Τίτλοι τέλους στον γάμο Gisele και Tom Brady – H ανακοίνωση για το διαζύγιο

Μαρία Ροδίτη
Τίτλοι τέλους στον γάμο Gisele και Tom Brady – H ανακοίνωση για το διαζύγιο

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Invision

Μετά από 13 χρόνια γάμου η Gisele και ο Tom Brady ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν να τραβούν χωριστούς δρόμους.

Το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες για χωρισμό της Gisele Bündchen με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Tom Brady. Μία η εμφάνιση του μοντέλου χωρίς να φορά βέρα στο δεξί, μία τα πηγαδάκια που έλεγαν ότι οι δυο τους έχουν προσλάβει δικηγόρους για να χωρίσουν την περιουσία τους και ότι έκαναν ομηρικούς καυγάδες… δεν ήθελε και πολύ για να καταλάβουμε πού οδεύει το πράγμα.

Και να που ήρθε η επιβεβαίωση. Gisele και Tom ανακοίνωσαν στο Instagram ότι παίρνουν διαζύγιο και καταθέτουν σήμερα (28/10) αίτηση διαζυγίου στη Φλόριντα, όπως αναφέρει το PEOPLE και το TMZ.

Mετά τον χωρισμό από τον Tom Brady η Gisele Bündchen βρήκε παρηγοριά στις αδερφές της

Η ανακοίνωση του Tom Brady και της Gisele στο Instagram για το διαζύγιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, oι δικηγόροι του Tom και της Gisele μέσα στον Οκτώβριο προσπαθούσαν να καταλήξουν στον τελικό συμβιβασμό για το ζευγάρι και τα κατάφεραν. Έφτασαν σε συμφωνία για την περιουσία και την επιμέλεια των παιδιών. Το έγγραφο συμβιβασμού έχει ήδη κατατεθεί στο δικαστήριο, αλλά προς το παρόν μένει απόρρητο.

brady.jpg

Στην ανακοίνωσή του στο Instagram ο 45χρονος Tom Brady ανέφερε: «Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Νιώθουμε ευλογημένοι που έχουμε αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σαν γονείς ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

Και συνεχίζει: «Πήραμε αυτήν την απόφαση να δώσουμε τέλος στον γάμο μας μετά από πολλή σκέψη. Αυτό είναι, φυσικά, επώδυνο και δύσκολο, όπως συμβαίνει για τόσους πολλούς ανθρώπους που περνούν το ίδιο πράγμα κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εμείς ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που δεν έχουν γραφτεί».

Παράλληλα, και η Gisele ανακοίνωσε το διαζύγιό της με Insta Story γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η απόφαση να δώσεις τέλος σε έναν γάμο δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά έχουμε απομακρυνθεί και ενώ είναι, φυσικά, δύσκολο να περάσουμε κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι πάντα τα καλύτερα στον Tom».

gisele.jpg

Ο έρωτας, ο γάμος του ζευγαριού και το φημολογούμενο προγαμιαίο συμβόλαιο

Ο Brady και η Gisele έγιναν ζευγάρι το 2006 και παντρεύτηκαν το 2009. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Benjamin και τη Vivian, και μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούνταν ένα από τα πιο δυναμικά και ευκατάστατα ζευγάρια του Hollywood με την περιουσία του Tom να αγγίζει τα 330 εκατομμύρια δολάρια και της Gisele τα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρώην πια ζευγάρι είχε στην κατοχή του 3 επαύλεις, στο Miami, τη Νέα Υόρκη και τη Montana, ενώ είχε προχωρήσει σε πολλές αγοραπωλησίες ακινήτων κατά τη διάρκεια του γάμου του. Τα ακίνητα, ωστόσο, είναι μόνο ένα μέρος της περιουσίας που θα πέσει στο τραπέζι των δικηγόρων και που θα πρέπει να αποφασιστεί πώς θα μοιραστούν. Φήμες λένε ότι η Gisele και ο Tom είχαν υπογράψει και προγαμιαίο συμβόλαιο, οπότε αυτό ίσως ξεκαθαρίζει κάπως περισσότερο τα πράγματα.

Και επειδή… είναι πολλές οι φορές που οι δυο τους περπάτησαν σε red carpets μεγάλων events κόβοντας την ανάσα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους και τραβώντας όλα τα φλας πάνω τους, ας τους θυμηθούμε στην παρακάτω gallery, γιατί έτσι δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ.