Αναστατώθηκε η Meghan Markle που καταχλευάστηκε στη σειρά South Park - Ίδρωσε το αφτί του Cartman

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Αναστατώθηκε η Meghan Markle που καταχλευάστηκε στη σειρά South Park - Ίδρωσε το αφτί του Cartman

Δεν το έχει πάρει πολύ καλά το βασιλικό ζεύγος Meghan Markle και πρίγκιπας Harry που μπήκε σε επεισόδιο του South Park. Ποσώς τους ενδιαφέρει βέβαια τους δημιουργούς.

Με τον τόσο θόρυβο που έχει προκαλέσει το ζεύγος Meghan Markle και πρίγκιπας Harry τον τελευταίο καιρό, μία με την αναχώρησή τους από το παλάτι, μία με τα ντοκιμαντέρ, τις συνεντεύξεις και τα βιβλία, ήταν μόνο θέμα χρόνου να τραβήξουν τα βλέμματα του "South Park". H Meghan Markle δηλώνει "αναστατωμένη" εξαιτίας αυτού. Φανταζόμαστε πως οι δημιουργοί του "South Park" δεν είναι καθόλου.

meghan markle 2018

Anwar Hussein/WireImage

«Όχι» από Adele και Ed Sheeran για την στέψη του Καρόλου - Η δουλειά είναι δουλειά ή ξεκάθαρη θέση;

South Park: Είναι δυνατόν να τους ξέφευγε ποτέ η Meghan και ο Harry;

Και όντως έτσι έγινε. Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σατυρικής animation σειράς για ενήλικες, στο επίκεντρο ήταν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle. Η σειρά φημίζεται για την ωμότητά της, το ακραίο της tease και την ασύστολη κοροϊδία και το βασιλικό ζεύγος είχε μια παρόμοια αντιμετώπιση.

Πιο συγκεκριμένα, στο 2ο επεισόδιο της 26ης σεζόν (!), που είχε τίτλο "The World-Wide Privacy Tour", στο επίκεντρο είναι ένα ζεύγος που είναι ξεκάθαρο ποιους αφορά. Στην πλοκή του επεισοδίου, ο πρίγκιπας του Καναδά και η σύζυγός του προσπαθούν να βρουν ιδιωτικότητα και απομόνωση σε μια μικρή ορεινή πόλη.

Στο επεισόδιο όχι μόνο διακωμωδούνται, αλλά το "South Park" χωρίς ντροπές όπως πάντα το φτάνει στα άκρα, από το να βάζει τον πρίγκιπα και την σύζυγο να κρατάνε πλακάτ με συνθήματα που αποζητούν την ησυχία τους (Θέλουμε την ησυχία μας! Σταματήστε να μας κοιτάτε!), είτε με το να τους βάζει να προωθούν το νέο βιβλίο του πρίγκιπα που είχε τίτλο "Waaagh", είτε με το να τους κατηγορεί ότι δεν έχουν ενδιαφέρονται και πολύ για τον θάνατο της γιαγιάς του Harry.

Αναστατωμένη εδώ και μέρες η Meghan

Σύμφωνα με αναφορές, η Δούκισσα του Σάσεξ είναι "αναστατωμένη και συγκλονισμένη" εδώ και μέρες λόγω αυτού του επεισοδίου, μια ένταση που φέρεται να έχει μπει ανάμεσα και στο ζευγάρι.

Όπως αναφέρει και το Spectator, το ζευγάρι ήταν τόσο απογοητευμένο με τον τρόπο που απεικονιζόταν στο επίμαχο επεισόδιο που πλέον ξεσπούν ο ένας στον άλλον, ενώ άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι η Meghan είναι τόσο ενοχλημένη με το South Park που αρνείται να το δει ολόκληρο.

Ποσώς το ενδιαφέρει βέβαια το "South Park" για το αν η Meghan θα είναι μία από τις τηλεθεάτριές του, αφού έχει μάθει να επιζεί από κάθε επίθεση μετά από 26 σεζόν και 327 επεισόδια! Η μαύρη, αθυρόστομη κωμωδία, που βρίσκεται στον αέρα από το 1997 και είναι μια δημιουργία των Trey Parker και Matt Stone, απεικονίζει την σύζυγο ως ένα κορίτσι αδελφότητας, ηθοποιό, influencer, θύμα.

Άσε δε που το "South Park" είναι ξεκάθαρο και ξεκινάει το επεισόδιό του με μια αποποίησης ευθύνης που λέει ότι όλοι οι χαρακτήρες - ακόμη και αν βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους - είναι φανταστικοί.

William και Kate προορίζουν για γυναίκα καριέρας τη Charlotte – Όχι για «ρεζέρβα» όπως ο Harry

Τα απανωτά χτυπήματα του South Park - Γιατί πώς αλλιώς να πεις "θέλω να μην με κοιτάτε" αν δεν βγεις στο γυαλί;

Όχι μόνο αυτό θύμα influencer λοιπόν, αλλά έβαλαν τον χαρακτήρα που δεν είναι ο Harry να λέει "Η σκύλα σύζυγός μου που αγαπάει το Instagram ήθελε πάντα την ιδιωτικότητα της", ενώ στη συνέχεια το ζεύγος πάει σε τηλεοπτική εκπομπή για να απαιτήσει την ιδιωτικότητά του, αφού πρώτα πει σοτν παρουσιαστή πόσο ενθουσιασμένοι είναι που βγήκαν στην τηλεόραση. Μετά από όλα αυτά, το 20λεπτο επεισόδιο ολοκληρώνεται με το ζεύγος να σηκώνεται να φεύγει από την εκπομπή, λέγοντας ότι φεύγει για να βρει ένα ήσυχο μέρος για να ζήσουν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι... λίγο πριν μπουν στο ιδιωτικό τους τζετ.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά και λογικά, ούτε η τελευταία

Δεν γνωρίζουμε ακόμα την έκταση της "σύγχυσης" της Δούκισσας του Σάσεξ, ή πληροφορίες σχετικά με το αν θέλει ή σκοπεύει να κινηθεί νομικά ενάντια στη σειρά.

meghan-markle-prince-harry-muppets.JPG

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που το ζεύγος διακωμωδείται, αφού πρόσφατα πάλι, στις αρχές του μήνα, ο πρόγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν το ντεμπούτο τους και στη σκηνή ως μαριονέτες στη νέα θεατρική παραγωγή "Idiots Assemble: Spitting Image Saves the World". Ο Χάρι και η Μέγκαν εμφανίστηκαν μαζί με άλλα διάσημα πρόσωπα, όπως ο βασιλιάς, ο ράπερ Stormzy και ο Τομ Κρουζ, στην παγκόσμια πρεμιέρα της παράστασης.

Είναι όμως πρόβλημα αυτό. Να θες την ησυχία σου και να μην μπορείς να την βρεις. Μήπως να φτιάχναμε ένα ντοκιμαντέρ; Μπορεί να βοηθήσει.