Η Καλομοίρα βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει την κρίση στον γάμο της με... 4 μαξιλάρια

Η Καλομοίρα βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει την κρίση στον γάμο της με... 4 μαξιλάρια
5954154

Η...παντρειά της, η ψυχανάλυση που κράτησε κρυφή από τον σύζυγό της, η κρίση, αλλά και η αλλαγή στην εικόνα της. Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα και τα είπε όλα με το γνωστό της «Greeklish» χιούμορ. 

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες για να λάβει μέρος στο Madwalk και είναι σαν να μη πέρασε μία μέρα από τότε που το κορίτσι του Fame Story μας έκανε να την αγαπήσουμε με τον αυθορμητισμό της και την κάθε της ατάκα.

Και σήμερα έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στο Happy Day μιλώντας για την...παντρειά της (τον γάμο της), τα τρία της παιδιά, αλλά και την κρίση που πέρασε στον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη και τον τρόπο που την ξεπέρασαν.

https://www.instagram.com/p/Cl8-kO5I-Ys

«Πήγα σε therapist αλλά δεν το είπα στον Γιώργο για να μην περάσει για τρελή»

Το ταξίδι της Καλομοίρας στην Ελλάδα με το νέο της look αλά Μέριλυν Μονρόε, συνδυάζεται και με την εμφάνισή της στο αποψινό Madwalk, τραγουδώντας και κάνοντας catwalk για το act της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη. Μάλιστα στην σκηνή θα βρεθεί μαζί και με τη Νεφέλη και την Δανάη Λιβιεράτου .

https://www.instagram.com/p/CmFcoEFIcB1

Τα πλατινέ νέα της μαλλά, όπως εξήγησε πάντως η ίδια, μάλλον οφείλονται σε μία παρόρμηση της στιγμής όπως δήλωσε: «Πήγα στην κομμώτριά μου και της είπα κόψε και βάψε».

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα πιο ξανθιά από ποτέ και ποζάρει αλά Marilyn Monroe

https://www.instagram.com/p/Cl8-kO5I-Ys

Η Καλομοίρα μιλώντας όμως στην εκπομπή Happy Day, αναφέρθηκε και στα τρία της παιδιά, τα δίδυμα Νίκο και Δημήτρη αλλά και την μικρή Αναστασία, η οποία έχει ήδη μία έφεση στην μόδα και έχει καλλιτεχνική λάμψη όπως παραδέχτηκε: «Ο γιος μου ο Νίκος είναι σοβαρός, αλλά η Αναστασία είναι άλλο πράγμα, έχει λάμψη που βγαίνει από μέσα της. Η κόρη μου με τρελαίνει με τα ρούχα. Τσακωνόμαστε κάθε πρωί για το τι θα βάλει στο σχολείο».

https://www.instagram.com/p/COJGUnpJOZ2

Η Καλομοίρα εκμηστηρεύτηκε και τον τρόπο που βρήκε για να ξεπερνά τις δύσκολες στιγμές με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη (τον παιδικό της έρωτα) μετά από 12 χρόνια γάμου. Και η απάντησή της δίνει ιδέες.

«Έχω μία τέλεια therapist γιατί είχα δυσκολίες στα παιδικά μου χρόνια, αλλά πήρα πολλή αγάπη. Αλλά δεν το είπα ποτέ στον Γιώργο ότι πήγα, για να μην πει παντρεύτηκα μία τρελή. Σε κάθε παντρειά (γάμος) υπάρχει μία στιγμή που λες «θέλω να πάρω μία ανάσα. Εσύ κοιμήσου λίγο πιο μακριά και θα βάλω ανάμεσά μας 4 μαξιλάρια, γιατί δεν θέλω να σε δω. Αλλά είναι νορμάλ όλο αυτό». Αλλά η αγάπη μεγαλώνει με τα χρόνια και αλλάζει και είναι ωραίο όλο αυτό».

https://www.instagram.com/p/CloTP4Commm

Photo credits NDP photo agency