλιώς ο fun τρόπος με τον οποίο η Καλομοίρα γυμνάστηκε για το Madwalk 2022
NDP photo agency

Η εμφάνιση αλά Marilyn Monroe και το βίντεο με τον εναλλακτικό τρόπο που προετοιμάστηκε.

Η Καλομοίρα βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Ελλάδα για την προγραμματισμένη εμφάνισή της στα φετινά MadWalk 2022 τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αμερική με το σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα 3 τους παιδιά ωστόσο επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα για τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

«Θα είναι έκπληξη η εμφάνισή μου στο MadWalk, θα δείτε μια άλλη Καλομοίρα. Δεν έχω άγχος, αλλά έχω άγχος που δεν έχω άγχος. Η Ελλάδα μου είχε λείψει πολύ, κάθε φορά που βρίσκω τον χρόνο παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου και εδώ», αποκάλυψε η Καλομοίρα στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Όπως μας έδειξε η ίδια πριν μερικές εβδομάδες έχει αποκτήσει ένα νέο, εντελώς διαφορετικό look. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και απέκτησε νέο κούρεμα σε ξανθιά πλατινέ απόχρωση.

«Να σου πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και ρώτησα τον Γιώργο για την αλλαγή που θα κάνω, επειδή δεν ήμουν πολύ καλά είπα να κόψω και να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά. Το είπα στην κομμώτριά μου και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη», αποκάλυψε η Καλομοίρα.

H Kαλομοίρα κάνει διάδρομο με τακούνια και κρασί

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers της στο Instagram λίγες ώρες πριν το Madwalk, δείχνοντάς μας τον cool τρόπο που επέλεξε για να χαλαρώσει.

https://www.instagram.com/p/CmHCXNXo3O9

Όπως θα δεις κι εσύ στο παραπάνω video η Καλομοίρα κάνει διάδρομο φορώντας τακούνια, ενώ ταυτόχρονα πίνει κρασί και μιλά στο τηλέφωνο. Το video είναι μονταρισμένο σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, αφού το κάτω μέρος του σώματός της φαίνεται να τρέχει πάνω στον διάδρομο ενώ το πάνω μέρος της να περπατάει χαλαρά.

Στη λεζάντα του post της η τραγουδίστρια έγραψε: «Τελευταία λαμπερή προπόνηση πριν από το MadWalk. Μην δοκιμάσετε στο σπίτι».

Αυτό κι αν είναι αλλαγή: Η Καλομοίρα έγινε πλατινέ ξανθιά

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Madwalk αλά Marilyn Monroe

Μεταξύ των εντυπωσιακών act που είδαμε επί σκηνής στο φετινό Madwalk ήταν και αυτό της Καλομοίρας, η οποία ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για την πασαρέλα της Celia Kritharioti. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε αλά Marilyn Monroe φορώντας ένα glam κορμάκι και μια φούστα με πολλά ροζ φτερά και πούπουλα.

https://www.instagram.com/p/CmIAcL3ISod

Η «μάχη» για το φόρεμα της Eurovision

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Madwalk, η Καλομοίρα έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε αρχικά, στο φόρεμα που φορούσε κατά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2008.

Όπως αποκάλυψε, ο ενδυματολόγος, Γιώργος Σεγρεδάκης της είπε ότι δεν έχει το φόρεμα, λίγο καιρό αργότερα, είδε την Αποστολία Ζώη να το φοράει στο «Your Face Sounds Familiar».

«Δεν το έχω κρατήσει το φόρεμα. Δεν μου το δίνει ο Σεγρεδάκης. Δεν ξέρω αν λέγονται αυτά ή αν θα τα κόψεις, αλλά έχει το φόρεμά μου και δεν μου το δίνει. Έχει ακόμα και το φυλαχτό επάνω», είπε η Καλομοίρα στην κάμερα.

«Λέει δεν το 'χω, αλλά μετά το βλέπω επάνω στην Αποστολία Ζώη. Εγώ στην αρχή νόμιζα πως έφτιαξα ν δεύτερο. Παίρνω τηλέφωνο live στην τηλεόραση και της λέω "Αποστολία, το δικό μου φόρεμα έχει επάνω ένα φυλαχτό μιας φίλης μου και μου λέει: Καλομοίρα, εδώ είναι το φυλαχτό"», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Τελικά η Καλομοίρα άφησε το ρούχο στον Γιώργο Σεγρεδάκη κι ας μην γνωρίζει γιατί το θέλει. Τέλος, επιβεβαίωσε και η ίδια πως κανονικά τη χρονιά εκείνη, η Ελλάδα θα κατακτούσε την πρωτιά στον διαγωνισμό, όμως επειδή βρισκόταν στην αρχή της κρίσης, η ΕΡΤ αρνήθηκε στην EBU τη διοργάνωση για την επόμενη χρονιά. Η πρωτιά λοιπόν, πήγε στη Ρωσία.

Πηγή κεντρικής: Itskalomira