Μπορεί το «Βουνό» του «The Chase» να είναι 2,02 μ. και αυστηρός αλλά «λιώνει» για την Ιωάννα του

Κατερίνα Μπούσιου
Μπορεί το «Βουνό» του «The Chase» να είναι 2,02 μ. και αυστηρός αλλά «λιώνει» για την Ιωάννα του

Ο Βασίλης Φασιάς, γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας με σπουδές στη Θεολογία είναι ένας cool τύπος ως σύζυγος και ως μπαμπάς και τρολάρει διαρκώς τον εαυτό του. 

Ανάμεσα στο «Γεράκι», τον «Επιθεωρητή» και τη «Γυναίκα με τα μαύρα», το «Βουνό» του «The Chase» Βασίλης Φασιάς, ξεχωρίζει και όχι μόνο λόγω του ύψους του, αλλά κυρίως για το πολύ σοβαρό και κάπως «ψαρωτικό» του ύφος προς τους παίκτες.

«Είμαι αριστερόχειρας με ύψος 2,20 μ. και ομάδα αίματος μηδέν αρνητικό σε έναν κόσμο που είναι φτιαγμένος για δεξιόχειρες ανθρώπους μέχρι 1,80 μ. και με συνηθισμένη ομάδα αίματος» έχει πει σε συνέντευξη του ο γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας με πτυχίο στη Θεολογία και σπουδές στην Αρχαιολογία.

Όσο σοβαρό και ανέκφραστο τον βλέπεις ως «Βουνό» στο «The Chase» (μπλοκάροντας ακόμη και την Μαρία Μπεκατώρου μερικές φορές) τόσο άνετος και με απίστευτο χιούμορ είναι στην κανονική του ζωή. Εκεί που έχει κατακτήσει την σημαντικότερη κορυφή της ζωής του, την σύζυγό του Iωάννα. Όσα έχει γράψει και όσα έχει πει για εκείνη δείχνουν και το πόσο cool τύπος είναι.

«Δεν ήταν νησί ήταν θεριό που κείτουνταν στη θάλασσα»

Το «The Chase» στο Mega είναι ο κυρίαρχος της απογευματινής ζώνης και το δείχνουν ξεκάθαρα και τα νούμερα τηλεθέασης. Χθες για παράδειγμα για μία ακόμη φορά στο νεανικό κοινό τα νούμερα ανά μισάωρο κυμαίνονταν ανάμεσα στο 18% έως το 22%. Η Mαρία Μπεκατώρου το χαίρεται όσο δεν πάει, τόσο με τους παίκτες αλλά ειδικά με τους Chasers οι οποίοι έχουν εξελιχθεί σε μεγάλες... μορφές.

Ο Βασίλης Φασιάς ως «Βουνό» είναι από τους δυνατούς Chasers και είναι επικές οι αντιδράσεις του, στις ελάχιστες φορές που δεν γνωρίζει μία απάντηση. Όσο σοβαρός, στιβαρός στις εκφράσεις του και καμιά φορά αγέλαστος είναι στο παιχνίδι, τόσο «έξω καρδιά» και cool είναι στην προσωπική του ζωή με τα χιουμοριστικά σχόλια που κάνει στις αναρτήσεις του στο προφίλ του στο Instagram.

Γυναίκα με τα μαύρα: 5 black σύνολα αν φοράς κι εσύ «στολή» στη δουλειά όπως η Μαρία Μάρκου

https://www.instagram.com/p/Clt0AUFrX0q

Είναι γιατρός παθολόγος στην Πολεμική Αεροπορία και πήρε παράλληλα το πτυχία του στη Θεολογία (με μεταπτυχιακό στην Δογματική Θεολογία), δικαιολογώντας αυτή την απόφασή του με συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ: «Μετά την Ιατρική τελείωσα και Θεολογία αλλά δεν το σπούδασα με την προοπτική να διδάξω σε σχολείο. Η Θεολογία έχει να κάνει καθαρά με το επιστημονικό κομμάτι και τη μελέτη. Το θέμα της πίστης είναι άσχετο. Όπως λένε: «Στη Θεολογία μπορείς να βρεις και τον μεγαλύτερο Άγιο και τον μεγαλύτερο Διάβολο».

https://www.instagram.com/p/Cm2RZNGrhhn

Ο Βασίλης Φασιάς από τον περασμένο Ιούλιο είναι και χαζομπαμπάς διδύμων (αγόρι - κορίτσι) και δεν παύει στιγμή να τρολάρει τον εαυτό του και να απαντά σε χιουμοριστικά σχόλια followers του για την κούκλα σύζυγό του Ιωάννα: «Τι έγινε με την μικρούλα γερομπισμπίκη;Την κατάφερες; -Ναι ρε. Την κατάφερα».

https://www.instagram.com/p/Cnzy7KTLQ_o

Ο doctor Chaser σε άλλη ανάρτησή του τρολάρει τον εαυτό του ως έφηβος που μάλλον θα πρέπει να ήταν ντροπαλός με τα κορίτσια όπως καταλαβαίνουμε στην ανάρτησή του: «Μία χαρά είσαι ρε. Πάνε μίλα της».

https://www.instagram.com/p/CmEkF1vozn7

Ο Chaser έχει ένα ακόμη παρατσούκλι, το «Huge» (σ.σ τεράστιος) όπως τον φώναζε από μικρό ο αδελφός του Χρήστος και αυτό που δεν ξέραμε είναι πως έχει και δύο ακόμη αδελφές.

https://www.instagram.com/p/Cm4Z9xcLzVr

Έχει βρει όμως και ένα τρίτο παρατσούκλι το «Θεριό», ειδικά όταν πέρισυ λόγω των διδύμων δεν είχε προλάβει να κάνει παρά μόνο δύο καλοκαιρινά μπάνια: «Δεύτερο για το 2022 (δεν ήταν νησί, ήταν θεριό που κείτουνταν στην θάλασσα)».

https://www.instagram.com/p/CkieGjuIPBx