Το σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου είναι η απόλυτη «Chase» πρόκληση & βγαίνει και εκεί νικήτρια

Το σπίτι της Μαρίας Μπεκατώρου είναι η απόλυτη «Chase» πρόκληση & βγαίνει και εκεί νικήτρια

Η παρουσιάστρια μετρά παραπάνω από 20 χρόνια κοινής πορείας με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο και ο χώρος τους δεν θα μπορούσε να μην είναι όπως τον φαντάστηκαν. Καθρέφτες, φυτά, μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις και ένα ξύλινο coffee table γεμάτο περιοδικά και βιβλία.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο αγαπητές και δημοφιλείς Ελληνίδες παρουσιάστριες. Η εντυπωσιακή 48χρονη δυναμική γυναίκα, βιώνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της αφού έχει καταφέρει να έχει την απόλυτη ισορροπία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της, Αντώνη Αλεβιζόπουλου, με τον οποίο πορεύονται με αγάπη και σεβασμό τα τελευταία 20 χρόνια.

«Φυσικά και αισθάνομαι ερωτευμένη. Βέβαια, τα συναισθήματα της αρχής, με τον ενθουσιασμό και το άγχος αν θα σε πάρει ή όχι τηλέφωνο, δεν μπορείς να τα έχεις. Με τα χρόνια έρχονται άλλα συναισθήματα, με τον έρωτα να περνάει σε ένα άλλο επίπεδο», έχει δηλώσει στο παρελθόν η παρουσιάστρια για τον σύζυγό της.

Kαι συμπλήρωσε: «Έχουν περάσει λοιπόν 11 χρόνια γάμου και 20 ολόκληρα χρόνια σχέσης... Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι για να παντρευτείτε πρέπει να είστε σίγουροι ότι θέλετε να ζήσετε με το ταίρι σας για πάντα!!! Ο γάμος θέλει υπομονή, θέλει υποχωρήσεις. Είναι όμως μαγικό το συναίσθημα, να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο τόσα χρόνια, να μεγαλώνετε μαζί, να γελάτε μαζί, να κλαίτε μαζί, να ζείτε μαζί».

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος παντρεύτηκαν το 2007 και παραμένουν ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα. Γνωρίστηκαν το 1999 στην Κεφαλονιά, τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, και το φλερτ μεταξύ τους έμελλε να εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

Μπεκατώρου-Αλεβιζόπουλος: Tο μοντέρνο και φιλόξενο σπίτι τους

Η οικοδέσποινα του επιτυχημένου «The Chase» του Mega είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το προφίλ της διαθέτει μερικά εντυπωσιακά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, επειδή ασχολείται πάρα πολύ με τις δουλειές του σπιτιού, η αγαπημένη Μαρία βγαίνει επίσης νικήτρια και σε αυτή την ...Chase πρόκληση.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία από το σαλόνι της, δίνοντάς μας μια εικόνα από τον χώρο της.

1674979462720-264445477-mariampekatwrou10.jpg
https://www.instagram.com/p/BcSw_XohaJP

Ο ζεστός χώρος απαρτίζεται από έναν καθρέφτη, φυτά, μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις και ένα ξύλινο coffee table γεμάτο περιοδικά και βιβλία. Η παρουσιάστρια έχει διακοσμήσει με πολλή προσοχή και μεράκι το σπίτι της στο οποίο καλεί συχνά φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

1674979479655-245448079-mariampekatwrou12.jpg

Το κλασσικό σπίτι του Φίλιππου και της Nina Flohr στο Λονδίνο έχει υπέροχη British αισθητική

Η 48χρονη αγαπά ιδιαίτερα την μαγειρική με την κουζίνα να αποτελεί ένα από τα δωμάτια που έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες, δείχνοντάς μας τα νόστιμα πιάτα που η ίδια έχει φτιάξει για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/BbWhT1eB3P1

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: mariampekatwrou