Η Ελευθερίου αγκαλιάζει τον Μάριο και η Καρολίνα εξηγεί γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει στο Survivor

Η Ελευθερίου αγκαλιάζει τον Μάριο και η Καρολίνα εξηγεί γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει στο Survivor

Δεν θα έλεγε όχι σε ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο η Καρολίνα Καλύβα. Υπάρχει όμως μια δικλείδα που δεν της επιτρέπει να επιστρέψει ως παίκτρια στο παιχνίδι.

Με μπόλικη ειρωνία αντέδρασε η Καρολίνα στην είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου με επιθετικές τάσεις στο Survivor All Star. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα στο ερωτικό τρίγωνο του Survivor με τη σειρά τους.

https://www.instagram.com/p/Co5JK2vINcW

Έξαλλος ο Μουτσινάς με την Ελευθερίου

Η στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου τον τελευταίο μήνα, μας άφησε (ψευδώς) να πιστέψουμε πως η τραγουδίστρια πήρε το θέμα του τριγώνου του Μάριου Πρίαμου με την ίδια και την Καρολίνα με πολιτισμένο και ήρεμο τρόπο.

Αυτά μέχρι τη στιγμή που η Ελευθερίου έβαλε μπουρλότο στην κόκκινη ομάδα από την είσοδό της. Στο ξέσπασμα της τραγουδίστριας αναφέρθηκε μέχει και η Ελένη Μενεγάκη (δες τι είπε εδώ)

Και δεν είναι μόνο η Ελένη, μιας και ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε με σκληρά λόγια για την Ελευθερίου:

10 αλήθειες για τις οικογενειακές ιστορίες στο Survivor με πρωταγωνιστές τον Μάριο & την Ελευθερίου

«Η άποψή μου, πετάξτε τη. Δεν γίνεται Ελευθερίτσα μου καλή, να νιώθεις ότι σε έχει εκθέσει αυτός ο άνθρωπος κι ενώ έχεις κρατηθεί και δεν έχεις τοποθετηθεί, να κάνεις ολόκληρο ταξίδι και να πληρώνεσαι για να τοποθετηθείς. Λυπάμαι. Ούτε είναι ντροπή της Κύπρου ο Μάριος. Είναι οριακά μια τυπική συμπεριφορά ενός άντρα. Χαλαρώστε, αυτά γίνονται.
Οι γυναίκες δεν λέτε ψέματα άμα θέλετε κάποιον "σ'αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι ο μόνος"; Κι είναι ο μόνος, απλά στην πρώτη σελίδα. Μην παθαίνουμε τρέλα. Για μένα έχει χάσει το δίκιο της», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τρίγωνο και Καρολίνα: Αχ και να πήγαινε Survivor

«Βαριέμαι για όλη αυτή την ενέργεια, το πώς αναλώνεσαι, έχει περάσει ένας μήνας από όλο αυτό, ουσιαστικά μπήκε αλλιώς, μπήκε με λογική.

Έχω βγει από την ψηφοφορία και δεν μπορώ να ξαναμπώ στο παιχνίδι, δεν έχει να κάνει με το χρηματικό. Δεν είπα πως δεν θέλω να ξαναμπώ. Δωρεάν δεν πάω. Θα μπορούσα να εμφανιστώ στην ένωση, αν με καλούσαν πάντως θα πήγαινα…

Συναισθηματικά νιώθω πως εμπιστοσύνη στον Μάριο, του Μάριου του αρέσει να βάζει τελείες. Εγώ το δικό μου το θέμα (αναφερόμενη στον bo) το έλυσα. Ο τρόπος είναι το παν, όταν κάνεις επίθεση, ο άλλος κάνει άμυνα, υπερβολική άμυνα, εκεί συγνώμη δεν πάει», είπε η Καρολίνα που εξήγησε πως θα πήγαινε στο παιχνίδι ξανά αν δεν υπήρχε αυτός ο όρος που αποκάλυψε και ο Γιώργος Λιανός, πως δηλαδή δεν μπορεί να επιστρέψει επειδή έφυγε μετά από ψηφοφορία του κοινού.

https://www.instagram.com/p/Co5I80uoAua

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή», συμπλήρωσε η Καρολίνα αλλά την ίδια ώρα εξήγησε και τη σχέση που είχε με την Ελευθερίου, που δεν λες τα δύο κορίτσια άγνωστα μεταξύ τους:

«Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία, όποτε ήθελε εκείνη και επιθυμούσε την προπονούσα. Ήμουν η coach της».

Κι ενώ η Καρολίνα ξέσπασε σε γέλια στην ιδέα πως μπορεί να τα έβρισκαν ξανά Ελευθερίου και Μάριος Πρίαμος, η Ελευθερία ξεκίνησε τις αγκαλιές στον Μάριο . Κι όχι μόνο. Σύμφωνα με το πρωινό μας, οι δυο τους περνούν πολλές ώρες μαζί, μακριά από τους υπόλοιπους παίκτες και τις κάμερες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Την έχει τουμπάρει ο Μάριος, δεν ήθελε άλλη ένταση που θα χαλάσει κι άλλο την εικόνα του, αυτήν που του μετέφεραν απ' έξω».

Πάντως, το όνομα Ελευθερία Ελευθερίου