Victoria & David Beckham γιορτάζουν τον Cruz όμως το σκάνδαλο με τον γάμο του Βrooklyn καλά κρατεί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Victoria & David Beckham γιορτάζουν τον Cruz όμως το σκάνδαλο με τον γάμο του Βrooklyn καλά κρατεί

To διάσημο ζευγάρι έκανε τρυφερά posts για να ευχηθεί δημόσια στον 18χρονο πια γιο τους.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί στο σπίτι των Beckhams γιατί ο Cruz Beckham γιόρτασε χθες (20/02) τα 18α γενέθλιά του και την είσοδό του στην ενήλικη ζωή. Οι γονείς του, Victoria και David Beckham δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια για τον γιο τους και θέλησαν να του ευχηθούν δημόσια.

Οι τρυφεροί γονείς έστειλαν εγκάρδιες στον Cruz για τα γενέθλιά του, δημοσιεύοντας μερικά throwback βίντεο στο Ιnstagram στα οποία βλέπουμε τον έφηβο να τραγουδά. O Cruz είναι ο μικρότερος γιος των Beckham. To διάσημο ζευγάρι έχει αποκτήσει άλλα 3 παιδιά, τον 23χρονο Brooklyn, τον 20χρονο Romeo και την 11χρονη Harper-Seven.

https://www.instagram.com/p/Co4EWrzovMo

«Χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλια στο αγοράκι μας ❤️ στο πιο εκπληκτικό αγόρι με την πιο εκπληκτική ενέργεια και τη μεγαλύτερη καρδιά. Είμαστε τόσο περήφανοι για σένα και σε αγαπάμε τόσο πολύ», έγραψε ο David Beckham κάτω από την ανάρτησή του.

Ακολούθησε το post της Victoria Beckham η οποία πόσταρε ένα βίντεο με στιγμές από διάφορες ηλικίες όπου ο Cruz τραγουδά. Επίσης, στο μοντάζ πρόσθεσε φωτογραφίες από οικογενειακές διακοπές στη διάρκεια των χρόνων.

https://www.instagram.com/p/Co4EYOaofMI

«Χαρούμενα γενέθλια, Cruzie!! Σ’ αγαπάμε όλοι τόσο πολύ και είμαστε τόσο περήφανοι για τον υπέροχο νεαρό άνδρα που έχεις γίνει. Είσαι τα πάντα για εμάς. Χαρούμενα 18 σουπερστάρ», έγραψε η σχεδιάστρια μόδας.

https://www.instagram.com/p/Co6N6HIKx2M

O 18χρονος πια Cruz γιόρτασε «αντρικά» τα γενέθλιά του, πίνοντας μπύρες με τον μπαμπά και τον αδερφό του, Romeo.

Το σκάνδαλο με τον γάμο του Brooklyn Beckham

Μετά τη φερόμενη κόντρα της Nicola Peltz με την Victoria Beckham, φαίνεται ότι ο γάμος του ζευγαριού προκάλεσε γενικότερες εντάσεις. Οι γονείς της Peltz «άνοιξαν πόλεμο» με τις εταιρείες διοργάνωσης του γάμου και άλλαξαν τρεις εταιρείες διοργάνωσης γάμου μέχρι τελικά να καταλήξουν σε κάποια.

Μερικές από τις συνέπειες της ασυνεννοησίας που επικράτησε με τους διοργανωτές ήταν η οικογένεια να αναζητά μουσικούς για να παίξουν στη δεξίωση και μια event planner να ξεσπάει σε κλάματα λόγω του στρες. Ο πατέρας της νύφης μήνυσε την Nicole Braghin και τη συνέταιρό της, Arianna Grijalba, ισχυριζόμενος ότι αρνούνται να του επιστρέψουν την προκαταβολή των 159.000 δολαρίων.

Έξι εβδομάδες πριν από τον γάμο, οι δεύτεροι event planners, Nicole Braghin και Arianna Grijalba, αφού είχαν εισπράξει την προκαταβολή ανακοίνωσαν πως αποσύρονται. Ο πατέρας της Peltz προσέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας το ποσό της προκαταβολής καθώς και αποζημίωση για τα δικαστικά έξοδα.

David & Victoria Beckham υμνούν τον έρωτα με σπάνιες throwback φωτογραφίες τους

Η Nicola Peltz ανέφερε πως επικράτησε αναστάτωση με τις προσκλήσεις των καλεσμένων εξαιτίας της κακής διοργάνωσης.

«Ο Lewis Hamilton ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. Εξηγήστε μου λοιπόν παρακαλώ γιατί το όνομά του είναι στη λίστα. Μιλήσαμε μαζί του και δεν θα έρθει, εξηγήστε μου λοιπόν γιατί είπατε ότι απάντησε θετικά στην πρόσκληση», είχε στείλει η νύφη στους wedding planners.

Ο λαμπερός γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz

Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου στην πολυτελή ιδιοκτησία της οικογένειας της νύφης, με την Nicola να φορά πέπλο και νυφικό Valentino. Στο πρώτο πλάνο που είδε το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάσσει το πρώτο του φιλί ενώ ο γάμος φαίνεται πως έγινε τηρώντας όλα τα εβραϊκά έθιμα.

https://www.instagram.com/p/CcJ919jtBfV

Στον γάμο το παρών έδωσαν λαμπεροί καλεσμένοι όπως η Eva Longoria, η Seran Williams, οι Spice girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C και Geri Halliwell ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και celebs όπως η Gigi Hadid, η Elizabeth Hurly, ο Tom Brady, η Gisele Bündchen αλλά και ο Grodon Ramsey. Oι γονείς του γαμπρού (Victoria και David Beckham) μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας και έλαμπαν από ευτυχία.

Πηγή κεντρικής: