Tο τρομακτικό ατύχημα του Orlando Bloom που τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης

Μαρία Ροδίτη
Tο τρομακτικό ατύχημα του Orlando Bloom που τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Μια πτώση λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον Orlando Bloom.

Από τα 17 του ο Orlando Bloom κάνει επιτυχίες στη μεγάλη οθόνη με 2 από τις μεγαλύτερες – μέχρι σήμερα- να είναι ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» και οι «Πειρατές της Καραϊβικής». Κι ενώ όλοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι ένας γοητευτικός, επιτυχημένος και ευτυχισμένος άνθρωπος στο πλευρό της αγαπημένης του, Kate Perry, τελικά ίσως… τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι.

Γιατί και ο Orlando έχει περάσει τα «σκοτάδια» του, έχει βιώσει δύσκολες στιγμές και έχει φλερτάρει ακόμα και με τον θάνατο σε ηλικία 19 ετών, όπως αποκάλυψε ο ίδιος πρόσφατα. Λίγο καιρό, δηλαδή, μετά την ενηλικίωσή του, τη στιγμή που ο δρόμος άνοιγε μπροστά του για μια μεγάλη καριέρα και καταξίωση, ο διάσημος ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο.

Το σπίτι της Katy Perry και του Orlando Bloom στο Beverly Hills έχει τζάκι, κήπο και πολλή αγάπη

Το τρομακτικό ατύχημα του Orlando Bloom που επηρέασε την ψυχική υγεία του

«Όταν ήμουν 19, έπεσα από το παράθυρο του 3ου ορόφου και έσπασα την πλάτη μου. Ήμουν πολύ τυχερός που επιβίωσα από την πτώση, γιατί ο νωτιαίος μυελός παρέμεινε άθικτος», αναφέρει στο βίντεο ο Orlando Bloom επισημαίνοντας, όμως, ότι από την πτώση δεν ήξερε αν θα καταφέρει να περπατήσει ξανά.

https://www.instagram.com/p/CjiLDaygMPX

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, τις πρώτες 4 μέρες μού είπαν ότι μπορεί να μην περπατήσω ποτέ ξανά», είπε ο ηθοποιός, εξηγώντας ότι τελικά οι προβλέψεις των γιατρών ήταν λανθασμένες. Η εσωτερική του ανάκαμψη, ωστόσο, ήταν μια άλλη ιστορία. Ταλαιπωρήθηκε πολύ ψυχικά μέχρι να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

«Ήταν πραγματικά η αρχή ενός μακρού και επίπονου ταξιδιού για μένα ώστε να αναγνωρίσω και να κατανοήσω τα πρότυπα που υπήρξαν στη ζωή και που με είχαν οδηγήσει σε πολλά ατυχήματα», ανέφερε ο Orlando Bloom για την προσπάθεια ψυχικής ανάκαμψης αποκαλύπτοντας ότι εκείνη ήταν μια «αρκετά σκοτεινή περίοδος» στη ζωή του.

Και, δίνοντας δύναμη σε όσους υποφέρουν από ζητήματα ψυχικής υγείας, πρόσθεσε: «Ως κάποιος που ήμουν πάντα πολύ δραστήριος στη ζωή μου, ένιωσα περιορισμένος ξαφνικά και πόνεσα πολύ. Υπάρχει πάντα όμως μια ευκαιρία να μεταμορφώσεις τον πόνο, είτε είναι σωματικός είτε ψυχικός, σε καλή, μεγάλη τύχη της ζωής σου».

Και η Katy Perry «φλέρταρε» με την κατάθλιψη

Το 2017 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για την Katy Perry, καθώς τότε χώρισε για ένα διάστημα με τον αγαπημένο της, Orlando Bloom, ενώ το άλμπουμ της, «Witness», πήγε χάλια στα charts και τις πωλήσεις. Τότε, λοιπόν, ήταν που η τραγουδίστρια σκέφτηκε ακόμα και να δώσει τέλος στη ζωή της.

People-Katy Perry-Orlando Bloom

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

2019 Invision

«Η καριέρα μου είχε πάρει μια τροχιά ανοδική, εξελισσόταν και τότε έγινε μια μικρή αλλαγή που για μένα ήταν σαν σεισμός. Είχα δώσει πολλά, και κυριολεκτικά με έκοψε στα δύο. Είχα χωρίσει και με τον φίλο μου», είχε πει την περίοδο εκείνη η Katy Perry.