Ο Harry Styles πίνει ποτό μέσα από το παπούτσι του και η κόντρα στο Twitter μόλις ξεκίνησε

Ο Harry Styles πίνει ποτό μέσα από το παπούτσι του και η κόντρα στο Twitter μόλις ξεκίνησε

O 29χρονος σταρ τήρησε την αυστραλιανή παράδοση και οι fans εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους.

O Harry Styles συνεχίζει επιτυχώς την περιοδεία του και πριν λίγα 24ωρα βρέθηκε στo Perth της Αυστραλίας όπου τραγούδησε για πρώτη φορά. Ο διάσημος τραγουδιστής ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες στο κατάμεστο στάδιο και υπέκυψε σ’ ένα περίεργο αυστραλιανό έθιμο.

Ο τραγουδιστής δοκίμασε το shoey και προκάλεσε αντιδράσεις

Ο 29χρονος άφησε άφωνους τους θαυμαστές του όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του έβγαλε το παπούτσι του επί σκηνής και ήπιε ποτό μέσα από αυτό.

Το «shoey» έγινε δημοφιλές από τον πιλότο της Formula 1, Daniel Ricciardo. Στα βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ο καλλιτέχνης γεμίζει το παπούτσι του και πίνει ανενόχλητος το ποτό του πάνω στη σκηνή.

«Αισθάνομαι διαφορετικός άνθρωπος. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Το νιώθω τόσο προσωπικό. Μια τόσο προσωπική στιγμή που μοιράζεσαι με τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα το συζητήσω εκτενώς με τον ψυχολόγο μου. Σε βάθος», είπε ο τραγουδιστής με χιουμοριστική διάθεση όμως οι θαυμαστές του δεν βρήκαν καθόλου αστείο το περιστατικό.

Οι χρήστες του Twitter και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να καταδικάσουν την κίνηση του τραγουδιστή, εκφράζοντας την απέχθειά τους.

«Χυμό από ιδρωμένο παπούτσι, όχι ευχαριστώ», «Αηδιάζω», «Δεν μπορώ να το υπερασπιστώ αυτό», ήταν μερικά από τα σχόλια που επικράτησαν.

BRIT Awards 2023: Ο θρίαμβος του Harry Styles, οι νικητές και οι glam εμφανίσεις

Ο τραγουδιστής διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στα επαγγελματικά του με το 2023 να ξεκινά για εκείνον με τον ωραιότερο τρόπο. Πριν λίγες εβδομάδες ο 29χρονος κατάφερε και μετέτρεψε τα Βrit Awards σε προσωπικό θρίαμβο κερδίζοντας όλα τα βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφιος.

Ο 29χρονος τραγουδιστής κατάφερε να κατακτήσει και τις τέσσερις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιος και συγκεκριμένα αυτές για τον Βρετανό Καλλιτέχνη της Χρονιάς, το Βρετανικό Άλμπουμ της Χρονιάς για το «Harry’s House», το Βρετανικό Τραγούδι της Χρονιάς για το «As It Was» και τον Καλύτερο Pop/R&B Καλλιτέχνη.

Πηγή κεντρικής: harrystyles