Σκουρλέτης για «δέσιμο» και ο Αλέξης έγινε πάλι θέμα στο Twitter και στη Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Σκουρλέτης για «δέσιμο» και ο Αλέξης έγινε πάλι θέμα στο Twitter και στη Γη της ελιάς

«Κονιόρδου για Επίδαυρο»: Το κοινό έδωσε τα εύσημα στην τηλεοπτική Μαργαρίτα στη Γη της ελιάς για τον τρόπο που έπαιξε την σκηνή με τον ψυχοπαθή γιο της.

Σε είχαμε προειδοποιήσει πως ο Αλέξης θα φτάσει στα άκρα στη Γη της ελιάς. Χθες είχε ένα μεγάλο ξέσπασμα και έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στη μητέρα του και παραλίγο να την πνίξει, με το κοινό στο Twitter να ζητά επειγόντως από τους σεναριογράφους λύση στο αδιέξοδο και ιατρική βοήθεια.

Στα επόμενα επεισόδια 3 γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με τον Αλέξη με σκοπό να τον καταγγείλουν στην αστυνομία. Με αρχηγό την Μις Μάρπλ της σειράς, όπως χαρακτηρίζουν από χθες την Μάρω Κοντού. Τι ρόλο θα παίξει όμως η Μυρτάλη;

Όλες εναντίον του Αλέξη και τα σενάρια για το τέλος του

Συναισθηματικά εκτός ορίων βρέθηκαν αρκετοί από τους τηλεθεατές και φανς στη Γη της ελιάς, γιατί ο Αλέξης (Aλέξανδρος Σκουρλέτης ) έφτασε για μία ακόμη φορά στα άκρα χτυπώντας την μητέρα του. Αν εκείνη δεν κατάφερνε να ξεφύγει από τα χέρια του, θα την είχε πνίξει. Και όλα αυτά, επειδή εκείνη προειδοποίησε την Μυρτάλη να μην τον πληγώσει.

https://www.instagram.com/p/CfMc8oMIB7T

Η Λυδία Κονιόρδου έπαιξε τη σκηνή χωρίς υπερβολές με το υποκριτικό μέτρο μίας ηθοποιού που έχει χιλιοπερπατήσει τη σκηνή της Επιδαύρου. Το κοινό αποθέωσε την Μαργκό, αλλά της ζήτησε να πάρει μέτρα για να κλείσει τον γιο της στο ψυχιατρείο γιατί και η δική τους υπομονή έχει εξαντληθεί. Χωρίς ενδιαφέρον όλο αυτό με τον Αλέξη πια, πρέπει να έχουμε μία κορύφωση σεναριακά.

Η μόνη που έχει καταλάβει πως είναι εγκληματίας, είναι η Μαρία – μαμά Γκερέκου δηλαδή η Μάρω Κοντού που από χθες έχει βαφτιστεί από το Twitter ως Μις Μάρπλ της Μάνης (αν και μένει στο Σούνιο). Η Αθηνά προς το παρόν δεν την πιστεύει, μέχρι που θα δεχτεί και εκείνη επίθεση από τον Αλέξη και θα πειστεί τελικά πως είναι ψυχοπαθής ο ανιψιός της.

Λιάντου και Σκουρλέτης φεύγουν από τη Γη της Ελιάς με ένα γλυκόπικρο τέλος ως Μυρτάλη και Αλέξης

Μαρία, Αθηνά και Μαργαρίτα συμμαχούν επιτέλους για να πάρουν μέτρα κατά του Αλέξη για να τον καταγγείλουν στην αστυνομία. Θα κινηθούν όμως μεθοδικά και με υπομονή μέχρι να τα καταφέρουν και κυρίως για να μην κινήσουν τις υποψίες του. Ο ατίθασος Αλέξης θα κάνει απόπειρα δολοφονικής επίθεσης και στην κυρία Μαρία, ανεπιτυχώς. Αυτή η αργοπορία τους όμως θα τους βγει σε καλό;

https://www.instagram.com/p/CeL27euoPjH

Η κυρία Μαρία είναι τελικά εκείνη που του κάνει τα ανώνυμα τηλεφωνήματα και όχι η Μυρτάλη, η οποία επίσης τα υποψιάζεται όλα. Σε λίγο διάστημα και ο ίδιος ο Αλέξης θα της παραδεχτεί πως σκότωσε τον Γεράσιμο.

Τελικά θα προσπαθήσει και εκείνη να τον καταγγείλει στην αστυνομία αλλά θα το μετανιώσει. Θα το φτάσει μέχρι τέλους; Αυτή που θα είναι πιο δραστήρια στην τιμωρία - θεραπεία του Αλέξη θα είναι η μητέρα του Μαργαρίτα. Πριν να είναι αργά για όλους.

Υπάρχουν πολλά σενάρια για το πως θα είναι το τέλος του με αυτή την τιμωρία, αλλά σίγουρα δεν θα είναι όμως εν ζωή για να το βιώσει. Θα τον δούμε να χάνει τη ζωή του.