Η Britney Spears βγάζει νέο αλλόκοτο βίντεο και δεν ξέρουμε αν πρέπει να ανησυχήσουμε ή να γελάσουμε

Η Britney Spears βγάζει νέο αλλόκοτο βίντεο και δεν ξέρουμε αν πρέπει να ανησυχήσουμε ή να γελάσουμε

Chris Pizzello/Invision/AP

Εντάξει, ξέρουμε. Η Britney Spears ανέβασε ακόμα ένα ιδιαίτερο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, με φορέματα και εντολές.

Η Britney Spears περνάει μάλλον καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ανέμελη, ξέγνοιαστη και goofy, η ποπ τραγουδίστρια δημοσιοποίησε ένα νέο βίντεο δείχνοντας το καινούργιο της αστραφτερό φόρεμα και δίνοντας συμβουλές στους fans της.

Αναστατώθηκε η Meghan Markle που καταχλευάστηκε στη σειρά South Park - Ίδρωσε το αφτί του Cartman

Britney Spears: Νέα φορέματα, χαρές και μπάτσοι

Η Britney Spears λοιπόν είπε να το ρίξει στα social media εχθές και δημοσιοποίησε ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έδειχνε ένα καινούργιο φόρεμα που έλαβε, είπε στους fans τι να μην κάνουν αν κλείσει τον λογαριασμό και του παροτρύνει με νέο quote.

https://www.instagram.com/p/Co8SbSWjwc7

Πιο συγκεκριμένα, η ποπ τραγουδίστρια μοιράζεται το νέο της φανταχτερό απόκτημα λέγοντας "την περασμένη εβδομάδα, παιδιά, έφτιαξα ένα φόρεμα. Ήμουν πολύ περήφανη, διαμαντένιο πάνελ με άνοιγμα στην πλάτη. Μια φίλη μου με βοήθησε να το ράψω". "Μου έστειλαν ένα φόρεμα που δεν χρειάστηκε να φτιάξω μόνη μου!", λέει χαρούμενα στο βίντεο.

Αμέσως μετά από αυτήν την εισαγωγή, μας δείχνει και το νέο της ροζ μίνι με το βαθύ ντεκολτέ και ευχαριστεί την εταιρεία που της το έστειλε τρέχοντας και χορεύοντας πέρα δώθε από τη χαρά.

«Φώναζε και μιλούσε μόνη της»- Η έκρηξη θυμού της Britney Spears σε έξοδο με τον σύζυγό της

https://www.instagram.com/p/CoJbPM2LQm4

Britney Spears: "Μην γίνετε rollercoaster"

Το βίντεο όμως δεν ήταν μόνο ένα fashion show-off. Η Britney Spears δεν σταμάτησε εκεί και έριξε ένα καρφί στους "θαυμαστές" της που τον περασμένο μήνα της έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι της για να κάνει έλεγχο όταν διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram.

"Οπότε, παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι αν ποτέ κλείσω το Instagram μου, μην καλέσετε τους μπάτσους", λέει περιπαιχτικά αλλά με σχετικά σοβαρό ύφος μάλλον για να δώσει έμφαση στο ειρωνικό της σχόλιο.

Εκτός από αυτό, με φωνή που κάνει σκαμπανεβάσματα από τον ενθουσιασμό και με την ίδια να μην κάθεται σε σταθερή θέση, παροτρύνει τους fans της να "μην γίνουν ποτέ rollercoaster" (τρενάκι του λούνα παρκ).

"Ποτέ μην γίνετε rollercoaster", λέει ξανά και ξανά όσο τρέχει δεξιά αριστερά και εμείς δεν ξέρουμε αν πρέπει να την ακούσουμε ή να λυγίσουμε πιστεύοντας ότι μάλλον πρέπει να έχει και λίγο πλάκα να είσαι τρενάκι του λούνα παρκ.

H κίνηση της Britney Spears δείχνει πόσο πολύ θέλει να συμφιλιωθεί με τους γιους της