H Avril Lavigne πήρε μια μεγάλη απόφαση 10 μήνες μετά τον αρραβώνα με τον Mod Sun

H Avril Lavigne πήρε μια μεγάλη απόφαση 10 μήνες μετά τον αρραβώνα με τον Mod Sun
Invision

Η 38χρονη τραγουδίστρια δείχνει έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η Avril Lavigne και ο Mod Sun έδειχναν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και κανείς δεν φανταζόταν πως το ζευγάρι θα έδινε τίτλους τέλους στον αρραβώνα τους ο οποίος πραγματοποιήθηκε πριν δέκα μήνες.

Σύμφωνα με πηγές του People, η 38χρονη τραγουδίστρια και ο 35χρονος ράπερ χώριζαν και επανασυνδεόταν συνεχώς τους τελευταίους δύο μήνες, προτού απομακρυνθούν οριστικά ο ένας από τον άλλον.

Ο χωρισμός και η επόμενη ημέρα

Πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού σχολίασε τις φήμες που ανέφεραν ότι η Avril Lavigne βγαίνει με τον ράπερ Tyga. Πριν λίγες ημέρες οι 2 καλλιτέχνες δείπνησαν σε εστιατόριο του Los Angeles και έγιναν αντιληπτοί από τους παπαράτσι.

«Η Avril και ο Tyga είναι πραγματικά φίλοι και τίποτα περισσότερο. Δεν εμπλέκεται απολύτως κανένα τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό», τόνισε η πηγή.

https://www.instagram.com/p/Cmk0X9ghmyI

Εκπρόσωπος του Mod Sun μοιράστηκε την έκπληξη του ράπερ για τα δημοσιεύματα, υποστηρίζοντας πως ο αρραβωνιαστικός της Avirl Lavigne δεν γνωρίζει τίποτα περί χωρισμού.

«Ήταν μαζί και αρραβωνιασμένοι από τρεις ημέρες πριν, όταν ο Mod έφυγε για περιοδεία, οπότε αν κάτι έχει αλλάξει αυτό είναι είδηση για τον ίδιο. Ο Mod θα εμφανιστεί απόψε στο The Hawthorne Theater», δήλωσε ο εκπρόσωπος του καλλιτέχνη.

Η Avril Lavigne γνώρισε τον Mod Sun τον Ιανουάριο του 2021 όταν συνεργάστηκαν στο single «Flames». Τον επόμενο μήνα άρχισαν να βγαίνουν και αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο του 2022. Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις αρχές του Φεβρουαρίου στο pre-gala για την τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Η Taylor Swift είναι μεγάλη fan της Avril Lavigne και το απέδειξε με αυτόν τον τρόπο

Ο γάμος και ο χωρισμός με τον Chad Kroeger

Το 2015, δύο χρόνια μετά το γάμο τους και ενώ ακόμη ανάρρωνε από τη νόσο Lyme που παραλίγο να της κοστίσει την ίδια της τη ζωή, η Avril Lavigne ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Chad Kroeger στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το γάμο τους γράφοντας:

«Με βαριά καρδιά εγώ και ο Chad ανακοινώνουμε σήμερα τον χωρισμό μας. Μαζί ζήσαμε αξέχαστες στιγμές όχι μόνο στο γάμο μας αλλά και στο χώρο της μουσικής. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και θα νοιαζόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον. Ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές για την συμπαράσταση», ανέφερε η ανακοίνωση του ζευγαριού.

H θεωρία συνομωσίας για την Avril Lavigne

Μια από τις μεγαλύτερες θεωρίες συνομωσίας στο Hollywood αναφέρει πως η Avril Lavigne, έχει πεθάνει και πλέον τη θέση της έχει πάρει μία σωσίας της, με το όνομα Melissa

Όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν fans εντόπισαν αισθητές διαφορές σε κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου της τραγουδίστριας (όπως στη μύτη και το σχήμα των ματιών της) και σχολίαζαν πόσο άλλαξε η φωνή της. Τις φήμες περί σωσία πυροδότησε ο κιθαρίστας της μπάντας της όταν έγραψε ένα τραγούδι στο όποιο έλεγε ότι έχασε την καλύτερή του φίλη.

Πηγή κεντρικής: apimages.com