Μαρία Μπεκατώρου: Το πάρτι γενεθλίων στη Νατάσα Θεοδωρίδου και οι τρυφερές ευχές της Μπόσνιακ

Μαρία Μπεκατώρου: Το πάρτι γενεθλίων στη Νατάσα Θεοδωρίδου και οι τρυφερές ευχές της Μπόσνιακ

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία βγήκε για να γιορτάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος. Ποιοι ήταν στην παρέα της και τι της ευχήθηκε η κουμπάρα της, Υβόννη Μπόσνιακ;

 

Γενέθλια έχει σήμερα η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του MEGA κλείνει τα 49 και αποφάσισε να το ρίξει έξω διασκεδάζοντας σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας: στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Κακοσαίο.

Στην παρέα της ήταν και ένας γνωστός δημοσιογράφος, αλλά και μία τραγουδίστρια, ενώ η κουμπάρα της, Υβόννη Μπόσνιακ, έσπευσε να της ευχηθεί με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία και λόγια που συγκινούν.

Το σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου είναι η απόλυτη «Chase» πρόκληση & βγαίνει και εκεί νικήτρια

Η έξοδος της Μαρίας Μπεκατώρου στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Διασκέδαση μέχρι το πρωί και γενέθλια στη Νατάσα Θεοδωρίδου είχε το πρόγραμμα για τη Μαρία Μπεκατώρου. Η 49χρονη παρουσιάστρια το έριξε έξω και γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της τον καλό της φίλο και δημοσιογράφο, Χρήστο Νέζο, αλλά και την τραγουδίστρια, Αμαρυλλίς.

Μάλιστα, η παρέα ανέβασε και story γράφοντας στο caption: «Πού αλλού;».

bekatorou_eksodos.jpg

Οι τρυφερές ευχές της Υβόννης Μπόσνιακ στην Μπεκατώρου

Και μπορεί την Υβόννη Μπόσνιακ να μην την είδαμε στη Νατάσα Θεοδωρίδου και στα γενέθλια της Μαρίας, όμως δεν υπήρχε περίπτωση να μην ευχηθεί στην παρουσιάστρια. Βλέπεις, οι δυο γυναίκες είναι κουμπάρες, η Μπεκατώρου έχει βαφτίσει την κορούλα της Υβόννης και του Αντώνη Ρέμου, Ελένη, όποτε η φιλία που τις συνδέει είναι βαθιά.

«Το κορίτσι μου έχει γενέθλια. Η φίλη μου. Η κουμπάρα μου. Η ''μικρή'' μου αδερφή. Η Μαρία μου. Σε λατρεύω. Χρόνια πολλά», έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ σε story με φωτογραφία εκείνης και της Μαρίας Μπεκατώρου να κοιμούνται αγκαλιά.

yvonini.jpg

Οι δύο γυναίκες είναι φίλες εδώ και χρόνια με τη Μαρία Μπεκατώρου να έχει δηλώσει για τη γνωριμία τους: «Mε την Υβόννη βρεθήκαμε στο πλατό των "Καρντάσιανς". Συναντηθήκαμε στο ασανσέρ, κοιταχτήκαμε στα μάτια και αυτό ήταν. Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από την επόμενη ημέρα μιλούσαμε κάθε μέρα», ενώ τόνισε και τον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο η σχεδιάστρια μόδας, της ζήτησε να γίνει η νονά της κόρης της: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θέλει κάτι να μου πει. Ήρθε συγκινημένη και είχε γράψει στην κοιλιά της "θέλεις να γίνεις νονά;"».

Σε άλλη συνέντευξή της η Μαρία Μπεκατώρου είχε αναφέρει: «Έχουμε μια φιλία ζωής. Από εκεί και πέρα, η Υβόννη θα είναι πάντα πιο ώριμη από μένα, θα έχουμε την Ελένη μας, θα πηγαίνουμε τις βόλτες μας κ.ο.κ. Πρώτα ο Θεός, γιατί εκείνος ορίζει τα μελλούμενα, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μένουμε και όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι».