Brooklyn Beckham: «Είμαι έτοιμος κι ανυπομονώ να αποκτήσω παιδιά»

Μαρία Ροδίτη
Brooklyn Beckham: «Είμαι έτοιμος κι ανυπομονώ να αποκτήσω παιδιά»

Τα όνειρα του Brooklyn Beckham για τη δημιουργία οικογένειας με τη σύζυγό του, Nicola Peltz, και η αγάπη στη μαγειρική.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Brooklyn Beckham έχει μεγάλα όνειρα για το μέλλον και δηλώνει έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με τη σύζυγό του, Nicola Peltz. Ο 23χρονος γιος της Victoria και του David Beckham – σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή έκδοση του Variety- μίλησε για την επιθυμία του να γίνει σύντομα μπαμπάς.

Ο Brooklyn Beckham έδωσε απάντηση για την κόντρα της συζύγου του με την μαμά του

Η απόφαση να έχουν δύο επίθετα και η επιθυμία να αποκτήσει παιδιά

Μιλώντας για την απόφασή τους να έχουν ο ένας το επώνυμο του άλλου, ο Brooklyn εξηγεί: «Είχαμε αυτήν την ιδέα- να συνδυάσουμε κάπως τα επίθετά μας. Ήμουν σε φάση, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, και θα είναι τόσο cool να έχουμε τα παιδιά μας και να τρέχουν γύρω μας τα μικρά Peltz Beckhams».

https://www.instagram.com/p/ChFvL1UPZN0

Ο νεαρός Beckham ανέφερε, μάλιστα, στη συνέντευξή του ότι ανυπομονεί να αποκτήσει τα δικά του παιδιά με τη Nicola Peltz. «Είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά, αλλά πάντα το λέω στη γυναίκα μου, όποτε θέλεις», είπε ο 23χρονος και αποκάλυψε ότι με τη Nicola συζητούν συχνά αν το πρώτο τους παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

«Εκείνη πιστεύει ότι θα κάνουμε αγόρι», δήλωσε ο Brooklyn Beckham και πρόσθεσε: «Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε παιδί μέσα στον επόμενο χρόνο. Αλλά θέλουμε να αποκτήσουμε μια μεγάλη οικογένεια – θα θέλαμε να κάνουμε βιολογικά παιδιά αλλά και να υιοθετήσουμε».

Ο μάγειρας… Brooklyn Beckham και το «Cookin' with Brooklyn»

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο Brooklyn Beckham ξεκίνησε το «Cookin' with Brooklyn», μια εκπομπή στο Facebook Watch στην οποία μοιράζεται τις περιπέτειές του στην κουζίνα.

«Μπορείς να πεις ότι όταν ο Brooklyn είναι στην κουζίνα βρίσκεται στον παράδεισο», δήλωσε η Peltz στο «Tatler» τον Ιούνιο.

https://www.instagram.com/p/CeXiuy8tqrc

Και συνέχισε: «Από τότε που ξέσπασε η πανδημία, το μόνο για το οποίο ήθελε να μιλάει ήταν να βρίσκεται στην κουζίνα, οπότε μια μέρα άρχισα να τον βιντεοσκοπώ. Του είπα, 'Αυτό είναι που αγαπάς'».