David & Victoria Beckham υμνούν τον έρωτα με σπάνιες throwback φωτογραφίες τους

David & Victoria Beckham υμνούν τον έρωτα με σπάνιες throwback φωτογραφίες τους
Invision

Tο διάσημο ζευγάρι μετρά 24 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου και παραμένει full in love. 

Αρκετοί celebrities έσπευσαν να στείλουν σήμερα το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στον άνθρωπο που τους άλλαξε τη ζωή και τους «ανάγκασε» να γιορτάζουν καθημερινά τον έρωτα. Ο 47χρονος David Beckham έκανε ένα πολύ γλυκό post θέλοντας να ευχηθεί στη σύζυγό του Victoria.

Ο David και η Victoria Beckham είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια τoυ Hollywood ακόμη και μετά από 26 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Στις 4 Ιουλίου ο ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας συμπλήρωσαν 24 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου και ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μαζί με τα 4 παιδιά (Brooklyn, Harper, Romeo, Cruz) τους.

Oι Beckhams γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο με το δικό τους μοναδικό τρόπο

Το διάσημο ζευγάρι δημοσίευσε στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες από την αρχή της σχέσης τους, θέλοντας να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων.

Συγκεκριμένα η Victoria Beckham έκανε μια γλυκιά ανάρτηση ποστάροντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει στην αγκαλιά του άντρα της.

«26 χρόνια και είσαι ακόμα ο Βαλεντίνος μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε η 48χρονη.

https://www.instagram.com/p/Coon9fKo-Fr

Νωρίτερα, ο David Beckham δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία από τα πρώτα ραντεβού με τη γυναίκα της ζωής του γράφοντας: «Χαρούμενο Βαλεντίνο στην Βαλεντίνα μου. Σε αγαπάμε».

https://www.instagram.com/p/CooerbuIxfy

David και Victoria γνωρίστηκαν το 1997 σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Την ίδια χρονιά άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και το 1998 αρραβωνιάστηκαν. Λίγους μήνες αργότερα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, τον Brooklyn. Την επόμενη χρονιά παντρεύτηκαν σε ένα κάστρο στην Ιρλανδία, παρουσία στενών φίλων και αρκετών celebrities. Η τραγουδίστρια φορούσε ένα φόρεμα Vera Wang και μια τιάρα 18 καρατίων, με το νυφικό look της να παραμένει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη όλων των fashion victims.

beckham3.jpg

«Καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Gary Neville και βλέπαμε στην τηλεόραση τις Spice Girls. Γύρισα και είπα ω, μου αρέσει αυτή με το μικρό μαύρο φόρεμα. Όπως καταλαβαίνεις το κορίτσι με το μαύρο φόρεμα ήταν η Victoria Adams, ένα από τα πέντε μέλη του πιο hot γυναικείου συγκροτήματος των 90s», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο άσσος του ποδοσφαίρου για τη γνωριμία με την Victoria.

H κίνηση της Victoria Beckham που φανέρωσε τη σχέση της με τη Nicola Peltz

https://www.instagram.com/p/CZ8txMDowBe

«Χρόνια πολλά στα κορίτσια μου. Δύο όμορφες και δυνατές γυναίκες. Παρεπιμπτόντως Harper να θυμάσαι ότι ο μπαμπάκας θα είναι πάντα ο Βαλεντίνος σου. Σε αγαπώ @victoriabeckham», έγραψε πέρσι ανήμερα το Αγίου Βαλεντίνου ο David Beckham, δημοσιεύοντας δύο σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη και τη σύζυγό του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com