O Orlando Bloom ποζάρει ημίγυμνος στα 46 του για να μιλήσει για τον έρωτα του με την Katy Perry

O Orlando Bloom ποζάρει ημίγυμνος στα 46 του για να μιλήσει για τον έρωτα του με την Katy Perry

 (Photo by Dan Steinberg/Invision/AP)

Invision

«Δεν υπάρχει ούτε μία βαρετή στιγμή μεταξύ μας»: Πόσος διαφορετικός είναι από την Katy Perry και πως καταφέρνουν να γεφυρώνουν αυτές τις διαφορές τους; 

Orlando Bloom και Kate Perry γνωρίστηκαν το 2016, χώρισαν για ένα μικρό διάστημα το 2017 αλλά το 2020 αρραβωνιάστηκαν και καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους Daisy Dove.

Αν νομίζεις όμως ότι υπήρξαν εύκολα αυτά τα χρόνια της σχέσης τους, τότε κάνεις λάθος. Ο 46χρονος και πάντα κούκλος Οrlando Bloom αποφάσισε να μιλήσει για τις εντάσεις στις σχέσεις του με την Kate που φαίνεται πως αντί να τους χωρίζουν, τους ενώνουν ακόμη περισσότερο. Αλλά παρά τις φήμες περί γάμου, αρνούνται ακόμη να δώσουν όρκους αιώνιας αφοσίωσης και πίστης. Η εξομολόγηση του Orlando έγινε σε πρόσφατη συνέντευξη του ποζάροντας ημίγυμνος και full γυμνασμένος.

«Δεν υπάρχει ούτε μία βαρετή στιγμή μεταξύ μας»

Καταρχάς ας μιλήσουμε για το πόσο προσέχει ο Orlando Bloom το σώμα του και το πόσο καλά του έχει φερθεί ο χρόνος. Καλύτερος από ποτέ, ποζάρει ημίγυμνος στο περιοδικό «Flaunt Magazine» δηλώνοντας παράλληλα πως όλες οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή του την τελευταία 5ετία, προσωπικές ή επαγγελματικές.

https://www.instagram.com/p/CosTrdFB-ew

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην μεγαλύτερη από όλες αλλαγή του, με την σχέση που έχει από το 2016 (με μία μικρή διακοπή) με την Kate Perry και την απόκτηση πριν από τρία χρόνια της κόρης τους.

People-Katy Perry

(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

2019 Invision

Θα καταλάβεις όμως από τα λεγόμενά του, ότι σην περίπτωσή τους τα ετερώνυμα έλκονται και βρίσκονται συνεχώς σε ένταση: «Το δικό της πεδίο δεν είναι κάτι που κατανοώ απόλυτα όπως εκείνη δεν κατανοεί απόλυτα το δικό μου. Δεν θα πω ψέματα. Κάποιες φορές η όλη κατάσταση είναι αληθινά μία μεγάλη πρόκληση».

https://www.instagram.com/p/CosYvcqMzVI

O Βloom αναφέρεται στην Perry ως baby mama και σύντροφό του και έχουν καταφέρει αυτές τις αντιθέσεις τους να τις γεφυρώσουν: «Είμαστε σε μία διαμάχη με τα συναισθήματά μας και την δημιουργικότητά μας, αλλά ξέρουμε ότι είμαστε ευλογημένοι με τον τρόπο που συνδεθήκαμε μεταξύ μας. Δεν υπάρχει ούτε μία βαρετή στιγμή ανάμεσά μας».

Ο ηθοποιός έχει έναν ακόμη γιο από τον γάμο του με την Miranda Kerr η οποία μάλιστα έχει άψογες σχέσεις με την Perry και το έδειξε πρόσφατα στην δική της ανάρτηση στο Instagram σε μία τρυφερή φωτογραφία της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CkK0Q7dqR7R

H Miranda Kerr και η Katy Perry έγιναν κολλητές για τα μάτια του Orlando Bloom

Στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε αλλά αυτή η πρόταση γάμου δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί, παρόλο που η Perry είχε εμφανιστεί την περσινή χρονιά με βέρα και μονόπετρο και όλοι μιλούσαν για μυστικό γάμο.