Η αδελφή του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι εξίσου γυμνασμένη και θα άξιζε μία θέση στο All Star

Η αδελφή του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι εξίσου γυμνασμένη και θα άξιζε μία θέση στο All Star

Η Μαριάννα Βασάλου σίγουρα δεν χρειάζεται την προστασία του αδελφού της Κωνσταντίνου γιατί μπορεί περίφημα να τα καταφέρει και μόνη της στον αθλητισμό και στα ρεκόρ, ίσως καλύτερα και από εκείνον. 

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση, όχι μόνο για τους στενούς δεσμούς που έχουν τα μέλη της μεταξύ τους, αλλά για την κοινή ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Η Μαριάννα Βασάλου και μεγαλύτερη αδελφή του Κωνσταντίνου έχει ξεπεράσει σε επιδόσεις και διακρίσεις ακόμη και τον ίδιο όταν ξεκινούσε τον αθλητισμό στο πλευρό του πατέρα τους. Και θα μπορούσε αν έπαιρνε την απόφαση να μπει στο Survivor να φτάσει πολύ ψηλά. Μία ακόμη όμως γυναίκα της οικογένειας του Κωνσταντίνου, είναι αθλήτρια υψηλών επιδόσεων.

vasaloumarianna.jpg

Για ρεκόρ Γκίνες η οικογένεια

Η οικογένεια του 33χρονου Κωνσταντίνου Βασάλου που κατάγεται από τη Σίφνο θα μπορούσε να έχει μία θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, καθώς τόσο ο πατέρας του Γιάννης, όσο και η θεία του Μαρία αλλά και η μεγαλύτερη αδελφή του Μαριάννα, ασχολούνται επαγγελματικά με το bodybuilding και έχουν κατακτήσει μετάλλια σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Και οι 3 είναι τα είδωλά του και Survivors All Star με όλη τη σημασία της λέξης.

adelfivasalou2.JPG

Μάλιστα το 2005 στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ο πατέρας του πήρε το χρυσό, η θεία του το ασημένιο και η αδελφή του (η οποία έχει τα ίδια καταπράσινα μάτια με εκείνον) το χάλκινο.

Ο Βασάλος μιλάει για θέατρο του παραλόγου που παίζουν Μπόγδανος και Γκότσης στο Survivor All Star

https://www.instagram.com/p/Cm_K2Dcrowe

Η Μαριάννα ασχολήθηκε και εκείνη από μικρή ηλικία με τον αθλητισμό στο γυμναστήριο του πατέρα της όπως αργότερα και ο αδελφός της με τον οποίο έχουν μία ιδιαίτερη σχέση.

https://www.instagram.com/p/CmQxcjCNS-v

Υπήρξε δίπλα του σε όλα, αν και πιο χαμηλών τόνων στις δημόσιες εκδηλώσεις της. Συγκινημένη και αμήχανη στο πρώτο της πλάνο στην τηλεόραση όταν το 2017 ο Κωνσταντίνος είχε φτάσει στην τελική φάση του Survivor και είχε συναντήσει μετά από 5 μήνες, για πρώτη φορά τους γονείς του, Γιάννη και Αλίκη και την αδελφή του.

Η Μαριάννα είχε γίνει κολλητή και με την Ευριδίκη Βαλαβάνη με την οποία ακόμη διατηρεί άψογες σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/Cc-FH0WLEfH

Όμως μία ακόμη γυναίκα της οικογένειας έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό κατά το παρελθόν και αυτή δεν είναι άλλη από την μητέρα του Κωνσταντίνου, Αλίκη.

vasalos.jpg

Η οποία σε μία σπάνια στιγμή της, το 2017 στην εκπομπή «Πανόραμα» του ΣΚΑΙ, είχε μιλήσει για τα προτερήματα και τα ελατώμματα του γιου της: «Το μεγάλο του προτέρημα είναι η τιμιότητα, είναι δίκαιος. Το ελάττωμα είναι ότι δυσκολεύεται να πιστέψει αμέσως, θέλει να το ψάξει, αλλά δεν είναι καχύποπτος. Γκρινιάρης μπορεί να είναι στο φαγητό ή σε μία αναμονή. Δεν μου λέει όλα του τα μυστικά».

https://www.instagram.com/p/CaagZ3WrdLW