Στη Γη της ελιάς το φιλί της Αθηνάς με τον Μιχάλη έφερε ενθουσιασμό αλλά αυτό δε σημαίνει και δεσμό

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς το φιλί της Αθηνάς με τον Μιχάλη έφερε ενθουσιασμό αλλά αυτό δε σημαίνει και δεσμό

«Θα φάμε κουφέτα;»: Το κοινό στο Twitter αγάπησε το νέο ειδύλλιο της queen Αθηνάς αλλά ένας άλλος άντρας θα την απασχολήσει το επόμενο διάστημα. 

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε ότι ο εισαγγελέας της Μάνης στη Γη της ελιάς, θα ήταν τόσο τολμηρός, αλλά χθες δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη κίνηση προς την Αθηνά.

Το κοινό στο Twitter «χειροκρότησε» μεν την πρωτοβουλία του και την ανταπόκριση της Αθηνάς στο φιλί του, ζήτησε και πιο μεγάλες σκηνές από την σεναριογράφο με το νέο ζευγάρι, αλλά το μέλλον δεν θα είναι τόσο ευοίωνο. Ένας άλλος άντρας θα την απασχολήσει στο μέλλον την Αθηνά και δεν θα έχει καθόλου χρόνο για τον εισαγγελέα. Και άντρα με αρνητικό ρόλο και όχι φλέρτ.

https://www.instagram.com/p/CokuBOQLEfe

Ο Βο δεν ξεχνιέται

Ένας ήταν ο άντρας ο σωστός για την Αθηνά στη Γη της ελιάς και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ιάκωβο, τον αγαπημένο Bο του Twitter, ο οποίος μεταπήδησε στη σειρά «Παγιδευμένοι» και φέτος τον απολαμβάνουμε ως τον Γεράσιμο Μαρκέτο και τηλεοπτικό παππού του Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Ο νέος γαλανομάτης Μιχάλης Οικονομέας και εισαγγελέας στο επάγγελμα ο οποίος ξαφνικά μας εμφανίστηκε να έχει αισθήματα για εκείνη (παρόλο που την καταδίκασε στο δικαστήριο) μοιάζει πολύ λίγος. Παρόλο που μιλάμε για έναν ταλαντούχο νεαρό ηθοποιό όπως ο Φοίβος Μαρκιανός. Αλλά το εκτόπισμα ακόμη και ως εμφάνιση υστερεί μπροστά στην Άντζελα Γκερέκου.

Σεναριακά επειδή φαίνεται δίκαιος και καλοσυνάτος άνθρωπος, έκανε την κίνηση και φίλησε την queen Αθηνά, αγαπημένη του κοινού στο Twitter. Οι φανς έδωσαν το πράσινο φως για την νέα σχέση και παρακάλεσαν τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου για περισσότερες μεταξύ τους σκηνές και διαλόγους. Είδομεν.

Όμως αυτό το φιλί δε σημαίνει πως θα έχουμε και σχέση. Μετά από αυτή την κίνηση υπάρχει μία αμηχανία ανάμεσά τους και η Αθηνά θα κρατήσει αποστάσεις γιατί έχει ακόμη το μυαλό της στον Ιάκωβο.

Στη Γη της ελιάς ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο και ο Γιώργης κάνει πρόταση γάμου στην Ευτυχία

Θα έχει όμως και άλλα ζητήματα να διαχειριστεί και δεν θα έχει χρόνο. Προβλήματα με την Μαργαρίτα η οποία ξαφνικά πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον γιο της Αλέξη και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της. Η Αθηνά θα θορυβηθεί πολύ από την εξέλιξη και μάλιστα θα ζητήσει τον λόγο από τον Αλέξη, τον οποίο πλέον θα παρακολουθεί στενά.

https://www.instagram.com/p/CnmAbsPrWSk

Η αντίδρασή του θα είναι μη αναμενόμενη. Γιατί ο Αλέξης θα φτάσει στο σημείο να την χαστουκίσει, αντιδρώντας στην υπεράσπιση προς την μητέρα του και το γεγονός πως μένει στο σπίτι της. Οι εξελίξεις θα είναι και ως δραματικές, γιατί αυτή τη φορά ο Αλέξης δεν θα συγχωρεθεί.

Από το φιλί στο χαστούκι μεγάλη η απόσταση, αλλά όλα πια συμβαίνουν στην Αθηνά η οποία δεν βρίσκει ακόμη ησυχία και ηρεμία στη Μάνη.