Classic as always: Η Σίσσυ Χρηστίδου με το αγαπημένο της και πιο διαχρονικό μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Classic as always: Η Σίσσυ Χρηστίδου με το αγαπημένο της και πιο διαχρονικό μανικιούρ

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν τολμά στα μανικιούρ, αλλά παραμένει πιστή στην πιο κλασική τάση ever.

 

Το ginger χρώμα στα μαλλιά της Σίσσυς Χρηστίδου είναι το statement στοιχείο πάνω της. Στο μακιγιάζ και στο μανικιούρ, ωστόσο, η παρουσιάστρια του ΜEGA κάνει πιο basic επιλογές, που όμως πάντα είναι κομψές. Ειδικά στα νύχια, η Σίσσυ δεν πειραματίζεται καθόλου, αλλά προτιμά γενικότερα τις πιο διαχρονικές και κλασικές τάσεις.

Και το τελευταίο μανικιούρ της το αποδεικνύει. Γιατί η Σίσσυ επέλεξε ένα mani που όλες έχουμε κάνει κάποια στιγμή και το οποίο ταιριάζει σε κάθε στυλ, σε κάθε γυναίκα, σε κάθε περίσταση. Ποιο είναι αυτό; Το κόκκινο.

#RoseNails: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε τον ρομαντισμό στα νύχια με μια μόνο απόχρωση

Το κόκκινο μανικιούρ της Σίσσυς Χρηστίδου

Με ένα Instagram Story η Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε το νέο μανικιούρ της και σχολίασε: «So predictable but still…», δηλαδή τόσο προβλέψιμη αλλά… Ναι, η παρουσιάστρια λατρεύει το κόκκινο μανικιούρ και για αυτό το κάνει ξανά και ξανά. Και το έκανε και στη χθεσινή (14/2) επίσκεψή της στο nail bar, όχι προφανώς μόνο γιατί το χρώμα είναι επίκαιρο λόγω Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και γιατί το αγαπά.

sissy_kokkina_nyxia.jpg

Το κόκκινο μανικιούρ της Σίσσυς Χρηστίδου

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η 42χρονη παρουσιάστρια επέλεξε την απόλυτη μονοχρωμία του κόκκινου, χωρίς να κάνει απολύτως κανένα σχέδιο, ενώ τα νύχια της έχουν σχήμα οβάλ.

SISSY_NYXIA.jpg

Κόκκινο βερνίκι έχεις;

Το μανικιούρ της Σίσσυς Χρηστίδου είναι all-time classic, ταιριάζει σε κάθε σχήμα νυχιού και σίγουρα μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Δεν έχει καμία δυσκολία. Αρκεί να έχεις το κατάλληλο βερνίκι νυχιών.

Στην gallery, λοιπόν, θα βρεις 5 κόκκινα βερνίκια για να δημιουργήσεις μόνη σου το πιο elegant και passepartout mani. Το κόκκινο, άλλωστε, είναι πάντα η καλύτερη και πιο δυναμική επιλογή. Συμφωνείς;