Η Gisele Bündchen σχολίασε την απόφαση του Tom Brady να αποσυρθεί με τον πιο διακριτικό τρόπο

Η Gisele Bündchen σχολίασε την απόφαση του Tom Brady να αποσυρθεί με τον πιο διακριτικό τρόπο

Το 42χρονο top model έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της μετά το διαζύγιο με τον άσσο του NFL.

Πριν λίγα 24ωρα ο Tom Brady ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από τα γήπεδα έναν χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωσή του το 2022. Ο άσσος του NFL ανακοίνωσε την οριστική συνταξιοδότησή του μετά από 23 ολόκληρες σεζόν με τους New England Patriots και Tampa Bay Buccaneers.

Σύμφωνα με πηγές από το κοντινό περιβάλλον του διάσημου μοντέλου, η Gisele Bündchen δεν είχε καμία ανάμειξη στην απόφαση του πρώην συζύγου της.

«Είναι ειλικρινά χαρούμενη για εκείνον. Η Gisele έχει προχωρήσει με τη ζωή της εδώ και λίγο καιρό και είναι χαρούμενη με οτιδήποτε ο Tom επιλέξει να κάνει με τη ζωή του, ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον της 42χρονης.

Προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού παραμένουν τα παιδιά τους και η ομαλή προσαρμογή τους στην νέα καθημερινότητα, μετά το διαζύγιο.

΄Ενα σχόλιο της Gisele αποδεικνύει την αγάπη της για τον Tom Brady

Ο 45χρονος παίκτης του NFL δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό και ανέφερε: «Καλημέρα παιδιά. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Αποσύρομαι. Για τα καλά. Ξέρω πως η διαδικασία έγινε μεγάλη υπόθεση, οπότε όταν ξύπνησα το πρωί, σκέφτηκα να πατήσω απλώς το κουμπί της εγγραφής και να ενημερώσω πρώτους εσάς. Δεν θα μακρηγορήσω. Εσείς μπορείτε να πάρετε μόνο ένα εξαιρετικά συναισθηματικό κείμενο αποχώρησης και εγώ χρησιμοποίησα το δικό μου πέρυσι. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Σε κάθε έναν από εσάς που με υποστηρίξατε», είπε στην κάμερα ο Brady.

https://www.instagram.com/p/CoHvvZ_ux6e

Και πρόσθεσε: «Στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στους συμπαίκτες μου, στους ανταγωνιστές μου θα μπορούσα να συνεχίσω για πάντα. Είναι πάρα πολλοί. Ευχαριστώ παιδιά που μου επιτρέψατε να ζήσω το απόλυτο όνειρό μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Σας αγαπώ όλους».

Η απόφασή του Brady να επιστρέψει στα γήπεδα πέρυσι προκάλεσε κρίση στον γάμο του με τη Gisele, η οποία δεν ξεπεράστηκε ποτέ με αποτέλεσμα το ζευγάρι να πάρει διαζύγιο.

Η κρίση στον γάμο του ζευγαριού

Ο άσσος του ποδοσφαίρου και το μοντέλο είχαν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα 2 τους παιδιά (ο 14χρονος Benjamin και η 9χρονη Vivian) να αποτελούν προτεραιότητά τους. Ο Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

Η κρίση στη σχέση τους επιδεινώθηκε όταν ο Brady αποφάσισε να επιστρέψει στο άθλημα, ύστερα από την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται. Τo 42χρονο super model που ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο comeback στη μόδα, ένιωσε πως για ακόμη μία φορά παραμερίζει τα όνειρά της για να φροντίσει τα παιδιά τους. Όπως η ίδια είχε δηλώσει σε φίλους, θα ήθελε ο σύζυγός της να είναι περισσότερο παρών.

«Ξέρω πόσο ενθουσιασμένος είσαι για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να καταφέρεις. Ήμουν πάντα εκεί για εσένα, το ξέρεις αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όσα έρθουν. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους μας υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, τον σύζυγό μου και την οικογένειά μου», είχε γράψει η Gisele μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Brady.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Βρετανική Vogue η Gisele ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι οι σχέσεις διατηρούνται εύκολα. Δεν είναι ποτέ το παραμύθι που θέλουν οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά σε ισορροπία με κάποιον, ειδικά αφού κάνεις παιδιά».

Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας με τον Tom Brady

Μιλώντας για τον γάμο της με τον θρύλο του NFL, Tom Brady η Gisele είχε τονίσει πως «χρειάστηκε πολλή δουλειά», για να παραμείνουν ευτυχισμένοι. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά και ήταν για χρόνια ένα από τα πιο λαμπερά και ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz.

https://www.instagram.com/p/CadT8dSlxLJ

«Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι αλήθεια το παραμύθι που θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με τον άλλο, ειδικά όταν έχεις κάνει παιδιά. Ο Τοm εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, ενώ εγώ στα παιδιά. Κι είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να παίρνω τα ηνία, όταν πρόκειται για την οικογένειά μας. Ο Τοm εμπιστεύεται τις αποφάσεις μου», είχε δηλώσει στο παρελθόν το μοντέλο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com