Η Χριστίνα Κεφαλά μπήκε στο All Star εντελώς διαφορετική-Πώς είναι η ζωή της 30χρονης εκτός Survivor

Η Χριστίνα Κεφαλά μπήκε στο All Star εντελώς διαφορετική-Πώς είναι η ζωή της 30χρονης εκτός Survivor

«Φέτος εννοείται πως έρχομαι αυτόνομη, μόνη μου, σαν Χριστίνα. Χριστίνα Κεφαλά. Πριν δυο χρόνια, εννοείται, αυτό που με είχε χαλάσει, το ξέρουμε όλοι και το ξέρει όλη η Ελλάδα, ήταν το τρίγωνο!».

Ένα απολαυστικό, γεμάτο εξελίξεις επεισόδιο του Survivor All Star απόλαυσε χθες (19.02) το τηλεοπτικό κοινό. Η άφιξη της Χριστίνας Κεφαλά στο reality επιβίωσης μας μετέφερε πίσω στο χρόνο και στο Survivor 2021.

Η 30χρονη μίλησε με ειλικρίνεια στην κάμερα της παραγωγής και αποκάλυψε πως πρόπερσι την είχε χαλάσει το τρίγωνο με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως η ίδια τόνισε, φέτος έρχεται αυτόνομη και έτοιμη να απολαύσει το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο.

«Φέτος εννοείται πως έρχομαι αυτόνομη, μόνη μου, σαν Χριστίνα»

«Φέτος εννοείται πως έρχομαι αυτόνομη, μόνη μου, σαν Χριστίνα. Χριστίνα Κεφαλά. Πριν δυο χρόνια, εννοείται, αυτό που με είχε χαλάσει, το ξέρουμε όλοι και το ξέρει όλη η Ελλάδα, ήταν το τρίγωνο! Δεν ήταν τετράγωνο, δεν ήταν κύκλος, δεν ήταν τίποτα. Ήταν ένα τρίγωνο που μπήκα στη μέση, όχι στη μέση ακριβώς, απλά ήμουν ένα από τα τρία άτομα. Σάκης, Μαριαλένα, Χριστίνα Κεφαλά που έγινε όλο αυτό», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Και πρόσθεσε: «Φέτος δεν υπάρχει όμως κάτι τέτοιο. Από την πλευρά μου δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Εγώ έφυγα από εδώ με τις καλύτερες, προσπαθώντας, εντυπώσεις. Προσπάθησα όσο μπορούσα να μη με ρίξει ψυχολογικά και να βρω τη δύναμη μετά να το προσπεράσω. Φέτος δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και το ξέρουμε. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του οπότε δεν υπάρχει κάτι να με απασχολεί. Δεν θα έχω κάποιον να με κοιτάζει περίεργα, δεν θα έχω να σκέφτομαι τι λέει ο κόσμος έξω. Έφυγα αξιοπρεπέστατα από αυτό το παιχνίδι, χωρίς να δώσω στόχο σε αυτό το τρίγωνο οπότε φέτος… είμαι η Χριστίνα, είμαι μόνη μου και θα το γλεντήσω μόνη μου».

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν ζευγάρι πριν μπουν στο Survivor και είχαν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους καθώς συγκατοικούσαν. Λίγους μήνες πριν τη συμμετοχή τους στο reality επιβίωσης χώρισαν και ο επιχειρηματίας έκανε σχέση με την Χριστίνα Κεφαλά.

Ο Βασάλος μιλάει για θέατρο του παραλόγου που παίζουν Μπόγδανος και Γκότσης στο Survivor All Star

Ποια είναι η υπερδραστήρια Χριστίνα Κεφαλά

Η Χριστίνα Κεφαλά συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω του «My Style Rocks» και βρέθηκε στο επίκεντρο του Τύπου όταν μπήκε στο Survivor 2021 όπου βρισκόταν ήδη ο τότε σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης.

https://www.instagram.com/p/ClwHCvnMeC9

Η 30χρονη έχει σπουδάσει θεολογία και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως μοντέλο και influencer. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος υπέροχες, stylish εικόνες τόσο από τα ταξίδια αλλά και την καθημερινότητά της στην πρωτεύουσα.

https://www.instagram.com/p/CnALTD_DFAE

Η newcomer του Survivor All Star γυμνάζεται εντατικά και διαθέτει ένα πολύ γραμμωμένο, καλλίγραμμο κορμί. Η αγάπη της για το fitness είναι εμφανής με ένα scroll στο προφίλ της και όπως η ίδια έχει αποκαλύψει έχει ασχοληθεί με διάφορες μορφές άσκησης όπως: volley, κολύμπι, pilates, cross fit και kangoo jumps.

Το μοντέρνο minimal σπίτι της

Η νεαρή influencer μένει σε ένα πολύ σύγχρονο, cozy διαμέρισμα στο οποίο φωτογραφίζεται συχνά. Μέσα από τα posts της 30χρονης στο Instagram έχουμε δει μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές όπως το σαλόνι, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιό της.

https://www.instagram.com/p/Cmm0PQtMVs1

Στο σαλόνι δεσπόζει ένας μεγάλος, πράσινος καναπές ο οποίος δένει αρμονικά με τις γκρι-ροζ αποχρώσεις που κυριαρχούν στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CkDWozYMHOs

Οι χρυσοί καθρέφτες στο δωμάτιο της 30χρονης αποτελούν το αγαπημένο της spot για φωτογραφίες, τις οποίες δημοσιεύει αργότερα στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cm2Mv_Esrnk

Πηγή κεντρικής: kefala.christina