30 χρόνια από το Λαβ Σόρρυ και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έχει τα πιο κοντά μαλλιά που είχε ποτέ

30 χρόνια από το Λαβ Σόρρυ και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έχει τα πιο κοντά μαλλιά που είχε ποτέ
Instagram

Ο λόγος που δεν κάνει μπότοξ και το απίστευτο σώμα της με μαγιό: «Μια ωραία μεγάλη με ρυτίδες είναι πολύ πιο ωραία από μια ωραία αρυτίδιαστη!»,

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι μία από τις εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, πολλές γυναίκες τη θαυμάζουν και για το γεγονός πως επιλέγει να προωθεί τη φυσικότητα σε κάθε της εμφάνιση.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την 1η έξοδο με τον γιο της- Τα νέα πλάνα από το υπέροχο σπίτι τους

Η γνωστή ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, δεν αγαπάει ιδιαίτερα το μακιγιάζ ενώ γενικά δείχνει να είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Με όπλο το χαμόγελο και την αυτοπεποίθησή της, έχει μοιράσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες χωρίς φίλτρα από την καθημερινότητά της.

constantinamihail_20837745_121684785142676_1439885909083291648_n.jpg

Στα πιο πρόσφατα νέα της Κωνσταντίνας και η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε στο δίδυμο των παρουσιαστών για όλα:

Αναφορικά με τη δουλειά και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ κατέθεσε μια προσωπική της εμπειρία από άνθρωπο που έχει καταδικαστεί για απόπειρες βιασμού: «Για αυτό λέμε στα παιδιά που βγαίνουν από τα reality και τα παιχνίδια ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά εύκολα. Όλα τα μάτια είναι πάνω σου. Καταδικασμένος ηθοποιός για απόπειρες βιασμού είχε πει στον αέρα για μένα ότι δεν είμαι ηθοποιός. Είναι σαν να τη σημαδεύουν με πιστόλι. Ο καθένας έχει την άποψή του αλλά εγώ πήγαινα την επόμενη ημέρα και ξανά έπαιζα. Όταν ο δικός σου χώρος λέει “τι είναι τούτο;”… Δεν μπορούσα να το κάνω καλά, δεν είχα τον τρόπο».

Σχετικά με το ξεκίνημά της είπε: «Όταν έπαιζα στο Love Sorry κοιμόμουν στο παιδικό μου δωμάτιο. Τα αυτόγραφα τα υπόγραφαν ο πατέρας και η μάνα μου. Ήταν ανάγκη γιατί έξω ο κόσμος ήταν έτοιμος να με φάει. Ήμουν μια απόφοιτη Δραματικής Σχολής, όχι μια απόφοιτη Λυκείου όπως τώρα».

Στην εν λόγω συνέντευξη είδαμε και το νέο hair look της ηθοποιού η οποία και έχει αποδείξει ότι αγαπάει τις αλλαγές και δεν φοβάται τα ανατρεπτικά looks. Πλέον, έχει υιοθετήσει τα πιο κοντά μαλλιά που είχε ποτέ και η αλήθεια είναι ότι αυτό το pixie cut τής ταιριάζει πολύ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε όλα σχεδόν τα κιλά της εγκυμοσύνης- Καρέ καρέ η αλλαγή στο σώμα της

Οι φωτογραφίες με το νέο look

Πάνε χρόνια από τότε που η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποδέχθηκε απόλυτα την εικόνα της

Ήταν το 2013 όταν σε συνέντευξή της μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα μποτόξ που έχει κάνει και πως θέλει να μείνει με τις ρυτίδες της.

«Έχω κάνει και δεν μου πήγαινε καθόλου. Θα μείνω με τις ρυτίδες μου... Οι ρυτίδες μου είναι ό,τι πέρασα αλλά και όλη μου η γοητεία... Το είπε και μια γυναίκα που θαύμαζα πάρα πολύ και δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας, η Έλενα Ναθαναήλ. Δεν θα κάνω το χατίρι κανενός lifestyle και δεν θα μπω σε κανέναν φασισμό ότι όποια αφήνει τις ρυτίδες της χωρίς να κάνει μπότοξ είναι μπάζο! Θα παρακαλέσω όλες τις κυρίες να χαλαρώσουν λοιπόν. Μια ωραία μεγάλη με ρυτίδες είναι πολύ πιο ωραία από μια ωραία αρυτίδιαστη!», δήλωνε τότε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό "You " και αποδεικνύεται πως έχει κρατήσει την υπόσχεσή της.

Γεννημένη στις 20 Ιουλίου 1967, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω του πρώτου της τηλεοπτικού ρόλου, αυτού της γιατρού Λίλης, στη σειρά του Mega Channel Λαβ Σόρρυ τη σεζόν 1994-1995. Ακολούθησε ο ρόλος της Ρένας στη σειρά Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή όπου πρωταγωνίστησε από το 1997 μέχρι το 2000. Στη συνέχεια, ακολούθησαν διάφοροι επιτυχημένοι ρόλοι τόσο σε τηλεόραση όσο και στο θέατρο.