Tα δίδυμα της Jennifer Lopez έγιναν 15 ετών και εκείνη τους ευχήθηκε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tα δίδυμα της Jennifer Lopez έγιναν 15 ετών και εκείνη τους ευχήθηκε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο

H Λατίνα σταρ γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών της και δημοσίευσε μερικά σπάνια στιγμιότυπα.

Μπορεί η Jennifer Lopez να είναι μια καταξιωμένη τραγουδίστρια και performer όμως κατέχει έναν ακόμη σημαντικό τίτλο: αυτόν της τρυφερής μητέρας.

Η Λατίνα σταρ έχει αποκτήσει 2 παιδιά από τον γάμο της με τον Μarc Anthony στα οποία έχει τεράστια αδυναμία και αποτελούν την no1 προτεραιότητά της. Τα δίδυμα (Max και Emme) που διανύουν την εφηβεία γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2008 και πριν λίγες ώρες γιόρτασαν τα 15α γενέθλιά τους.

Τα 15α γενέθλια των διδύμων και το παρατσούκλι τους

Η 53χρονη σταρ έσβησε την τούρτα μαζί με τα δίδυμα και δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με τις ομορφότερες στιγμές τους.

«Χρόνια πολλά στις όμορφες, λαμπερές καρύδες μου», έγραψε η Lopez κάτω από την ανάρτησή της, χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι που έχει καθιερώσει για τα δίδυμα.

https://www.instagram.com/p/Co-ys4PjB8Q

«Είμαι τόσο περήφανη και για τους δύο με κάθε τρόπο. Φέρνετε τόση χαρά και ευτυχία στην καρδιά και την ψυχή μου. Σας αγαπώ πέρα από το για πάντα. Χαρούμενα γενέθλια #Twins», πρόσθεσε η JLo.

To τρυφερό βίντεο περιέχει σπάνιες προσωπικές στιγμές από τα 15 χρόνια των παιδιών, όπως η εμφάνιση της Emme στο Super Bowl το 2020 και μια φωτογραφία που δείχνει την οικογένεια γύρω από ένα τραπέζι.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια ανέφερε ότι τα παιδιά της εξακολουθούν να αγαπούν το ψευδώνυμο που τους έχεις βγάλει, που δεν είναι άλλο από το «coconuts».

«Μου αρέσει να πιστεύω ότι τους αρέσει, Είναι χαριτωμένο να τα αποκαλώ έτσι γιατί είναι δύο, και όταν ήταν ακόμα μικρά στην κούνια, τα μαλλιά τους έμοιαζαν με το χνούδι της καρύδας, γι' αυτό τα αποκαλούσα έτσι. Και μου κόλλησε», είπε η τραγουδίστρια γελώντας.

Η Jlo πιάνει τον Ben Affleck να πίνει αλκοόλ και το βίντεο γίνεται viral στο Tik Tok

Μιλώντας στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» η Lopez είχε παραδεχθεί πως δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά της και πώς πέρασε ο καιρός και έγιναν «μικροί ενήλικες».

«Καταρχάς, είναι καταπληκτικοί. Και μόλις έγιναν ενήλικες. Είναι σαν μικροί ενήλικες και έχουν τη δική τους ζωή, τις δικές τους απόψεις για τον κόσμο και τους αρέσει να σου δείχνουν ότι ξέρουν πράγματα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Lopez.

Και συνέχισε: «Νιώθω ότι μαθαίνω τόσα πολλά από αυτούς. Με κρατούν ενήμερη για τον κόσμο και το τι συμβαίνει γύρω μας και πώς σκέφτονται τα παιδιά. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος».

Oι iconic φωτογραφίες της Jennifer Lopez από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Την περίοδο που η Jennifer Lopez κυοφορούσε τα δίδυμα έκανε μερικές iconic εμφανίσεις. Η Λατίνα σταρ δεν έχασε ποτέ το στυλ της ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, επιλέγοντας κομψά αέρινα φορέματα που αγκάλιαζαν τη σιλουέτα της.

Πηγή κεντρικής: jlo