Επίλογος και αποχωρήσεις για ήρωες στη Γη της ελιάς μετά το τραγικό τέλος του Δημοσθένη

Κατερίνα Μπούσιου
Επίλογος και αποχωρήσεις για ήρωες στη Γη της ελιάς μετά το τραγικό τέλος του Δημοσθένη

Η κάθαρση και η τιμωρία των ενόχων στη Γη της ελιάς θα αλλάξει τις ζωές πολλών ηρώων γύρω από αυτούς. 

Οι περισσότερες από τις σειρές της μυθοπλασίας τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, έχουν αστυνομική πλοκή. Και αυτό το δίπολο έγκλημα και τιμωρία έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά στη Γη της ελιάς, γιατί περιμένουμε με αγωνία τους κακοποιούς και τους δολοφόνους να έχουν το τέλος που τους αρμόζει.

Αυτό το τέλος και η τιμωρία των ενόχων στη σειρά, θα φέρει και οριστικές αποχωρήσεις των ηθοποιών. Όλα γυρίζουν γύρω από το μεγάλο φινάλε του Δημοσθένη γιατί αυτό θα δημιουργήσει και αλυσιδωτές αντιδράδεις. Πώς θα είναι αυτό το τέλος του και ποιοι ηθοποιοί δεν θα συνεχίσουν την τρίτη σεζόν στη Γη της ελιάς;

nikolaou_gitiselias.jpg

Η αποκάλυψη λίγο πριν το τέλος

Η τιμωρία του Δημοσθένη, κυρίως γιατί προκάλεσε την δολοφονία του γιου του Κίμωνα στη Γη της ελιάς έγινε στα τελευταία επεισόδια πιο επιτακτική από ποτέ.

Αργά αλλά σταδιακά θα δούμε δύο έρευνες γύρω από εκείνον να έχουν αίσιο τέλος. Πρώτα από τη Δήμητρα και δεύτερον από τον Λυκούργο που θα φτάσει κοντά στο να εξυχνιάσει τα κυκλώματα της νύχτας. Αλλά μάλλον ο Δημοσθένης θα πέσει θύμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών του κυκλώματος, παρά θα συλληφθεί.

https://www.instagram.com/p/CmSHo_2r6Ka

Το καλό είναι πως η Ασπασία θα έχει προλάβει να μάθει ποιος είναι και δεύτερον θα έχει προλάβει να του πει πως το μοναδικό παιδί που νόμιζε πως είχε, η Ειρήνη, δεν είναι δικό του. Είναι και αυτό ένα είδος τιμωρίας.

Ο Κούλλης Νικολάου που υποδύεται τον ρόλο και είναι και συμπαραγωγός της σειράς θα μας αποχαιρετήσει ως Δημοσθένης μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν ξέρουμε όμως ακόμη αν η Βάσια Παναγοπούλου που υποδύεται την Ασπασία με μεγάλη επιτυχία, θα συνεχίσει να ειναι για κάποια επεισόδια ακόμη στην τρίτη σεζόν, Επίλογο θα έχουμε και στον ρόλο της αστυνομικού Δήμητρας και πρώην συντρόφου του Κίμωνα.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό έχουμε με την συμμετοχή στον Γ' κύκλο του Μάξιμου Μουμούρη - ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του συμβολαιογράφου και συνεργάτη του Δημοσθένη - γιατί περιμένουμε να δούμε αν θα τιμωρηθεί και εκείνος με όσα έχει κάνει στο κύκλωμα και αν θα παραμείνει παντρεμένος με την Ισμήνη.

https://www.instagram.com/p/CoxbeboLQLN

Θα τον δούμε όμως να αποχωρεί πρόωρα από το κύκλωμα. Αυτό ίσως λειτουργήσει υπέρ του και δικαιολογήσει την συμμετοχή του από Σεπτέμβριο στη Γη της ελιάς. Ίσως βοηθώντας και την αστυνομία στις έρευνες για τον Δημοσθένη;

Σκουρλέτης για «δέσιμο» και ο Αλέξης έγινε πάλι θέμα στο Twitter και στη Γη της ελιάς

Σίγουρη θεωρείται η αποχώρηση της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη και ερωτηματικά μας προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση της Άντζελας Γκερέκου πως προσπαθεί να είναι συνεπής στον ρόλο της ως Πρόεδρος του ΕΟΤ και δεν απάντησε αν έχει συζητήσει να είναι και στον Γ' κύκλο της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CoUiEyIIzZS

Ο ρόλος της ως Αθηνά είναι από τους πιο σημαντικούς στη σειρά και θα εξελιχθεί και σε ρυθμιστή των εξελίξεων στο θέμα του Αλέξη. Προφανώς μέχρι το Πάσχα θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις από την ομάδα της παραγωγής της σειράς.