Έρωτας αληθινός και όχι κωμωδία μεταξύ Αρετής και Ανδρέα στη Γη της ελιάς προκαλεί μεγάλη έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Έρωτας αληθινός και όχι κωμωδία μεταξύ Αρετής και Ανδρέα στη Γη της ελιάς προκαλεί μεγάλη έκπληξη

Γιώργος Χρανιώτης και Δώρα Χρυσικού είναι το νέο ζευγάρι στην Μανιάτικη Γη της ελιάς και ζουν ένα έρωτα γεμάτο πάθος. Το περίμενες; Φυσικά και όχι. 

Στη Γη της ελιάς ήδη βιώνουμε το τελευταίο διάστημα δύο δυνατούς έρωτες, ένα επίσης σημαντικό φλερτ, αλλά σε λίγο διάστημα θα ασχοληθούμε και με ένα νέο ζευγάρι. Και μιλάμε για την Ευτυχία και τον Γιώργη και την Ιουλία με τον Στάθη.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μπαίνει στη σειρά για να αναστατώσει τη ζωή της Δώρας Χρυσικού, δηλαδή της Αρετής, η οποία και θα βρει μία χρυσή αφορμή για να κάνει τον Στάθη να ζηλέψει. Γιατί όμως το σχέδιό της θα αποτύχει;

Η Ιουλία ανακοινώνει σε όλους πως παντρεύεται τον Στάθη

Αρετή και Ανδρέας στη Γη της ελιάς θα γνωριστούν επεισοδιακά. Εκείνος Αθηναίος (Γιώργος Χρανιώτης) που έρχεται να ανοίξει ένα νέο μαγαζί στη Μάνη - παρόμοιο με το δικό της, άρα ανταγωνιστής και εκείνη κατά λάθος ένα βράδυ θα τον τραυματίσει σοβαρά.

https://www.instagram.com/p/CopixKdN_7c

Στις ταινίες όμως κάπως έτσι δεν ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες; Έτσι θα συμβεί και στην Αρεόπολη. Οι δυό τους θα έρθουν πολύ κοντά και θα φουντώσει ο έρωτάς τους στην στιγμή. Ανέλπιστο για την Αρετή όλο αυτό που συμβαίνει.

areti_gitiselias.jpg

Η ίδια θα το θεωρήσει και ως μία καλή αφορμή για να δείξει στον Στάθη ότι συνεχίζει τη ζωή της και πως τον έχει ξεπεράσει. Θα κάνει ερωτική εξομολόγηση μάλιστα μπροστά στον πρώην σύζυγό της δημοσίως για να δείξει σε όλους ότι δεν είναι εμμονική με το παρελθόν.

Ο αγνώριστος Χρανιώτης με κούρεμα mullet αλά '80s λίγο πριν «εισβάλλει» στη Γη της ελιάς

Μόνο που ο Στάθης καθόλου δεν θα το προσέξει. Πρώτον γιατί δεν νοιάζεται καθόλου και δεύτερον γιατί ετοιμάζεται για τον γάμο του.

Η Ιουλία έχει αρχίσει να ανακοινώνει ανοικτά πια σε όλους, πως το καλοκαίρι θα παντρευτεί τον Στάθη.

https://www.instagram.com/p/CkWVbEpLz6d

Ο πρώτος που το μαθαίνει θα είναι ο αδελφός της Ισίδωρος. Αλλά είναι όπως πάντα αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Δεν αργεί όμως η συμφιλίωση μεταξύ τους.

Τον γάμο πρακτικά θα τον δούμε πριν λήξει η φετινή τηλεοπτική σεζόν.