10 αλήθειες για τις οικογενειακές ιστορίες στο Survivor με πρωταγωνιστές τον Μάριο & την Ελευθερίου

10 αλήθειες για τις οικογενειακές ιστορίες στο Survivor με πρωταγωνιστές τον Μάριο & την Ελευθερίου

Είναι ο Μαρτίκας ο βασιλιάς του ριάλιτι; Είχε δικαίωμα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ψηφίσει τον Μάριο ως αντίποινα στο ερωτικό τρίγωνο με την Καρολίνα και την Ελευθερία; Είμαστε όλοι λίγο Μπόγδανοι μπροστά στις οικογενειακές ιστορίες του All Star; Είναι ακόμα στον Άγιο Δομίνικο ο Χανταμπάκης;

Θυμάσαι που τον πρώτο μήνα του Survivor All Star, ένα drone συνέλαβε σε μια καλύβα τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα και μαγικά μια εβδομάδα αργότερα, το κοινό έστειλε την Καλύβα σπίτι της.

Θυμάσαι που η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία φερόταν να είναι το κορίτσι του Μάριου Πρίαμου δεν είχε πει λέξη αλλά ο Bo είχε φροντίσει να στολίσει σε εκπομπές επί εκπομπών την Καρολίνα για την απιστία της, μιας και γκρέμισε τον δεσμό που δύο μήνες έχτιζαν;

Ποιος είδε την Ελευθερίου και δεν την φοβήθηκε;

Ήρθε η ώρα της Ελευθερίου να λύσει τη σιωπή της και πολύ την βόλεψε η είσοδος στο Survivor για να τα πει όπως πρέπει στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Όχι ότι δεν είμαστε συνηθισμένοι με τα ερωτικά τρίγωνα στο Survivor αλλά αυτό το ξεκατίνιασμα on camera ήταν επιτέλους μαζί, οικογενειακές ιστορίες και μόνο η Σία Λιαροπούλου έλειπε από την παραλία των Διασήμων για να δίνει τον λόγο.

Αλήθεια Νούμερο 1: Την απιστία πολλοί αγάπησα, τον άπιστο ουδείς.

Η Ελευθερίου μπήκε με γκάζια, ήταν αποφασισμένη να κάνει πανικό με τον Μάριο, κι αυτό το εμπνευσμένο «Είσαι η ντροπή της Κύπρου» θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.

Αλήθεια Νούμερο 2: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκε για να στηρίξει την Ελευθερίου και να κόψει κίνηση για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η Ευρυδίκη κατάφερε να είναι η πρώτη ever παίκτρια από το 2017 ως σήμερα που ψηφίζει τον Μάριο Πρίαμο, κάτι που έκανε και τον ίδιο να σαστίσει και οι λόγοι της ήταν ξεκάθαρα συναισθηματικοί με τον κακό Μάριο που πλήγωσε την Ελευθερίου.

Αλήθεια Νούμερο 3: Ο Μάριος κατηγόρησε τον Μαρτίκα αποκαλώντας τον βασιλιά του ριάλιτι!

Ο βασιλιάς του ριάλιτι, ο ψουψουψού της Ζούγκλας. Έτσι αποφάσισε να την πει ο Μάριος στον Σπύρο, χωρίς να καταλαβαίνει πως ο προφεσόρ ζει και αναπνέει για το ριάλιτι, το κάνει καλύτερα από όλους και μόνο παράσημο δεν το θεώρησε! Βλέπεις ο Μαρτίκας, ως «μεγάλος αδερφός» της Ελευθερίου ζήτησε εξηγήσεις από τον Μάριο Πρίαμο για την συμπεριφορά του που εξέθεσε δύο κορίτσια! Τι λόγος του πέφτει του Μαρτίκα κανείς δεν ξέρει. Αλλά στις παραλίες του Άη Δομίνικου είναι όλοι μια φαμίλια!

Αλήθεια Νούμερο 4: Όσο οι παίκτες ασχολούνται με τα ερωτικά τρίγωνα, τόσο παίζονται μεγαλύτερα παιχνίδια με τις ψηφοφορίες.

Γιατί η λογική λέει πως ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν θα έπρεπε σε αυτό μπάχαλο των Διασήμων να βγει υποψήφιος αλλά να που οι κλίκες δεν γνωρίζουν ούτε από τρίγωνα, ούτε από τετράγωνα.

Αλήθεια Νούμερο 5: Η Καρολίνα βλέπει Survivor και στο σίριαλ της Ελευθερίου με τον Μάριο, προτίμησε να κάνει στόρι στήριξης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

karolina1.JPG

Αλήθεια Νούμερο 6: Όλοι μας έχουμε υπάρξει λίγο Μπόγδανοι. Στο νέο τρέιλερ του Survivor, ο Ηλίας προσπαθούσε να βάλει τις σχέσεις ανάμεσα σε Μάριο, Bo, Καρολίνα και Ελευθερία σε μια τάξη καταλήγοντας πιο μπερδεμένος από ποτέ.

Αλήθεια Νούμερο 7: Το Twitter απορεί τι βρίσκουν όλες στον Μάριο Πρίαμο και βλέπουν στα μάτια της Ελευθερίου μια νέα Σακίρα!

Το «αστείο» με τους παίκτες του Survivor 2017 που δεν ξέρουν από ριάλιτι κάπου πρέπει να σταματήσει

Αλήθεια Νούμερο 8: Δεν αγγίζει κανείς την dream team των «παλτό» του 2017

Δεν έχουν σταυρώσει νίκη τα αγόρια του Survivor 2017 κι όμως ψήφο για να βρεθούν υποψήφιοι δεν έχουν δει ούτε ο Στέλιος Χανταμπάκης μηδέ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αλήθεια Νούμερο 9: Η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως είδε ένα Survivor κατακίτρινο...

Η Κατερίνα Καινούργιου, έχοντας προσκεκλημένο τον Bo (!), τον τέταρτο του ερωτικού τετραγώνου, σχολίασε πως αυτό που είδε ήταν ένα ξεκατίνιασμα, ό,τι πιο κίτρινο έχει δει! Ξαφνικά η Super Κατερίνα δεν θέλει να βλέπει ξεκατίνιασμα... Πάρε τη σκούφια σου και βάρα μας.

Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη, απόρησε για το αν οι παίκτες στο Survivor δεν έχουν δεύτερες σκέψεις για όσα λένε, εξήγησε πως με το ξέσπασμα αυτό εκτέθηκε και η Ελευθερία Ελευθερίου και τόνισε πως ίσως έπρεπε όλα αυτά να ειπωθούν πίσω από τις κάμερες, τίμια και ωραία.

Αλήθεια Νούμερο 10: Μπορεί μια Ελευθερίου να φέρει την άνοιξη της τηλεθέασης στο Survivor; Μπορεί.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το Survivor είχε μέσο όρο 28,6%, η Γη της Ελιάς 19,5% και το Μαύρο Ρόδο 16,9% αλλά στο δυναμικό κοινό ο ΣΚΑΙ ήταν πρώτος!

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 27,8%

Survivor – 26,5%

Μαύρο Ρόδο – 21,6%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 28,6%

Γη της Ελιάς – 19,5%

Μαύρο Ρόδο – 16,9%