Survivor: Είναι δίκαιη η νέα υποψηφιότητα της Μελίνας Μεταξά; To Τwitter θυμήθηκε τον Άρη Σοϊλέδη

Survivor: Είναι δίκαιη η νέα υποψηφιότητα της Μελίνας Μεταξά; To Τwitter θυμήθηκε τον Άρη Σοϊλέδη

Η 36χρονη Μελίνα Μεταξά εξακολουθεί να είναι τραυματίας ωστόσο οι συμπαίκτες της έκριναν πως πρέπει να είναι υποψήφια για αποχώρηση και την ψήφισαν όλοι!

Μπλε και κόκκινη ομάδα συναντήθηκαν ξανά στον στίβο μάχης, διεκδικώντας για μια ακόμη φορά την ασυλία για την παραμονή τους στο Survivor All Star.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/02) η κόκκινη ομάδα κέρδισε την ασυλία και έβαλε τους μαχητές σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος υποψήφιος γι’ αυτή την εβδομάδα από το συμβούλιο της Κυριακής ωστόσο χθες ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε 12 ψήφους κατά της Μελίνας Μεταξά και μόλις μία ψήφο κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου. Σαν αποτέλεσμα η 36χρονη είναι η νέα υποψήφια προς αποχώρηση από το reality επιβίωσης.

Η Μελίνα Μεταξά είναι η νέα υποψήφια προς αποχώρηση

Η υποψηφιότητα της Μελίνας σχολιάστηκε εκτενώς από τους Κόκκινους που έστρεψαν τα βέλη τους στους Μπλε για το αποτέλεσμα της κάλπης και τα κριτήρια με τα οποία ψήφισαν. Στους 21 αγώνες που πρόλαβε να παίξει η Μελίνα χωρίς να είναι τραυματίας, έφερε 12 νίκες και 9 ήττες και η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχολίασε πως ίσως το να φύγει η Μελίνα συμφέρει κάποιες από τις γυναίκες της μπλε ομάδας.

«Δεν περίμενα ότι θα ψηφίζουν τη Μελίνα πάλι, δεν τους εμποδίζει πουθενά την ομάδα στο αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν. Πίστευα πως θα ψηφίσουν τον Ασημακόπουλο γιατί όπως λένε έχει το μυαλό του κάπου αλλού. Η Μελίνα έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυνατή παίκτρια, πριν τραυματιστεί για μένα ήταν η πιο δυνατή παίκτρια της μπλε ομάδας, Ίσως συμφέρει τα κορίτσια της μπλε ομάδας να αποχωρήσει γιατί θα πάρει κάποια άλλη τη θέση της», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν αναμενόμενο ήταν, εφόσον εγώ δεν παίζω, το είδαμε και την περασμένη εβδομάδα. Είναι η δική τους γνώμη και δεν μπορώ να κάνω κάτι, ούτε να αλλάξω κάτι. Είναι εντολή γιατρού να απέχω», είπε η Μελίνα Μεταξά on air αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

Ο μεγάλος τραυματισμός της Μελίνας και η αντίδραση της οικογένειάς της

Πριν από μία εβδομάδα η Μελίνα Mεταξά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά την διάρκεια του αγωνίσματος και σωριάστηκε στο έδαφος πριν καν παίξει. Οι συμπαίκτες της έσπευσαν στο πλευρό της, προσπαθώντας να τη βοηθήσουν, ενώ ο Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα φορείο για να τη μεταφέρουν σε σκιερό σημείο.

Όπως αναφέρθηκε, η Μελίνα έχει μία κήλη στον αυχένα, η οποία σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό που υπέστη, αλλά και την ταλαιπωρία που βιώνει, την πιέζει, με αποτέλεσμα να ζαλίζεται.

Η παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν πως χρειάζεται να απέχει από τα αγωνίσματα για ένα χρονικό διάστημα.

Τότε ο πατέρας της Μελίνας είχε ξεσπάσει κατά της παραγωγής για τα πλάνα του ταυματισμού που προβλήθηκαν χωρίς η οικογένεια της παίκτριας να έχει ενημερωθεί προκαταβολικά.

Η Μελίνα είχε επιστρέψει στη καλύβα φορώντας κολάρο και διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο με την συμπεριφορά των συμπαικτών της να την φέρνει σε δυσμενή θέση.

Η Χριστίνα Κεφαλά μπήκε στο All Star εντελώς διαφορετική-Πώς είναι η ζωή της 30χρονης εκτός Survivor

Με βάση τους τραυματισμούς της, η Μελίνα είναι έναν μήνα εκτός παιχνιδιού στο αγωνιστικό κομμάτι.

Το Τwitter έκρινε άδικη την υποψηφιότητα της Μελίνας

Οι χρήστες του ελληνικού Twitter δεν άφησαν ασχολίαστες τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης. Εκατοντάδες tweets ανέφεραν πόσο ανήθικο είναι να ψηφίζεται μια τραυματίας και δημιουργήθηκε άμεσα ένα κύμα συμπαράστασης προς την 36χρονη. Πολλοί ήταν εκείνοι που τόνισαν πως η Σταυρούλα είδε το κίνητρο πίσω από την ψήφο στη Μελίνα και άλλοι υποστήριξαν πως και ο Άρης Σοϊλέδης που έφτασε πέρσι στον τελικό του Survivor είχε κλείσει έναν μήνα τραυματίας χωρίς να ψηφιστεί.

Πηγή κεντρικής: survivorgreece