Brooklyn Beckham: Το τέλος στις φήμες για διαμάχη της Nicola με τη μαμά του & η αλλαγή του επιθέτου

Μαρία Ροδίτη
Brooklyn Beckham: Το τέλος στις φήμες για διαμάχη της Nicola με τη μαμά του & η αλλαγή του επιθέτου

Ο Brooklyn Beckham αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να πάρει εκείνος το επίθετο της Nicola Peltz κι εκείνη το δικό του, ενώ έβαλε κι ένα τέλος σε όσα λέγονταν περί κόντρας της συζύγου του με τη Victoria.

Τέσσερις μήνες παντρεμένος με τη Nicola Peltz είναι ο Brooklyn Beckham, ο οποίος βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, κόντρα σε όσους κάνουν λόγο για έντονη διαμάχη ανάμεσα στη σύζυγό του και τη μητέρα του, Victoria.

Ο νεαρός Beckham, μάλιστα, με μια ατάκα του βάζει τέλος στη φημολογία για κακή σχέση νύφης-πεθεράς, ενώ αποκαλύπτει και γιατί αποφάσισε τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του να προσθέσουν τα επίθετα ο ένας του άλλου στο account τους στο Instagram.

Ο Brooklyn Beckham έδωσε απάντηση για την κόντρα της συζύγου του με την μαμά του

Η αλλαγή επιθέτου για Peltz και Beckham

Σχεδόν αμέσως μετά τον γάμο τους η Nicola Peltz και ο Brooklyn Beckham άλλαξαν τα ονόματά τους στο Instagram προσθέτοντας ο ένας το επίθετο του άλλου. Έτσι, πλέον ο γιος του David και της Victoria λέγεται Brooklyn Peltz Beckham και η σύζυγός του, Nicola Anne Peltz Beckham.

https://www.instagram.com/p/Cd57EIXlGRu

Για αυτήν την αλλαγή μίλησε ο 23χρονος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλαμε να είμαστε διαφορετικοί. Δεν είναι πολλοί οι άνδρες που παίρνουν το επίθετο της συζύγου τους. Πιστεύω ότι τα δύο επίθετα ταιριάζουν πολύ μαζί, οπότε ήμουν σε φάση ‘’Γιατί όχι; Είναι πολύ ωραία μαζί’’».

beckham_peltz.jpg

Το τέλος στις φήμες για διαμάχη ανάμεσα σε Peltz-Victoria

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ήθελαν τη Victoria Beckham σε μεγάλη κόντρα με τη νύφη της, Nicola Peltz. «Δεν μπορεί η μία να ανεχτεί την άλλη. Το διάστημα που προηγήθηκε του γάμου ήταν καταστροφικό», τόνισε η πηγή που επικαλέστηκε το δημοσίευμα της PageSix και όλα ξεκίνησαν από την προετοιμασία του γάμου. Η Nicola δεν ήθελε με τίποτα να έχει η Victoria οποιαδήποτε σχέση με τον σχεδιασμό και η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο γυναίκες ήταν μηδενική. Μάλιστα 4 μήνες μετά τον γάμο, έχει χαθεί και κάθε επικοινωνία των Beckham με τον γιο τους Brooklyn, όπως αναφέρουν άλλα δημοσιεύματα.

Τώρα, ωστόσο, έρχεται ο Brooklyn με νέες δηλώσεις να βάλει τέλος σε όλη αυτή τη φημολογία. Μιλώντας στο E!'s Daily Pop, ο 23χρονος ανέφερε ότι οι γονείς του, Victoria και David, τους έδωσαν μερικές συμβουλές λέγοντάς τους «να μην ανησυχούν για τίποτα». «Απλώς να αγαπάτε ο ένας τον άλλον, να προσπαθείτε και να μην ανησυχείτε για τίποτα, συνεχίστε να δουλεύετε και να διασκεδάζετε», είπαν στο ζευγάρι οι γονείς του Beckham όπως αποκάλυψε ο ίδιος βάζοντας τέλος στις φήμες για κόντρα ανάμεσα σε νύφη και πεθερά.