Mente Fuerte: 10 πράγματα που δεν ήξερες ούτε εσύ για το αγόρι της Μαρίας Σολωμού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Mente Fuerte: 10 πράγματα που δεν ήξερες ούτε εσύ για το αγόρι της Μαρίας Σολωμού
NDP photo agency

Mente Fuerte: O άγνωστος δρόμος προς την κορυφή, η μάχη με τα κιλά, η κατάθλιψη και η αλήθεια για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (31/01) ο Mente Fuerte. Ο δημοφιλής τράπερ μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα «πιστεύω» του, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, τη μάχη του με την κατάθλιψη, τα περιττά κιλά και φυσικά για τη σχέση του τη μουσική, την οποία υπηρετεί με πάθος τα τελευταία χρόνια.

Ο άγνωστος δρόμος προς την κορυφή

Μιλώντας για τα μαθητικά του χρόνια ο Mente Fuetre εξήγησε γιατί υποστηρίζει πως είναι αγράμματος:

«Μεγάλωσα στην Καλλιθέα. Ήμουν το μαύρο πρόβατο. Δεν τα πήγαινα καλά με το σχολείο, δυστυχώς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τους σοβαρούς κινδύνους αν δεν ξέρεις γράμματα. Άλλο να είσαι αμόρφωτος και άλλο αγράμματος, εγώ είμαι αγράμματος».

Λίγο αργότερα ο 31χρονος εξήγησε ότι τον ενοχλεί που η τηλεόραση στοιβάζει όλους τους καλλιτέχνες της ραπ και τραπ σκηνής στο ίδιο καζάνι και βγαίνει προς τα έξω μία πολύ άσχημη εικόνα.



«Είχα άρνηση με την τηλεόραση γιατί νιώθω ότι διαστρεβλώνονται όλα. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει όπως θέλει και δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Δεν με νοιάζει τι γίνεται γύρω μου και πώς ξεφτιλίζει ο καθένας τον εαυτό μου. Με ενοχλεί όταν βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Όλοι οι καλλιτέχνες δεν είναι το ίδιο», ανέφερε ο Mente Fuerte.

https://www.instagram.com/p/CoFYzBKsGW0

Η επέμβαση για την απώλεια κιλών και η κατάθλιψη

Ο γνωστός τράπερ μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έχει δώσει στο παρελθόν με την κατάθλιψη, για την οποία έπαιρνε φάρμακα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει μερικά κιλά.

«Ήθελα να χάσω κιλά γιατί δεν ένιωθα καλά με εμένα, δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες γιατί όπως βλέπεις είμαστε καυ…ς είτε με πολλά κιλά, είτε με λίγα. Είναι θέμα πως αισθάνεσαι.

Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Έκανα χειρουργείο για να τα χάσω τα κιλά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω. Τα αντικαταθλιπτικά τελειώνουν ποτέ;

Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, θέλω να τα πάω. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο. Άργησα να καταλάβω ότι έχω κατάθλιψη, τώρα είμαι πολύ καλά σε σχέση με το πώς ήμουν, το διαχειρίζομαι», εξομολογήθηκε ο Mente Fuerte.

H σχέση με την Μαρία Σολωμού

Από την κουβέντα Αρναούτογλου- Mente Fuerte δεν θα μπορούσε να λείπει η φημολογούμενη σύντροφος του τράπερ, Μαρία Σολωμού.

Ο 31χρονος αποκάλυψε αν ζηλεύει τη Μαρία Σολωμού αναφέροντας:

«Δεν ξέρω τι κάνει. Κατ’ αρχήν δεν έχουμε δηλώσει ότι είμαστε μαζί από όσο ξέρω κι είναι και καλό μάρκετινγκ αυτό. Την πιστεύω όταν λέει ότι είναι στο γυμναστήριο. Ζηλεύω τα πάντα, ζηλεύω και το τραπέζι άμα καθίσουν μόνοι τους. Πρέπει όμως να υπάρχει κάτι, γιατί βαριέσαι. Είναι ωραίο πρότυπο μαμάς η Μαρία, πολύ ροκ μαμά. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει. Θα πρέπει να την ρωτήσεις. Εγώ που να την βρω; Εσύ θα την βρεις».

O Mente Fuerte έχει νεύρα με όσα γράφονται για την Μαρία Σολωμού και εκείνη έχει νεύρα με τον Λιάγκα

Mente Fuerte- Μαρία Σολωμού: Oι κοινές φωτογραφίες τους

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί και ερωτευμένους. Ο τράπερ απάντησε πρόσφατα σε ερώτηση ρεπόρτερ, γιατί δεν παραδέχεται τη σχέση του με την ηθοποιό:

Πλάνα από το σπίτι όπου στεγάζεται ο έρωτάς του με την Μαρία Σολωμού

Τον Δεκέμβριο ο τράπερ και η ηθοποιός στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και δημοσίευσαν αργότερα το video sto ΤikTok. Έτσι εμείς είχαμε τη ευκαιρία να δούμε σπάνια πλάνα από το σπίτι του Mente Fuerte στο οποίο το ζευγάρι περνά αρκετό χρόνο. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα μικρό studio όπου δεσπόζουν και οι δίσκοι του καλλιτέχνη.

Στo εντυπωσιακό boho σαλόνι κυριαρχούν οι αποχρώσεις του ξύλου και τα αμέτρητα βιβλία του καλλιτέχνη. Minimal κάδρα και μικρά διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

10 πράγματα που δεν ήξερες για τον Mente Fuerte

1) To πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Τζακμουκίδης.

2) Είναι μέλος της OffBeat Records, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Black Bandana.

3) Στις 25 Μαρτίου του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του album με όνομα «Kingpin».

4) Έχει ύψος 1,98 μ.

5) Έχει γενέθλια στις 14 Ιουλίου.

6) Ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου.

7) Μετά τον θάνατο του MadClip έκανε ένα τατουάζ προσωπογραφία του αδικοχαμένου φίλου του.

8) Κατάγεται από το Γύθειο.

9) Μένει στην Καλλιθέα.

10) Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους.

Πηγή κεντρικής: ndp