Σολωμού, Μπάρκα, Χρηστίδου σε αποκριάτικο mood και οι στολές τους είναι η απόλυτη έμπνευση

Σολωμού, Μπάρκα, Χρηστίδου σε αποκριάτικο mood και οι στολές τους είναι η απόλυτη έμπνευση

Οι δύο μεταμφιέσεις της Μαρίας Σολωμού, η sexy στολή της Δανάης Μπάρκα, το αποκριάτικο μακιγιάζ της Σίσσυς Χρηστίδου και η viral επιλογή της Σάντυς Χατζηιωάννου.

Οι Απόκριες καλά κρατούν και το ένα πάρτι διαδέχεται το άλλο. Οι δρόμοι των πόλεων έχουν γεμίσει μασκαράδες και αυτό καθόλου περίεργο δεν είναι, αν σκεφτείς ότι στερηθήκαμε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις για σχεδόν 3 χρόνια λόγω κορονοϊού. Σε carnival mood, μάλιστα, βρίσκονται και οι Έλληνες και Ελληνίδες celebrities με τις αποκριάτικες μεταμφιέσεις τους ήδη να περνούν από το Instagram feed μας και να εντυπωσιάζουν.

Τις προηγούμενες μέρες, λοιπόν, και ειδικά το χθεσινό Σαββατόβραδο (18/2) ήταν πολλά εκείνα τα γνωστά μας πρόσωπα που διασκέδασαν σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι δίνοντας έμπνευση με τη στολή τους. Ανάμεσά τους η Μαρία Σολωμού, η Δανάη Μπάρκα που διασκέδασε με τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, τη Μελίνα Νικολαΐδη, την Έλλη Κοκκίνου και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και η Σάντυ Χατζηιωάννου.

Οι Απόκριες ήρθαν! Πώς θα φτιάξεις με το παιδί σου την πιο ευφάνταστη μάσκα-παγώνι

Το «Πάμε Δανάη!» τώρα… και σε αποκριάτικο πάρτι

Ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι με θέμα porn heroes οργάνωσε η παρέα της Δέσποινας Καμπούρη με πολλούς celebrities να δίνουν το παρών και να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Εκεί ήταν και η Δανάη Μπάρκα- ντυμένη Sailor Moon- , αλλά και ο Γιώργος Κρικοριάν, με τους οποίους η Δέσποινα συνεργάζεται στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη!».

https://www.instagram.com/p/Co12f21siem

Στην παρέα τους βρέθηκαν και η Έλλη Κοκκίνου, η Μελίνα Νικολαΐδη φορώντας ξανθιά περούκα και με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, καθώς επίσης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Η Maleficent Μαρία Σολωμού, η γατούλα Σίσσυ Χρηστίδου και η Wednesday Σάντυ Χατζηιωάννου

Πριν μερικές ημέρες, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε στο Instagram της μία από τις αποκριάτικες μεταμφιέσεις της, που δεν ήταν άλλη από τη Maleficent, την ηρωίδα της γνωστής ταινίας με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie. Και λέμε μία από τις μεταμφιέσεις, διότι η ηθοποιός το βράδυ του Σαββάτου (18/2) πραγματοποίησε άλλη αποκριάτικη εμφάνιση, φορώντας ροζ καρέ περούκα με αφέλειες.

Και η Σίσσυ Χρηστίδου, όμως, αποφάσισε να μεταμφιεστεί ανήμερα της Τσικνοπέμπτης και με τη βοήθεια του γιου της, όπως αποκάλυψε σε post. Η παρουσιάστρια του MEGA δεν φόρεσε κάποια στολή, αλλά έκανε αποκριάτικη εμφάνιση χρησιμοποιώντας τη βοήθεια του μακιγιάζ και βάφτηκε… γατούλα.

https://www.instagram.com/p/CovP1kToSIC

Τέλος, η Σάντυ Χατζηιωάννου – η Τζένη από τη σειρά Σασμός- επέλεξε μια από τις viral στολές της σεζόν, που δεν είναι άλλη από τη Wednesday, την ηρωίδα της ομώνυμης σειράς του Netflix.

sandy_chatziioannou_apokries.jpg