Σκουρλέτης και Λιάντου δείχνουν δημόσια τον έρωτά τους στη Γη της ελιάς και φέρνουν την καταστροφή

Κατερίνα Μπούσιου
Σκουρλέτης και Λιάντου δείχνουν δημόσια τον έρωτά τους στη Γη της ελιάς και φέρνουν την καταστροφή

Η Μαργαρίτα κινδυνεύει από τον Αλέξη και για πρώτη φορά καταλαβαίνει πως ο γιος της είναι επικίνδυνος. Έρχεται το τέλος του στη Γη της ελιάς. 

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου, δηλαδή ο Αλέξης και η Μυρτάλη από τη Γη της ελιάς, δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους, αλλά αυτή η επανασύνδεση θα φέρει την καταστροφή.

Η αρχή γίνεται με την επίθεση που θα κάνει ο Αλέξης στην μητέρα του Μαργαρίτα.

Σε απόγνωση με τον γιο της

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε τα ζευγάρια στην ελληνική μυθοπλασία. Ο Αλέξης και η Μυρτάλη αποφασίζουν στη Γη της ελιάς να αφήσουν κόντρες και διαφωνίες στην άκρη, αφού δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον.

1675608219225-894593778-skourletis.jpg

Από τη χαρά του ο Αλέξης αποφασίζει να εμφανιστούν και δημόσια μαζί και έτσι γρήγορα όλη η Μάνη μαθαίνει πως είναι ζευγάρι με την Μυρτάλη. Ο ίδιος το παραδέχεται μάλιστα και στην μητέρα του, μόνο που η Μαργαρίτα είναι ενάντια σε αυτό, γιατί ξέρει ότι κάθε φορά εξαιτίας της νεαρής Βρετάκου ο γιος της γίνεται άλλος άνθρωπος, βγάζοντας τον χειρότερο εαυτό του.

https://www.instagram.com/p/CmwzMDkrf9m

Ο Αλέξης γίνεται έξαλλος μαζί της όταν μάθει μάλιστα ότι προειδοποίησε σχετικά και την Μυρτάλη. Εκεί όμως, θα κάνει ένα μεγάλο λάθος. Γιατί θα επιτεθεί στην μητέρα του με βιαιότητα. Εκείνη θα βρει αρχικά προστασία στο σπίτι της και μετά στο σπίτι της Αθηνάς, γιατί καταλαβαίνει πως ο γιος της ψυχικά δεν είναι καλά. Άργησε πολύ βέβαια να το συνειδητοποιήσει.

Στη Γη της Ελιάς ένας νέος έρωτας και μία διπλή τραγωδία μας προκαλούν απορίες

Τον βλέπει πως είναι ικανός για το χειρότερο και πως αυτή δεν ήταν μία απλή έκρηξη. Οι πληροφορίες όμως λένε ότι τον ίδιο βίαιο χαρακτήρα θα δείξει αργότερα και στην Μυρτάλη. Και εκεί πια καταλαβαίνουμε ότι μία από τις δύο γυναίκες θα πρέπει να πάρει την απόφαση να ζητήσει βοήθεια για να κλειστεί ξανά στην ψυχιατρική κλινική ο Αλέξης.

Ούτε που φαντάζονται πως εκείνος είναι αδίστακτος δολοφόνος. Αυτό βέβαια αποτελεί και μία απορία των τηλεθεατών που ακόμη δεν έχει λυθεί. Πώς και ποιος θα ανακαλύψει τα εγκλήματά του; Το ότι θα τιμωρηθεί το θεωρούμε βέβαιο, αλλά πώς θα οδηγηθούμε στην τιμωρία παραμένει ακόμη ένα αίνιγμα. Αν και οι υποψίες μας πέφτουν πάνω στην Μαργαρίτα.

https://www.instagram.com/p/CnuSidjIpBf

Εκείνη είναι ικανή να το ερευνήσει και να μάθει την αλήθεια. Και να ζήσει αυτό που δεν περίμενε ποτέ. Να οδηγήσει στην τιμωρία το ίδιο της το παιδί. Τουλάχιστον στενάχωρο.