Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης από το «Μαύρο Ρόδο» είναι ερωτευμένος και κάνει έκπληξη στο κορίτσι του

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης από το «Μαύρο Ρόδο» είναι ερωτευμένος και κάνει έκπληξη στο κορίτσι του

Η σχέση του νεαρού πρωταγωνιστή του «Μαύρου Ρόδου» με την ηθοποιό Σάντυ Χατζηιωάννου, το μέχρι πρότινος τηλεοπτικό κορίτσι του Νικηφόρου από τον Σασμό. 

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι ένα από τα πρόσωπα της τηλεοπτικής χρονιάς που κάνει επιτυχία, ως πρωταγωνιστής στο «Μαύρο Ρόδο» του Mega. Η επαγγελματική επιτυχία, τον βρίσκει σε μία χρονιά που έχει ανοίξει παράλληλα και ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή με την σχέση του με την Σάντυ Χατζηιωάννου, την ηθοποιό που μέχρι πρότινος ήταν το κορίτσι του Νικηφόρου στον Σασμό. Η Σάντυ είχε πρόσφατα γενέθλια και ο αγαπημένος της, εκτός από την έκπληξή του, δήλωσε δημόσια και την αγάπη του προς εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Cj2Y1juIwW2

«Happy birthday my love»

Η Σάντυ Χατζηιωάννου μας συστήθηκε τηλεοπτικά την περσινή χρονιά, στον ρόλο της Τζένης και συντρόφου του Νικηφόρου στον Σασμό. Ξαφνικά στα πρώτα επεισόδια της φετινής σεζόν είδαμε μία αλλαγή στο σενάριο, με τον Νικηφόρο να χωρίζει και έτσι η ηθοποιός αποχώρισε από την σειρά. Η επαγγελματική αλλαγή συνέπεσε χρονικά και με την αλλαγή στην προσωπική της ζωή. Μία φωτογραφία της με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη σε τρυφερή τους στιγμή από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Τήνο, πυροδότησε τις φήμες πως είναι ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/Cj2Y1juIwW2

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση την έκαναν ωστόσο στο πάρτι γενεθλίων της καλής κοινής τους φίλης Ευγενίας Σαμαρά, τον Σεπτέμβριο. Και τότε δεν υπήρχε κανένας πια λόγος για να αμφισβητηθεί το νέο love story.

tampakakis-(1).jpg

Ο Μιχαήλ, ο οποίος φέτος με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Μαύρο Ρόδο», γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ως Πέτρος Καστρινός, για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες εξέφρασε και δημόσια τα συναισθήματά του για το κορίτσι του. Η Σάντυ είχε γενέθλια και στο θεματικό disco party για τα «Dirty thirty» δηλαδή για τα 30 της χρόνια, ο Μιχαήλ την φωτογράφησε κάνοντας μία ευχή «Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Ο Πέτρος στην φυλακή και η Ελισάβετ σε απόγνωση

Ο ηθοποιός δεν θα ζήσει τηλεοπτικά με την Ελισάβετ την ίδια ευτυχία που ζει με την Σάντυ. Γιατί όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια, οι αλεπάλληλες νυχτερινές του επισκέψεις στο μοναστήρι για να της εξηγήσει ότι πραγματικά την αγαπά και δεν ήταν ένα στοίχημα με τους φίλους του, (αυτό ήταν ωστόσο αρχικά), θα του δημιουργήσει προβλήματα.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης εμφανίστηκε γυμνός στο «Μαύρο Ρόδο» και το Twitter αποθέωσε τη στιγμή

https://www.instagram.com/p/Ck0qM9foA9a

Οι υπόλοιπες μοναχές θα τον αντιληφθούν και θα καλέσουν την αστυνομία. Ο Πέτρος συλλαμβάνεται και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Ελισάβετ. Η οποία θα χάσει ακόμη και την στήριξη της ηγουμένης (Κατερίνα Διδασκάλου) η οποία μέχρι πρόσφατα είχε σταθεί στο πλευρό της. Αυτό το δίλημμα, μεταξύ έρωτα και αφοσίωσης στον Κύριο, η μοναχή θα συνεχίσει να το βιώνει, σχεδόν μέχρι το τέλος της σεζόν.