Gerard Piqué- Clara Chía Marti: Νέα ημέρα, νέο πρόβλημα για το ζευγάρι και ο λόγος είναι η Shakira

Gerard Piqué- Clara Chía Marti: Νέα ημέρα, νέο πρόβλημα για το ζευγάρι και ο λόγος είναι η Shakira

Το ερωτευμένο ζευγάρι δέχεται διαρκώς πυρά από θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο χωρισμός Shakira- Piqué βρέθηκε στο επίκεντρο του Τύπου και το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο ποδοσφαιριστής μπορούσε να φανταστεί τα επακόλουθα του χωρισμού του ίσως να το ξανασκεφτόταν.

Ο 36χρονος δέχεται διαρκώς επικριτικά σχόλια μετά τις αποκαλύψεις για απιστία όσο ήταν ζευγάρι με την Κολομβιανή σταρ. Μαζί του στο στόχαστρο έχει βρεθεί και η νέα του σύντροφος, Clara Chía Marti με την οποία δεν διστάζει να κυκλοφορεί δημόσια.

Η νέα σχέση του ποδοσφαιριστή συνδέθηκε άμεσα με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Session #53» της Shakira, με τους στίχους να αφήνουν πολλά υπονοούμενα.

Η Shakira πέρασε στην αντεπίθεση και βρήκε πώς θα διώξει από το σπίτι τα πρώην πεθερικά της

Ο Gerard Piqué και το κορίτσι του «έφαγαν πόρτα»

Ο Piqué και η Clara Chía Marti φέρεται να διώχτηκαν πριν λίγες ώρες από ιαπωνικό εστιατόριο στη Βαρκελώνη, σύμφωνα πάντα με βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης ήταν θαυμαστής της Shakira και όταν είδε το ζευγάρι αρνήθηκε να τους εξυπηρετήσει.

Η ισπανική Marca αναφέρει πως έπειτα από εντολή που έδωσε στους αρμόδιους ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, o Piqué και το κορίτσι του έφυγαν αναστατωμένοι και επέστρεψαν στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν άρον άρον από εκεί.

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου η Marti φαίνεται πολύ ταραγμένη λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο ενώ ο Piqué βρίσκεται διαρκώς πίσω της. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ερωτευμένο ζευγάρι δεν υπολόγισε πόσο κακό θα κάνει στη σχέση τους η δημοσιότητα και πόσο hate θα εισέπρατταν από τους fans της Shakira.

Shakira-Gerard Piqué: Η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Η Shakira και ο Gerard Piqué γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιούνιο πως δεν είναι πια μαζί.

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: 3gerardpique